Parhaat appsit kuvien muokkaukseen

visual diary

Kuvaan iPhonellani todella paljon. Joka päivä jotain. On ihan mahtavaa, että mukana (ja melkein aina kädessä) on pokkarin veroinen laite. Arkielämän ikuistaminen on nimittäin just parasta. Ettei kuvia ole vain juhlista ja hienoista jutuista, vaan ihan arjestakin.

Instagrammaan myös paljon (löydät mut sieltä @saarahelkala) ja tykkään käsitellä kuvat suoraa puhelimella.

Tässä tän hetkiset suosikkiappsit siihen hommaan:

VSCO Cam

Kuvaan melkein kaiken tällä kameralla. Instagramia freesimmät filtterit (lisämaksusta enemmänkin) ja tyylikäs käyttöliittymä. Kuvien pikamuokkaus kivemman näköiseksi helposti. Tekee ihmeitä mustalle ja valkoiselle kuvissa. Eikä tarvitse cropata Instagramin neliömuotoon.

(Kuvassa käsittelemätön ja käsitelty kuva.)

Waterlogue

Ihanat vesiväriteokset omista kuvista, nappia painamalla. Kannattaa testata appsin eri vesivärivaihtiksia, jälki on erilaista.

Mextures

Valoefektejä ja filttereitä vaikka muille jakaa. Helposti retromaisia "väärin valottuneita" kuvia.

Tales of Us

Artsuja doube exposure -kuvia helposti. (Bloggasin samasta aiheesta, tai no siitä miten näitä voi tehdä kameralla, melkein vuosi sitten)

Beautfiul Mess app

Kuvan ja tekstin yhdistämiseen (ihania fontteja!). Kuvakollaasit ja valmiiden graffojen yhdistäminen kuviin.

Bonus: Rakastan Flipagramia, jolla voi tehdä omista kuvista videoita. Ja niihin saa myös musiikin.

Bonus 2: Itse en aktiivisesti käytä, mutta muut hehkuttavat:

Camera Plus ns. parempi kamera iPhonelle, jossa valotusta, yösalamaa jne voi säätää.

Photomat Valokuva-automaattikuvia aika aidosti: 4 ilmettä, neljä kuvaa ja valmis kuva sellainen suikale.

JA PAKKO LISÄTÄ PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI vielä tämä:

Easter Bunny Picture Editor!

Mitä appseja te käytätte? Onko jotain ihan mahtavia, joista en ole tietoinen?

-----

Mulla on iPhone 5, mutta näiden saatavuudesta muille älypuhelimille en osaa sanoa. Joka appsin linkistä löytyy lisätietoa. Suurin osa näistä on myös täysin maksuttomia, osan hinta on muutaman dollarin.

-----

My favourite photo apps at the moment.

Kommentit

Sanph
Sanph

Näinä hetkinä mua ärsyttää ihan suunnattomasti, että mulla on Lumia 920. Punnitsin pitkään iPhonen ja Lumian välillä, mutta hinta ja iskuherkkyys kallisti Lumian puoleen. Kyllä on ikävä vanhaa iPhonea näissä asioissa. Windows-puhelimiin on todella huonosti hyviä valokuva-appeja. Tai jos on, niin en ole ainakaan löytänyt. Saa siis vinkata kanssa lukijat! :)

Sanph
Sanph

Siis iPhonen korkeampi hinta ja iskuherkkyys olivat huonompia ominaisuuksia kuin Lumiassa. Onpas aivot taas aamupöhnässä näköjään.

saarah
visual diary

Mulla on iPhone työpuhelimena. Onhan sen hinta ihan älytön enkä tiedä ostaisinko sitä itse omalla rahalla. Ehkä tosin ois pakko, tuntuu et puhelin on nykyisin niin monitoimilaite, että siinä on vähän niinkuin kaiki mitä tarvii, kamera, kuvanmuokkaus, musiikit jne.

Murun kera

Ihanaa! Kiitos postauksesta! Tätä odotinkin ja olikos tuo eilen kun postasit otsikolla 'Maksimoi kauneus' ja kädet täristen kiirehdin avaamaan sen :D Ja olihan se hyvä postaus, mutta vaan ihan toisesta aiheesta.

Kokeiluun menee ainakin Mextures ja VSCO Cam. Mutta Waterlogue! Aika hienoja.. Kyllä tekniikka on nykyään edistynyttä :)

saarah
visual diary

Voi ei :D No mut onneksi ehdin tehdä tän näin sukkelaan. Usein ne luvatut postaukset jää vaan roikkumaan tuonne luonnoksiin kun niitä ei ehdi tekeen loppuun. Mahtavaa että näistä oli sulle apua!

Nata - White Trash Disease

mulla on android ja siihen huikee sovellus cymera. helpot perussäädöt kuten kirkkaus, kontrasti ja värikylläisyys. lisäksi paljon filttereitä. pixl-o-matic on tietenkin myös aina mainitsemisen arvoinen, siihen saa juurikin noita vastaavia efektejä kuin tuossa mexturessa, jota ei löytynyt androidille.

saarah
visual diary

Jes, kiitos paljon android-vinkeistä!

Mä kyllä ihmettelen miksei samoja appseja oo kaikille puhelimille. Ei luulis sen olevan ylivoimaisen vaikeaa tuotekehitystä....

Murun kera

On se vissii aika vaikeeta :) Kun yhden appsin on pieteetillä kehittänyt ja käyttäjät ovat sen toimivaksi havainneet (eli eivät ärsyynny käyttöliittymästä ja appsi ei kaadu tms.), niin on vissiin aika iso kynnys lähteä kehittämään samaa uudestaan erilaisessa teknisessä ympäristössä. Pitää siis olla hyvät markkinat tiedossa, ja ehkä tämän tyyppisissä "hipsteriappseissa" suurin osa kohderyhmästä on kuitenkin sitä iphone-kansaa ja siis saavutettu.. Lisäksi eri käyttöjärjestelmien appstoreissa on vissiin aika isoja eroja niiden reunaehdoissa, että mitä saa myydä ja miten. Jokin appsin piirre voi siis jäädä kokonaan toteutumatta tai korvautua huonommalla versiolla niiden ehtojen vuoksi.

saarah
visual diary

Totta puhut. Ja hyvähän täältä on huudella kun en tiedä tuosta tekoprosessista oikein mitään :)

Murun kera

No en mäkää oikeesti, kunhan nyt pääsin viisastelemaan semmosia mitä mulle on viisasteltu :)

riinu (Ei varmistettu)

Ainakin noi a beautifull mess:in muikit avas blogissaan tota apin tekoprosessia just siitä syystä et anroid version tekoon meni kuukausia kauemmin mitä he olettavat. Sieltä sai aika hyvän käsityksen siitä miksi meillä anroid-ihmisillä on huonommat appimarkkinat.

Elli Emilia (Ei varmistettu) http://ellimaanpaa.com/

Voi mä niin innostuin näistä kaikista ihanista valokuva appseista joista postailit ja nyt kun minulla on vihdoin älypuhelin (käytetty iPhone 3GS) niin olin heti lataamassa esim tuota waterlogue appsia (josta voisi olla vaikka kuinka iloa esim opetellessa oikeasti vesivärimaalaustekniikkaa) mutta voi suruisuuden ilmentymä - käyttöjärjestelmäni on liian vanha niihin. Mutta lohdutukseksi sain tähänkin tuon kaksoisvalotusohjelman ja se on makea. Itselläni on lisäksi käytössä juuri tuo Camera+ ja sitten myös Afterlight kuvakäsittelyyn. Eiköhän näilläkin taas hetken pärjää.

saarah
visual diary

Voi ei, tota en huomioinut ollenkaan. Onneksi kuitenkin sait edes osan näistä toimimaan :)

karkkimaria

Lumian oma creative studio tarjoaa ihan perusjutut kuvien muokkaukseen -värit, kollaasit, tarkennukset, sumennukset jne. Toimii ihan kivasti tälläsessä taviskäytössa, Mutta ei se ihan noille taida vetää vertoja.  :)

saarah
visual diary

Kiitos vinkeistä!

ElinaPK
Sataman valot

Ihana postaus! Mulla on ollut kohta vuoden verran iPhone 4S ja on kyllä niin mainio monitoimilaite, etten enää vaihtais mihinkään. Tällaiset appsit on yksi syy siihen! :)

saarah
visual diary

Niin totta! Ei sitä vaan taitais pärjätä enää ilman :)

saarah
visual diary

Ooh, kiitos vinkistä. Testaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tales Of Us menee heti ostoon. Hyviä appseja muutkin! Jee!
Ootko käyttänyt lisälaitteita? Olis kiva kuulla niistä lisävinkkejä. Itse käytän olloclipiä
http://www.olloclip.com
mutta onhan se vähän räpeltelyä kun ekaks pitää irroittaa kuoret ja sitten laittaa linssi puhelimeen. Muistan lukeneeni optio lehdestä joistain lumilautailijoista jotka kehittävät myös erillistä linssiä, luulisi että se pysyisi puhelimessa kunnolla kiinni. Ei siellä hangessa ehkä olloclipillä räpellettäisi. Mutta joo, jos tiiä jotain näistä niin kiinnostaisi.

saarah
visual diary

Lisälaitteet on kokeilematta, mutta pitäis kyllä perehtyä niihinkin. 

Kissankieli
Hello Dolly!

Noi väärin valottuneet ja päällekkäiset ovan aivan upeita! Kyl nyt Instagram kalpenee...

saarah
visual diary

Mä oon kans vähän kyllästyny Insta-filttereihin. Välillä on kiva leikkiä muilla :)

Jess Flynn (Ei varmistettu) https://getappvalley.com/

Jopa minä rakastan käyttää VSCO Camia kuvien muokkaamiseen.

Lilly Mishra (Ei varmistettu) https://tweakbox.mobi/

Äskettäin liittyi Instagramiin ja nyt oppii kuvien ottaminen ja muokkaaminen oikein, koska se tekee minut kuuluisaksi jonain päivänä. Kiitos opetusohjelmasta Saarah.

Sheryl (Ei varmistettu) http://luckypatcherdownloads.org/

Thanks for the tutorial. :)

digitalwhatsup.com (Ei varmistettu) https://www.digitalwhatsup.com/

I Think this is great post. Everyone should work for helping others. Thanks Admin

Dotman (Ei varmistettu) https://showboxtvapp.com

I will personally recommend this editing app for my girlfriend who is a writer https://www.gadgetswright.com, <a href="https://www.savetubes.com" rel="nofollow"></a> https://www.savetubes.com and <a href="https://showboxtvapp.com" rel="nofollow"></a>here

123movies (Ei varmistettu) https://www.123moviesvideo.com

This is very beautiful I must confess. Having a good show with your popcorn and streaming with [url=https://www.amazonprimefirestick.com]Fire Stick[/url] will make it very perfect

Padna Helper (Ei varmistettu) https://kubadownload.com/

I Think this is great post. Everyone should work for helping others. Thanks :)

Kommentoi