Puolen tunnin postereita

visual diary

Joka päivä kun Alex Proba tulee kotiin graafikko-päivätyöstään,

hän istuu alas ja tekee puolessa tunnissa yhden julisteen. Tätä on jatkunut nyt 250 päivää.

WAU! Itsekin kaipaisin jotain tällaista oman luovuuden käynnistämisprojektia! Puoli tuntia päivässä. Ei voisi olla mahdotonta.

Lue Alexin kiinnostava haastattelu, jossa hän kertoo projektista Sight Unseen:istä.

A Poster A Day -projektia voi seurata Tumblerista ja Instagramista.

-----

In her day job, Alex Proba works as a graphic designer at Kickstarter. But every night when she comes home from work, Proba sits down for 30 minutes at her computer and creates a poster.

Read the story from here.

Kommentit

Ammi

Joo! Olisi ihan mahtavaa saada aikaiseksi jotain tämän tyyppistä. Omalla kohdallani ei nyt ehkä juuri julisteita, mutta että piirtäisi ja maalaisi jotain joka päivä :)

saarah
visual diary

Kyllä! Olen yrittänyt aiemminkin tätä, ostanut uusia kyniä ja muistikirjoja ja vannonut piirtäväni joka päivä. Ehkä taas tänä keväänä otan saman projektin to do -listalle :)

Juu (Ei varmistettu)

Aivan upeita! Pitäisipäs sitä kehitellä itsellekin jokin tuollainen projekti, varsinkin kun miettii että miten muuten saattaa käyttää vaivaiset 30min!

saarah
visual diary

Aivan! Mulla varmasti menee 30 min päivässä kaikkeen todella turhaan. Sinä aikana voisi kehittää itseään :)

Elli Emilia (Ei varmistettu) http://sketchadaykeepsthedoctoraway.tumblr.com/

Onpa hienoja! Olen nyt itse pyrkinyt vuoden alusta asti jokapäiväiseen piirtämiseen ja se on aika hyvin onnistunut. Joskin välillä menee päiviä, että ihan vaan totaalisesti unohtaa ja muistaa vasta nukkumaan mennessä (siis siinä vaiheessa kun peiton alla odottaa unta tulevaksi). Mutta on tuo päätös silti saanut suht tuotteliaaksi, enkä aio stressiä ottaa vaikka välillä jääkin päiviä välistä. Luonnoslehtiöt ja kynät kuluu loppuun ennätysvauhtia.

emimöö (Ei varmistettu)

Hei! Mikä oli se nettisivusta missä kävit tekemässä valokuvistasi kuvakirjan? en löytänyt kyseistä postausta... kiitos vastauksesta jo etukäteen! lomakuvat pitäis saada pikasesti esille!

saarah
visual diary

Sivusto oli nimeltään Blurb, http://www.blurb.com/

 

 

Kommentoi