The Shannara Chronicles (+ HBO Nordic -arvonta)

visual diary

Kaupallinen yhteistyö: HBO Nordic

Olin taas viime viikonloppuna tilanteessa, jossa jouduin selittelemään elokuva -ja tv-sarjamakuani.
Niinkun yleensä aina haluan katsoa vaan sellaisia sarjoja, missä maleksitaan kaduilla ja puhutaan ihmissuhteista.
Mutta välillä tekee hyvää poiketa omasta maustaan ja katsoa jotain muuta
, eräs henkilö intti vastaan.
Totta se on, oli pakko myöntää. 

Sain hetki sitten HBO Nordicilta mahdollisuuden katsoa etukäteen tässä kuussa alkavaa The Shannara Chronicles -sarjaa, eli tässä on juuri sellainen omasta tavallisesta mausta poikkeava sarja. Tv-sarja perustuu fantasiakirjailija Terry Brooksin menestyksekkääseen kirjasarjaan Shannaran perintö, ja ensimmäinen kausi pohjautuu kirjasarjan toiseen osaan Shannaran druidi. Herra Brooks on ollut myös osana sarjan tuotantotiimiä, mikä on aina hyvä asia jos kirja käännetään tv-sarjaksi. 

Pähkinänkuoressa kyse on tästä: Ollaan ajassa tuhansia vuosia sivilisaatiomme tuhoutumisen jälkeen. Maa on jakautunut neljään alueeseen, joiden asukkaisiin lukeutuu haltioita, kääpiöitä, peikkoja, tonttuja ja ihmisiä. Kaiken keskiössä on Shannaran suku, jonka jälkeläisillä on taikavoimia sekä suuri rooli maailman tulevaisuuden muovautumisessa. Kolme sankaria: Wil (Austin Butler), Amberle (Poppy Drayton) ja Eretria (Ivana Baqueiro) taistelevat siis demoneita vastaan.

Oma suosikkini on näistä Wil, söpö vaalea nuorimies, joka on kuitenkin sitten aika vahva taistelemaan omiensa puolesta.

(Mietin pitkään mistä poitsu on niin tutun näköinen, mutta sama tyyppihän oli Carrie Diaries -sarjassa. Tein uuden vuoden lupauksen, että yritän oppia katsomaan kokonaisen leffan/jakson ilman puhelimen näpeltämistä, mutta se kaatuu lähes aina juuri tähän: vaivaa niin kovasti se, mistä roolista muistaa jonkun näyttelijän, että on vaan pakko kajota puhelimeen ja googleen. Tai tehdä niinkuin äitini: mietiskellä ääneen sitä, mistä tyyppi on tuttu, niin kauan että juoni meneekin ihan täysin ohitse. Hah). 

Kesti aluksi hieman aikaa päästä kärryille tarinasta, koska ekoissa jaksoissa näytetään takaumia menneeseen. Mutta kun juoni alkaa selvitä, jää tähän helposti koukkuun. Ja lisäksi miettii koko ajan sitä, miten hienoa olisi olla jonkun tällaisen sarjan puvustus- ja lavastustiimissä.
 

The Shannara Chronicles on kuvattu Uudessa Seelannissa, joka siis selittääkin nuo hulppeat maisemat. Jos tykkäsit Game of Thronesista, veikkaan että tykkäät tästäkin. 

The Shannara Chroniclesin eka kausi sisältää 10 jaksoa ja alkaa HBO Nordicilla 6.1.
eli siis tänään. 

----

Sain HBO Nordicilta arvottavaksi vielä 3kpl 2 kuukauden katsomiskoodeja. Sieltähän on tulossa kevään mittaan vaikka mitä muutakin, mm. Girlsin viides tuotantokausi. 

Kysymys kuuluukin nyt: Mikä HBO:n sarja on suosikkisi? Tai onko sinulla joku muu sarjavinkki, jonka haluat jakaa? Talvihan on tunnetusti sarjojen katsomisen kulta-aikaa. 
Kommentoi tätä postausta ja jätä toimiva sähköpostiosoite niin osallistut HBO katselukoodien arvontaan. Arvonta päättyy 20.1. 

----

I had a priviledge to see a few episodes of the new fantasy series The Shannara Chronicles beforehand.  It´s based on fantasy books by Terry Brooks. If you´re a fan of Game of Thrones, be sure to watch this too. 

The Shannara Chronicles airs in HBO Nordic, starting from 6th January. 

Kommentit

oonazofia (Ei varmistettu)

oih hbo:lla on niin paljon hyviä sarjoja, mm. tuo girls! viimeisin löytö on kuitenkin the knick. ihan älyttömän hyvä ja koukuttava ja erilainen sairaalasarja!

Iina S (Ei varmistettu) http://iinasaarinen.com/

Fear the Walking Dead on hyvä näistä uusista sarjoista. Sinkkuelämää ja True Blood ovat sellaisia sarjoja, joita jaksan katsoa aina vain uudestaan ja uudestaan! Tuo The Shannara Chronicles vaikuttaa myös mielenkiintoiselta!

oonaelviira (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! :)

iidaac (Ei varmistettu)

Ikisuosikkini HBO:n sarjoista on Sinkkuelämää. Tykkään myös Girlsistä ja Game of Thronesista.

Oranssinen

Tykkäsin Fear the Walking Dead-sarjasta.

Tuo kesken leffan/sarjan googlettaminen on myös minun syntini...viimeksi eilen kun katsottiin "Chef", piti selvittää mistä Jon Favreau oli tuttu (on muuten tuossa the Shannara Chronicles-sarjassa myös)

eLiina (Ei varmistettu)

Fear of Walking Dead vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Suvi55

Kaikkein aikojen suosikkini HBO:n sarjoista on, hetkeäkään miettimättä, Band of Brothers. Sen jaksaa katsoa aina vain DVD:ltä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. :') ♥

Heidi_S (Ei varmistettu)

Girls taitaa olla tämän hetkinen lemppari. Lisäksi mm. Game of thrones kiinnostaa

R*u (Ei varmistettu)

Osallistun. Koska pian synttäreitään viettävä mies pysähtyi ko. sarjan mainoksen kohdalla pidemmäksi toviksi...Oma suosikkini: True Detective, kausi 1.

maianen (Ei varmistettu)

Girls! Nyt jo ahdistaa kun juuri ilmoitettiin että se loppuu :(

True Detective! Ehdottomasti. Tykkäsin myös HBO:n minisarjasta, mikähän sen nimi olikaan... Olive Kitteridge!

Satsuma (Ei varmistettu)

Nyt juuri ei ole suosikkia, mutta kaikki dekkarisarjat kiinnostaa. Mukaan arvontaan.

MikaelaU (Ei varmistettu)

HBO on tuottanut todella monia hyviä sarjoja, mutta yksi ensimmäisistä suosikeistani on kyllä Mullan alla (Six Feet Under).

Laurel Wreath

Yksi HBO-lemppareista on ainakin ihana Looking! Surukseni se peruttiin jo kahden kauden jälkeen, mutta onneksi on sentään vielä tulossa spesiaalipäätösjakso.

stmea (Ei varmistettu)

Tämänhetkinen HBO-lempparini on GIRLS. Odotan innolla uutta kautta!

lauravolyym (Ei varmistettu)

girls on mun suosikki ehdottomasti! Ihan viimeisimpiä tuotantokausia en ole nähnytkään, mut ainaki ekat oli niin viihdyttäviä ja kuitenkin samaistuttavia.

maarett

Monet suosikkisarjani ovat HBO:n tuotantoa, esimerkiksi iki-ihanan Mullan alla voisin katsoa aina vain uudelleen. Odotan myös innolla Girlsin ja Game of Thronesin uusia kausia.

Mimosa

Girls kiinnostais. Varsinkin kun on jääny osa jaksoist väliin. 

Yonna (Ei varmistettu)

HBO top 3 ei järjestyksessä (oli mahdotonta valita yks):

1. Girls
2. True Blood
3. Sex and the City

Shannaraa kattosin varmasti myös!

LaLind (Ei varmistettu)

Oih, suosikkeja on niin monta! Mutta Game of Thrones on listan kärjessä, ehdottomasti :)

Sanna P (Ei varmistettu)

Game of Thrones ja Walking Dead

Henna27 (Ei varmistettu)

Girls on hyvä. Osallistun arvontaan.

Matilde (Ei varmistettu)

Suosikkini HBO:n sarjoista on True Detective. Se on koukuttava. Ensimmäinen tuotantokausi oli paras. Nämä uudet eivät ole enää niin jännittäviä tai kiinnostavia. Näyttelijätkin vaihtuivat.

iLu (Ei varmistettu)

Nyt kovasti himottaisi katsoa Affairin toinen tuotantokausi...

Girls ja In treatment. Ihan erilaiset sarjat, mutta koukuttavia molemmat!

Sananas (Ei varmistettu)

Enlightened (Valaistunut) oli oivaltavan älykäs ja hyvä ajankuva, parasta tv-viihdettä pitkään aikaan. Harmi kun sitä tehtiin vain kaksi kautta. Muita HBO-suosikkeja ovat tietenkin Game of thrones, Girls, Terapiassa.

//N (Ei varmistettu)

Girls tai Mullan alla tai ehkä Sopranos. En osaa valita. No, suositus tulee kilpailijalta: Netflixin Master of None oli kiva :)

nirtsu (Ei varmistettu)

tää pitää tsekata! hbo:lta tulee ihan mahtavia sarjoja, mun lemppareita on esimerkiksi girls, looking, true detective ja bored to death. Ja the jinx oli ihan mieletön minisarja!

annam_
anna k.

Kuulostaapa mielenkiintoiselta sarjalta! Vastaan Game of Thrones, sillä en edes tiedä mitkä muut ovat HBO:n sarjoja.. :D Mutta vastaisin sen varmasti joka tapauksessa.

Jolie Laide

Apua, suosikkeja on niin monta! Lemppareita ovat ainakin  Boardwalk Empire, Bored to Death, Californication, Deadwood, Fargon kakkoskausi, Flight of the Conchords, Game of Thrones, Generation Kill, Girls, Mad Men, Rome, Six Feet Under, The Wire, Top of the Lake, True Detective ja tietysti Twin Peaks :)

Minttup (Ei varmistettu)

Ozin ja The Wiren kaikki kaudet tulee aina parin vuoden välein katsottua uudestaan ja uudestaan. Myös Parks and Recreationia voisin suositella!

Sinkkuelämää on klassikko :) Terapiassa oli hyvä ja on niitä varmasti muitakin, en vain saa juuri nyt päähäni. HBO:n ohjelmat ovat vain yleisesti ottaen älykkäitä. Ehdottomasti arvonnassa mukana.

Nel (Ei varmistettu)

Oi! HBOlla on pari hyvää sarjaa mutta kuitenkin niin vähän että sitä viitsisi tilata/maksaa koko ajan, niin tää ois hyvä. Hyviä sarjoja on The Affair, GoT ja Vikings :)

gintyy (Ei varmistettu)

True Detective ja Girls oli mahtavia! Nyt on pakko pakko pakko (!) aloittaa Fargo...

Sinkkuelämää!

Game of thrones hyvänä kakkosena!

Mimimii (Ei varmistettu)

Game of Thrones ehdottomasti. Ja koska katon Ylen tahtiin niin viimeisin tuottari näkemättä, en kestä enää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jäin syksyllä koukkuun Fear The Walking Deadiin, uusia jaksoja odotellessa. Ikisuosikki Hbo:lta True Blood.

lauraemilia.e@gmail.com

JaKa (Ei varmistettu)

Uusin suosikki on The Affair.

Ketmia (Ei varmistettu)

En ole kokeillut HBO:ta, mutta Shannara kiinnostaa sen verran, että nyt voisin kokeilla :)

Marrrja (Ei varmistettu)

True Blood sekä tietysti Sinkkuelämää!

Merkusti (Ei varmistettu)

Game of Thrones, ehdottomasti!

Elinaja (Ei varmistettu)

Kyllä se ykkössija menee True Detectivelle (1. kausi) ja Game of Thronesille. Vanhoista sarjoista upein on legendaarinen mullan alla, josta aikoinaan tykkäsin niin paljon että omistan kaikki kaudet dvd:nä.

Gjlhfghjhfbjii (Ei varmistettu)

Sinkkuelämää oli hyvä, nykyään en katso juurikaan mitään televisiosta. Game of trones sekä Cirls olisi kivaa katsoa kun kaikki ovat kehuneet.

Paola (Ei varmistettu)

Vaikea valita vain yhtä suosikkia, ainakin Mullan alla, Sinkkuelämää, Sopranos ja Game of Thrones ovat kaikki loistavia!

iii (Ei varmistettu)

Pakko antaa ääni Game of Thronesille, on se vaan niin hyvä sarja! Mutta, jos GOT:n (ja Girlsin) lisäksi miettii lempisarjojani, niin ne kallistuvat aika vahvasti Netflixin suuntaan. Lähiaikoina katsotuista voin suositella Netflixin alkuperäissarjaa Jessica Jonesia. Ainiin ja HBO:lta tietysti The Office! Ehkä aidointa ihmissuhdekuvausta ikinä.

iii (Ei varmistettu)

Hehe vielä pitää korjata, kun jäi vaivaamaan...The Officehan ei ole HBO:n oma sarja, mutta on palvelussa katsottavana. Ja yksi lemppari vielä: Mad Men <3

pinka (Ei varmistettu)

lemppareitani on True Detective, Girls ja no... Sinkkuelämää tietty!
Kyllä tunnustan olevani niin simppeli että aina kun lukee HBO, suhtaudun uutuussarjaan positiivisesti, olipa kyse jostain fantasiaseikkailusta tai salapoliisisarjasta tai niistä "maleksitaan kaduilla ja puhutaan paljon"-sarjoista! :D

Tiiseppanen (Ei varmistettu)

Made Men ehdottomasti !
Myös the Affair on koukuttava :)

mzk (Ei varmistettu)

Looking, True Bloodin kolme ensimmäista kautta ja Game of Thrones:)

Hanna Maria
Hanna Maria

Mukana arvonnassa!

Pages

Kommentoi