Shoppailuvinkki Lissaboniin

visual diary

Aina kun multa kysytään shoppailuvinkkejä Lissaboniin, olen sivuuttanut aiheen sanomalla: no ei mikään maailman suurin shoppailutaivas. Bairro Altossa on satunnaisia kivoja pikkuputiikkeja, kuten myös Chiadossa ja pariin hyvään vintagekauppaankin olen törmännyt. Sitten löytyy ketjuliikkeet ja tuliaisten ostoon A Vida Portuguesa . Ja tietysti Feira da Ladra -kirppari.

Turistioppaissa neuvotaan menemään palatsimaiseen Embaixada -tavarataloon, mutta annan nyt vielä paremman vinkin:

Samalla kadulla Embaixadan kanssa, Principe Realin (trendikaupunginosassa) sijaitsee jotain vielä parempaa:

Entre Tanto Indoor Market.

Pikkuputiikkeja (hippivaatteita, surffivaatteita, juhlamekkoja, lastenvaatteita, mitä vain), laukkuja, kenkiä, koruja, sisustustavaroita,huonekaluja, kirjoja, astioita... Vaikka mitä ihanaa. Puitteet ovat niin kauniit, että vaikkei mitään ostaisikaan, saa jo ihanan kauneusähkyn.

Ja alimmassa kerroksessa on vielä mehubaari sekä kiva pikkukahvila, josta saa kakkuja ja huippuhyvää kahvia. Ja jopa ilmaisen suklaakeksin ja Lissabon -vinkkejä, jos on oikein kiltisti.

Entre Tanto Outdoor Market osoitteessa Rua da Escola Politécnica, 42, Lisbon.

Samoilla huudeilla, itseasiassa ihan samalla kadullakin, on paljon kivoja pikkuputiikkeja. Suosittelen käymään myös siellä Embaixadassa, josta löytyy mm. ihana luonnonkosmetiikkakauppa. Ja sitten lounaalle tai kaffelle esim. Lost In:iin.

-----

A little piece of shopping heaven in Lisbon:

Entre Tanto Outdoor Market, Rua da Escola Politécnica, 42, Lisbon.

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

ihana paikka, tonne vois melkeen muuttaa ;) 

saarah
visual diary

No todellakin. Ja jos sais kaupanpäälle vielä kaikki noi huonekalut ja vaatteet :D

Kommentoi