Trendikäs taskumatti vai ihan hiton typerä idea?

visual diary

En kanna vesipulloa mukanani kuin kesällä.

Talvella juon töissä vettä pullosta ja kotona mukeista (tai no kotona juon lähinnä teetä, en vettä niinkään, mutta silti). Ja se vesipullo jota yleensä kannan kesäisin mukana on joku aivan perus muovipullo. Olen kyllä terveystietoinen ihminen, mutta en usko että muovipulloista oikeasti liukenee kovin hengenvaarallisia juttuja. Tai varmasti liukenee jotain, mutta ihmisenä joka myös joskus juo esimerkiksi alkoholia,

en välttämättä pelkäisi eniten kuolevani muovimyrkytykseen.

Mutta sitten on designereita, jotka ovat sitä mieltä, että vettä kuuluisi roudata mukana näin.

Kaunis? Joo. Voi pestä koneessa, hyvä. Littana, myös hyvä.


MUTTA MITEN TOSTA JUODAAN?

No, ehkä vuoden päästä mullakin on tämä Memobottle ja en voisi kuvitellakaan luopuvani siitä.

-----

Good-looking Memobottle sure looks good,

but how do you really drink from this?

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

anteeksi käytännöllisyyteni, mutta puhdistuukohan tuo muka tiskikoneessa muuten kuin ulkopuolelta...?

Kaunishan se tietty on.

heta margareta
Viinillä

Mietin ihan samaa! Kaikki tiskikonevesihän vaan jää lillumaan tonne pulloon? Mutta on se kyllä kaunis :)

saarah
visual diary

Totta! En kyllä tajua miten se sisäpuolelta muka puhdistuu :D

anniru (Ei varmistettu)

Aika mielenkiintoinen tuo memobottle... :-D En oikein osaa päättää mitä mieltä oon tosta. Jos miettii tuosta juomista, niin ainakin mulle tulee ehkä vähän liian hyvin mieleen juurikin "taskumatteilu".

(Luvassa mainospuhe omasta juomapullostani :-Dddd)
Mun mielestä vesi maistuu muovipulloissa ihan kammottavalta, joten oon tässä jo vuoden ajan kuljettanut vesipullonani klean kanteenia ( http://www.kleankanteen.com/collections/bottles/products/the-original-cl... ). Toisaalta jossain on ollut kyllä puhetta, että tuollaisesta teräksestä liukenee myös vaikka mitä, mutta en itsekkään niin ole noista myrkyistä huolissani. Tuossa klean kanteenissa vesi maistuu mielestäni hyvältä ja pysyy kylmänä pitkään! On toki melko hintava ostos, mutta uskon pullon pitkäikäisyyteen.

saarah
visual diary

Joo, ihan sama juttu! Periaatteessa tuo on musta hieno ja hyvin muotiltu, mut sit taas jotenkin vähän tökerö ja "liian muotoiltu".

Kiitos linkistä, täytyykin tutustua tuohon. Ihan totta että muovipullovesi maistuu, no vähän muovipullovedeltä. Ja olisi kiva että se olisi kylmempää hetken kauemminkin :)

anniru (Ei varmistettu)

Joo nimenomaan, en usko, että tuosta olisi syrjäyttämään sitä tavallista "juomapullo muotoilua", mutta ihan mielenkiintoinen kokeilu. :-D

Huomasinkin linkanneeni väärän pullon, itselläni on tuollainen '18 oz' kokoinen pullo, joka maksoi juurikin parikymppiä eräässä ekokaupassa. :-) Ihan siis tavallisen juomapullon kokoinen!

Sanph
Sanph

Täälläkin aiheuttaa vähän ristiriitaisia tunnelmia. Onhan toi todella tyylikäs verrattuna normaaleihin juomapulloihin. Enkä olisi niin huolissani tiskikoneessa puhdistumisestakaan, asettelisin sen tosin ylösalaisin (ja nimenomaan korkkikulma alaspäin, selkeää..?), että vesi pääsee valumaan pois pullosta. Muuuutta, tuleehan tosta vähän mieleen sellainen salajuopottelu taskumatista. Kuitenkin oon toi kainalossa vuoden päästä ;)

saarah
visual diary

Samaa mietin et ihan turha tässä dissata, vuoden päästä kuitenkin mullakin on toi ;D

Toimitus
Toimitus

Täydellinen piristys maanantaihin! Siksipä kerroimme putelista Toimituksen blogissa ;--)

saarah
visual diary

Kiitos nostosta :)

What else is there?

Vaikka miten yritän olla ihminen joka ei välitä muiden mielipiteistä niin en kyllä kehtais tollaisesta juoda julkisella paikalla. :D naurattaa ajatuskin että kiskon oudon läpinäkyvän laatan kassista ja sitten juon siitä kaksin käsin, ööö. 

Ihan hyvännäkönen toi olis vaikka designtoimiston pöydällä!

saarah
visual diary

Mä mietin samaa, et jotenki nolottais kyllä tosta juoda julkisella paikalla :D

Kommentoi