Vaaleanpunainen vintagetakki

visual diary

 

 

Ärsyttävä totuus: mulla ei ole oikein ketään Lissabonissa, jolla olisi kamera ja aikaa kuvata asukuvia. Siksi niitä ei tästä blogista enää juuri löydy. 

(Paitsi lomailemassa olevat ystävät pakotan aina kuvaushommiin). 

 

 

Toisinaan maanittelen sitten jonkun ystävän jossain kadunkulmassa napsimaan pikakuvia puhelimella, mutta sitten jätän ne usein julkaisematta. Kun kaikkien muiden asukuvat on niin hienoja. 

Mutta sitten löysin niin hienon mokkatakin eräästä vintagekaupasta, että oli pakko ottaa pari kuvaa ja julkaistakin ne. Takki maksoi kaksikymppiä ja pähkäilin sovituskopissa vaikka kuinka kauan: Onko tää liian outo? Liian ysäri? Kasari? 

Nyt muutaman käyttöpäivän jälkeen sanoisin että JUST IHANA. Varsinkin selkäpuolen hassut yksityiskohdat. Ja sit toi väri. 

 

 

Ja sitten totuus tästä luksuselämää hipovasta kuvauspäivästä: 

Kannoin kadulla mukana imuria, jota olin viemässä huoltoon. 

Spring cleaning, teki mieli huudella tuijottaville vastaantulijoille. 

 

----

 

Takki Vintage Housut H&M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

mies (Ei varmistettu)

Onko siis oikeasti niin, että suurin osa graafisista suunnittelijoista ei nykyään osaa kuvata kuin kännykällä ja säätää niillä iphone tms. pikafilttereillä?
Kysyn tätä ihan mielenkiinnosta (ei ole tarkoitus dissata ketään), kun itselläni valokuvaustaito oikeilla välineillä ja laajemmalla editointiosaamisella on yksi omista bravuureistani. Enkä nyt siis viittaa sinuun, vaan lähinnä ihmisiin keitä tunnet Portugalissa ja Suomessa

mies (Ei varmistettu)

Täytyy varmaan vielä uudestaan korostaa, että en ole dissaamassa ketään. Mietin vain, että jos tilanne on näin, niin pitäisikö omaa valokuvaustaitoa korostaa omissa projekteissa.

JollyHolly

Ihana <3 pinkki on aina jees! <3 jännä takki!

saarah
visual diary

Kiitos ja samaa mieltä: pinkki on aina jees!

Kommentoi