Visual Diary Apartment Therapyssä!

visual diary

Jaa, ei niiden jännien kotiuutisten paljastamista tarvinnutkaan odotella kuukautta, pari viikkoa vaan:

Amerikkalainen sisustusportaali Apartment Therapy kävi siis luonani kylässä elokuussa ja juttu on nyt julkaistu. Jännittävää lukea itsestään englanniksi (kuulostan paljon coolimmalta kuin olenkaan, hehee) ja katsoa jonkun muun ottamia kuvia.

Apartment Therapyssä on tarkoitus kuvata koteja niin, että asukkaat ja tavallinen elämä saa näkyä, harvemmin siellä näkee sisustuslehtimäisiä kuvia sitruunakulhoista keittiön pöydällä. Itse tietysti innostuin ostamaan paljon kukkia, joilla saa aina asuntoa upgreidattua vähän hienommaksi. Sivulla on myös hauska ominaisuus: kun kuvia selaa, oikeaan reunaan tulee kuvissa esiintyvä värikartta, joka vaihtuu jokaisen kuvan kohdalla:

 

Koko juttu löytyy siis täältä.

(Itse täällä naureskelen jutun kommenteille, jossa ihmetellään mm. sitä, miten en ole listannut suurimmaksi haasteeksi lattian pitämistä valkoisena (niin, no Suomessahan ei pidetä kenkiä jalassa sisällä) ja enkö tiedä että liljat ovat myrkillisiä kissoille.)

-----

My home is in Apartment Therapy House Tours.

Read the whole story here.

-----

Kuvat/pics: Lauren Turner/Apt Therapy

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Julkkis. Whoah.

Ihanat kuvat, oudot kommentit. Siis kuka menee sisustussaitille kommentoimaan kissa-asioita..?

Anyways, ihanalta näyttää. Niin koti, kissat, kuin rusketus.

 

Laura

 

saarah
visual diary

Kiitos Laura! Rusketus alkaa olla muisto vaan, mutta täytyy myöntää että itsekin katsoin noita kuvia vähän että "olinpa ruskea" :D

Joo, musta on hassua kommentoida tuolla sivustolla tuollaisia asioita. Öööö, kai ne nyt tajuaa että myös kuvatun kämpän asukas käy ne varmaan lukemassa! Ja joo, ei mun kissat ainakaan osoita mitään mielenkiintoa kukkia kohtaan, eli hengissä säilyvät vaikka mulla joskus on liljoja maljakossa :)

Laura T.
M O L

Sinänsä kyllä jännää että sun kissat ei osoita uteliaisuutta kukkasia kohtaan, sillä kuvista päätellen niitä kiinnostaa about kaikki.

<3

saarah
visual diary

Totta. Siis kyllä ne saattaa käydä nuuskimassa kukat tyyliin mitäs nää nyt on mut ei ne niitä nakertele. Ja nostan kukkamaljakot kyllä aina turvaan siksi aikaa kun en ole kotona. Ihan vaan siksi, ettei kissoista ikinä tiedä :)

No oothan sä nyt amazingly cool suomeksikin! Hieno juttu, laitoin kirjamerkkeihin inspiraatiokansioon :)

saarah
visual diary

Hahaaaa, no tietty amazingly cool ;)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Mutta siis mitä, size: 430 square feet??

saarah
visual diary

No sitä mäkin! Onks se niin et Suomen n. 40 neliötä on jotenki niinku 430 square feet :D ?

Heidi/ Blandad (Ei varmistettu) http://blandad.blogspot.com

Huikeeta! Ja tosi kiva toi itse juttukin. Raikas ja hyvin tehty.
Musta sun koti näyttää aivan ihanalta ja sulla on paljon sellaista mistä tykkään tai mitä mullakin on kotona - sillä erotuksella että sun koti on tyylikäs kokonaisuus. Hymähdin myös Marokko-haaveelle, itselläni on ollut sama haave pitkään. Mut takaisin sun kotiin, tuo parvi on aika hauska ja sun kuvistakin näkee, että sun kotona on ihana valo. Kivaa on myös se, että visuaalisen alan ammattilaisen koti näyttää visuaaliselta, eikä ole vain kalsean valkoista ja pari huonekalua siellä täällä jeah.
Ihana toimittajan kommentti myös kissoista, ihania lötköilijöitä ja mahtava tuo sohvakuvan kisun jalan venytys :)

saarah
visual diary

Kiitos! Ja hauskaa että meillä on paljon samoja juttuja. Ja Marokko-haaveet myös, mä olin siellä pari vuotta sitten viikon ja siitä lähtien on ollut kauhea kuume mennä takas ja nähdä niin paljon muutakin (ja tuoda kaikkea takas sieltä)

Kissat on hyviä venyttelijöitä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat, ihana asunto! Ja mahtava nettisivulöytö muutenkin, pitää heti katsoa muitakin esiteltyjä asuntoja! Mietin, mistä olet hankkinut keittiösi musta-valkoisen kaapin?

saarah
visual diary

Kiitos! Apartment Thearapy on kyllä ihana sivusto.

Keittiön mustavalkoinen kaappi x2 on ihan Ikeasta. Harmi ettei sitä enää valmisteta, olisin halunnut itsekin ostaa sitä lisää :(

 

riik
3h+kasvimaa

minkäs ikäisiä ne sun kissat nyt olikaan? Mietin vaan, että aika pitkään ne on säilyneet elävien kirjoissa tuolla myrkkykukkien seassa :D.

saarah
visual diary

No niinpä, melkein 15 vuotta ne on selvinny täällä myrkkykukkien keskellä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Cool parvi!

saarah
visual diary

Kiitos! On kyllä tosi kätevä.

annaandandyathome

Oih mikä ihana juttu ja koti ja kuvat ja kaikki! Tosi Coolii <3

saarah
visual diary

Kiitos! Amerikkalaiset saa kaiken kuulostamaan niin coolilta :)

Kommentoi