Ystävä-Tinder on vihdoin täällä!

visual diary

Muutettuani ulkomaille olen luonnollisestikin pohtinut tätä asiaa paljon: Mistä löytää samanhenkisiä ystäviä?

Miehiä on helppo tavata: Tinderissä, Instagramissa, kahvilajonoissa ja baareissa, mutta entä naispuolisia ihmisiä? Jos näkee kadulla kivanoloisen naisen, voiko sitä pyytää kahville? No ei voi. 

Ystävä-Tinder -appsia suunnittelin jo itse hetki sitten (olisin nimennyt sen Frienderiksi, tietty) mutta nyt se on oikeasti tehty. 

Vina on suunniteltu San Franciscossa ja se on ihan uusi juttu, vasta betaversiona. Mutta eiköhän sitä pian pääse oikeasti swaippailemaan kenen naisen kanssa haluaisi mennä kahville tai viinille. 

Loistavaa! Hyvä juttu tässä appsissa on myös se, että se on vain naisille. Sieltä tulee siis puuttumaan kokonaan ne miehet, jotka haluavat olla kanssasi vain ystäviä ja kahden viinilasillisen jälkeen tunkevat kielensä korvaasi. Just sayin´.

----

Vina on ladattavissa App Storesta iPhonelle. Kuvankaappaus Vinan Instagramista. 

----

Amazing! The friend-Tinder is finally here and it´s called Vina. 

Kommentit

ReettaM
Vähän vähemmän

Ihan mahtavaa! Oon usein itsekin miettinyt, että olisipa ystävätinder, kun kadulla törmää kivan oloisiin ihmisiin, muttei uskalla mennä juttelemaan. Mikäköhän siinä on, että treffeille on helpompi pyytää kuin kaverikahveille... 

M.
Avec Mari

Hei tää on ihan huippu! Tätä on odotettu!! :)

noooora (Ei varmistettu)

Halleluja!!

Mariaa
Hömppätaivas

Kuulostaa todella hyvältä! Itsekin olen miettinyt, että mistä niitä ystäviä löytäisi, tuo varmasti helpottaisi asiaa.

saarah
visual diary

Tää on kyllä NIIN hyvä juttu. Appsin kehittäjien mukaan se leviää sitä mukaa eri maihin miten paljon sitä ladataan. Eli nyt vaan latailemaan niin saadaan se Suomeen ja ehkä Portugaliinkin asti :)

lauramm (Ei varmistettu)

huippu juttu!

...mutta, mun korvaan kyllä vähän särähtää että tonne voi rekisteröityä vain naiset, vaikka ymmärrän tavallaan sen pointinkin. olisiko kuitenkin jotain muuta keinoa karsia ällölääppijät pois tuolta sovelluksesta? vaikka itselläni on enemmän naispuolisia ystäviä, niin on toi sovellus tuollaisenaan mun mielestä tosi heteronormatiivinen ja pönkittää sukupuolten välistä "kuilua" tai "eroavaisuuksia". eikö miehet ja naiset muka voi olla ystäviä keskenään?

saarah
visual diary

Ehdottomasti olen sitä mieltä että miehet ja naiset voivat olla vain ystäviä keskenään. Mutta en näe myöskään mitään ongelmaa siinä että on olemassa appsi jossa naiset tutustuvat toisiin naisiin. Toivotaan että tarjonta laajenee tän myötä ja joku tekee myös appsin jossa voi etsiä ystäviä sukupuoleen katsomatta. Sillekin olisi varmasti kysyntää :)

 

elinakoo (Ei varmistettu)

Loistava! Sieltähän sitä miespuolistakin seuraa sitten löytyy luontevasti, kun päätyy hyvien uusien naispuolisten tyyppien kanssa viinille :)

miija (Ei varmistettu)

Jesh, tuollaista on kyllä kaivattukin jo pidemmän aikaa!
Harmi vaan että yllättäen taas vaan iPhonelle, mutta toivottavasti ois kohta muillekin puhelimille saatavilla. :)

Anita E
Suoraan Soulista

Ei vitsi että kuulostaa hyvältä :) Näin opiskellessa on mielestäni helppo löytää kavereita,  esim. kaikista mahdollisista aktiviteeteista ja tapahtumista mitä järjestetään, mutta kun olin töissä tällaista sovellusta olisi kyllä kaivannut. Varsinkin silloin kun asuu paikkakunnalla, josta ei kauheasti tunne ketään, tällaisella pääsisi hyvin alkuun omien verkostojen rakentamisessa. 

Kommentoi