Ladataan...
visual diary

Olen ihminen, jolla on tiukat mielipiteet.

Harmaasta trikoomekosta voin maksaa satasen, mutta salaattilounaasta en maksa kuuttatoista euroa. En varmasti maksa. CocaCola on myrkkyä, jota kenenkään ei kannattaisi juoda. Ja ihmisen, jolla on lemmikkieläimiä, on turha unelmoida elävänsä kovin spontaanisti,

koska hänen on oltava vastuullinen lemmikin omistaja.

 

Tämä blogi oli lomalla, koska minä otin äkkilähdön Pariisiin. Myönnyin sikahintaiseen salaattilounaaseen, ONNEKSI, sillä söin sitä maailman ihanimman Jean Paul Gaultierin vieressä. Ja join CocaColaa joka päivä. 

Ihan vaan siksi että huvitti. 

-----

Usually I have very strict opinions on what I do and don´t do. But this time I spent all my money on last-minute-trip to Paris, had too expensive lunch salad (but I sat next to Jean Paul Gaultier, so it was worth every penny) and drank CocaCola every single day. Just because I felt like it. 

 

Ladataan...

Ladataan...
visual diary

Mikä on ensimmäinen asia mitä teet, kun tulet matkalta kotiin?

Itse aina ekana silitän kissoja, mutta heti tokana, puran kaikki tavarat, asettelen ne lattialle ja otan kuvan kaikesta mitä olen reissusta haalinut. Hassu tapa, mutta jälkikäteen on kiva katsella niitä, ai tuonkin ostin sieltä Köpiksen reissulta.

(Ja apua, ostinko nämä kauniisti pakatut kuivatut marjat tosiaan kolme vuotta sitten enkä ole raaskinut syödä niitä vieläkään :D ?)

Luulen että tämä tulee tapahtumaan ainakin noille Grod:in pussukoille. On ne vaan niin nättejä (keittiön koristeita).

-----

*When I come home from a trip...

...the first thing I do: unpack my stuff, lay it all on the floor and take pictures of it. And of course, cats want to help with it. 

 

Ladataan...

Ladataan...
visual diary

 

Marimekon syksy näyttää kivalta! Tai siis kuosit ja värit näyttävät kivalta, mutta miksi taas tällaisia leikkauksia?

Itse näytän pussimekossa ja legginseissä ainakin ihan kamalalta, kuten suurin osa ihmisistä jotka eivät ole 190cm/50kg mitoissa.

----

Marimekko fall 2013 looks good. Well, the colors and prints look good, but who looks good in shapes like that? Not me.

Models. No-one else. 

Ladataan...

Pages