Ladataan...
visual diary

On ihan mahtavaa kun omassa kaveripiirissä syntyy firmoja, joiden kehitystä saa seurata alusta asti. Ystävieni Mikon ja Laurenin POP Table on yksi tällaisista.

Konsepti on nerokas: pöytään saa valita itse värit (kummallekin puolelle pöytälevyä) jalkojen värin, reunan värin, pinnan ja mitat. Tarjolla on isoja pöytiä (ruokapöydäksi tai työpöydäksi) sekä sohvapöytiä. Pöydät valmistetaan Suomessa, mistä iso plussa. Pöytä on myös nerokas lisäpöytä, silä sen saa helposti kasaan silloin kun sitä ei käytä.

Mahdollisuus kääntää pöytälevy on ainakin mulle ihan mahtava: en osaa koskaan päättää huonekaluja ostaessa mikä väri olisi paras. Nyt saa valita kaksi!

Oman pöytäni kanssa pähkäilin värejä pitkään. Päädyin turvallisiin graafikkoväreihin, mustaan ja valkoiseen. Reunukseen otin kuitenkin kirkasta keltaista (ja sen jälkeen olen alkanut himoita kaikkea muutakin keltaista kotiini) Itselleni on tullut tavaksi aina siivouspäivänä kääntää pöydän levy. Välillä mustaa, välillä valkoista.

Kuvat: Pop Table

Ja onhan tämä kaunokainen vilahdellut jo täällä blogissakin:

POP Tableen voi tutustua juuri avatuilla nettisivuilla. Onnea bisnekselle, sanoo Visual Diary!

-----

The POP Table concept is all about flexible design: we‘ve given you the tools to create a table that best meets your functional needs and aesthetic desires. With almost one million table combinations, your POP Table is truly a custom product. Make it big, small, shiny, matte, wild, subtle, tall or short—just make it your own.

All POP Tables are manufactured locally in Kolho, Finland by our manufacturing partner Mesitek Oy.

Ladataan...
visual diary

Tämän viikon aikana olen törmännyt termiin useamman kerran. Keskusteluissa ja blogeissa. Ja ihan syystäkin: kukapa ei haluaisi tervettä suuta ja ehkä valkoisempia hampaitakin siinä samalla, mutta kaikkia tuntuu epäilyttävän hampaiden valkaisun kemikaalit. (Ja ne valkaisevat tahnat, sarjassamme yhtä toimivia kun selluliittivoiteet.)

Eli siis kiinnostaa: mikä ihmeen oil pulling?

Oil pulling on perinteinen ayurvedinen hoitokeino suun ja sen kautta koko kehon terveyden parantamiseksi. Moni jättää suun terveydestä huolehtimisen hampaiden harjaukseen ajattelematta, kuinka suuri merkitys suun terveydellä on kokonaisterveyteen. Esimerkiksi suun tulehdukset ovat alttiita leviämään verenkierron kautta muualle elimistöön, eikä tulehduskierre voi pysähtyä ennen kuin suu on terve.

Mutta mikä ihmeen oil pulling? Käytännössä kyseessä on öljypurskuttelu, jossa öljy toimii puhdistavana aineena keräten bakteereja itseensä. Kokemukset kertovat, että suun kunnon paranemisen ja hampaiden vaalentumisen ohella purskuttelusta on ollut apua moniin vaivoihin poskiontelontulehduksista, ihottumiin, maksan ylikuormittumiseen, unettomuuteen ja nivelvaivoihin.


Näin kertoo health couach Leeni Viio nettisivullaan.

Kiinnostaisi kokeilla. Onko kellään kokemuksia aiheesta? Onko tämä hippihuuhaata vai nerokasta?

-----

Everybody´s talking about it suddenly: oil pulling.

Have you tried it?
 

Ladataan...
visual diary

Kaksi vuotta vanha COSin pipo ja kolme vuotta vanha Zaran huivi. Match made in heaven!

Ikävä uutinen: puoli vuotta vanha Tiger of Swedenin takki, katsokaapa sitä olkapäätä millä laukkua kannetaan.

Huokaus. Miksi mikään ei nykyisin kestä?

-----

Orange is back!

Ladataan...

Pages