Ladataan...
visual diary

Arkipukeutumiseni on tosi simppeliä: mustat tai siniset pillifarkut (joskus harvoin hame tai mekko), t-paita ja päälle jakku.

Kammosin jakkuja vuosikaudet (vaikka samalla kaipasin jotain suht asiallista päälle heitettävää töihin). Sovittelin yksi kesäpäivä vuosia sitten varmaan kymmentä eri jakkua kaupungilla, mutta ei. En halua että jakussa on olkatoppaukset, enkä että se saa minut näyttämään siltä, että yritän olla liian asiallinen. Enkä halua laittaa sitä kiinni. Haluan simppelin rennon jakun, miksei sellaista ole missään, muistan tilittäneeni terassilla ystävälleni tämän epäonnistuneen shoppauskierroksen jälkeen. Illalla selasin vielä nettikauppoja päätyen Urban Outfittersille ja

BÄM, siellä se oli.

 Täydellinen rento jakku.

Tilasin jakun samantien, se maksoi muistaakseni neljäkymppiä. Loppukesästä kaupassa oli kesä-ale ja sama jakku mustana, viininpunaisena ja tummanvihreänä alessa 19€ kpl.Klik klik klik, tilasin ne kaikki. Tämä on nyt varmaan keski-ikäistymistä, ajattelin, mutta ihan sama. Omistan saman jakun siis kolmessa eri värissä ja mustan vielä kahdessa eri koossa. (S-koko on superistuva, M-koko reilusti pidempi ja väljempi)

Valehtelematta joku näistä kolmesta jakusta on päällä suunnilleen joka toinen päivä. Välillä on sitten ihan pakko pukeutua johonkin muuhunkin.

Jakut Kimchi Blue / Urban Outfitters.

(Eka kuva paljastaa: tukasta lähti hetki sitten aikamoinen pätkä pois. Tuntuu oudolta, mutta näyttää paremmalta!)

-----

I basically wear the same thing every day.

Ladataan...
visual diary

Viime loppuvuoden Tukholman reissulla poikkesin ensimmistä kertaa Acnen outletiin, Acne Archives -liikkeeseen. Ensimmäinen mitä näin, olivat lempivärini rekissä, aika täydellisenä mekkona. Ulkona satoi räntää vaakasuoraa ja hentoisen kesämekon ostaminen ei todellakaan ollut ajatuksissa. Sovitin silti. Hinta oli -60% alkuperäisestä, joten kovinkaan kauan en arponut tämän kanssa.

Mekko on ihana päällä. Avoin selästä (juuri sellainen josta puhuin tässä rintsikkapostauksessa) mutta sopivan löysä ja väljä. Thaimaan reissulta ostin vikan illan heräteostoksena myös mekkoon mätsäävän käsilaukun, jonka hippiviboista en ole edelleenkään ihan satavarma, mutta mekkoon se ainakin sopii.

Parhaiten mekkoon mätsäsi kuitenkin Thaimaan auringon alla hankittu rusketus (joka on tietysti nyt haalistunut muisto vain)

Tämä postauksen pointti? Tule jo kesä, täällä on kesä-asut jo ihan valmiina!

-----

Little something I bought from Acne Archives store in Stockholm. Now we´re waiting for summer together.

Ladataan...
visual diary

Designer Annie Atkinsilla on aikalailla unelmaduuni.

Hän oli lead graphic designer Wes Andersonin uudessa The Grand Budapest Hotel leffassa.

(Joka tulee ensi-iltaan jo parin viikon päästä, jeeeee!)

Mutta mitä tekee graafikko leffatuotannossa? Muunmuassa tällaista:

Ja tietty leffajulisteen.

Oispa jo huhtikuun yhdestoista!

-----

Lead graphic designer in the new Wes Anderson movie:

Annie Atkins

Pages