Ladataan...
visual diary

Yhteistyössä Specsavers

Glasses Appreciation Society.

Sellainen pitäis kyllä olla, pohdittiin rillipää-ystäväni Tiian kanssa tässä yksi ilta. Hetken päästä tälle kerholle olikin tehty jo massiivinen logo.

Itse olen ollut rillipää lapsesta asti. Nykyisin ajattelen laseja lähinnä asusteena, jolla voi muuttaa lookkia. Vahvuuksia mulla on plus yhden verran molemmissa silmissä, joten olen aika paljon myös ilman rillejä silloin, kun ei tarvitse tehdä mitään tarkkuutta vaativaa. Näin kesällä käytän enimmäkseen aurinkolaseja joissa on voimakkuudet. Piilolinssejä taas en ole ikinä oppinut käyttämään. Olen samoilla linjoilla Natan kanssa, sormien (ja muovinpalasen) tunkeminen silmään ei vain oikein houkuta.

-----

Tämän Specsavers -yhteistyön tiimoilta pääsin käymään näöntarkastuksessa ja katsastamaan silmälasivalikoimia. Specsaversillä näöntarkastus ei ole vain hätäinen luettele ylimmän rivin kirjaimet vaan kokonaisvaltainen näöntutkimus. Se sisältää myös digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineen mittauksen, joissa en ollutkaan aiemmin käynyt.

Omissa silmissäni ei ole mitään ihmeempiä ongelmia. Ne tietysti väsyvät kun tuijottaa näyttöä koko päivän (ja usein myös illalla). Optikon mukaan näkö kannattaisi kuitenkin tarkistuttaa aina muutaman vuoden välein, varsinkin tässä kolmenkympin tienoilla.Välillä itselläni on ollut tunne, että näkö olisi huonontunut, koska päätä ja silmiä toisinaan särkee, mutta tutkimuksen mukaan näköni on itseasiassa hiukan parantunut. Oli myös kiva päästä juttelemaan näköasioista pitkästä aikaa asiantuntijan kanssa. Silmänpohjakuvauksessa silmästäni löytyi pieni luomi, mutta silmälääkärin mukaan se ei vaadi tällä hetkellä mitään toimenpiteitä. Onneksi!

Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältyy aina näöntarkastukseen, eikä siitä veloiteta enempää kuin tavallisestakaan näöntarkastuksesta.

Lisätietoja täältä.

Seuraavaksi pääsinkin parhaimpaan vaiheeseen: sovitteluun.

Mitään erityisiä toiveita mulla ei rilleille ollut, kunhan ne olisivat vähän erilaiset kuin tämänhetkiset tummanharmaat kehykseni. Kauan soviteltuani tykästyin eniten hieman suurikokoisempiin vaalean ruskeisiin sekä vähän pyöreämpiin kilpikonnakuvioisiin kehyksiin.

A)

Eka ajatus: Just mun hiusten väriset kehykset!

B)

Eka ajatus: Hieman vinossa ollaan, mutta kehyksen malli on ihana!

-----

Nyt testataan kuinka hyvin tunnet mun maun:

arvaa siis kummat kehykset valitsin?

Kommentoimalla tätä postausta osallistut arvontaan, jossa palkintona on Karl Lagerfeldin aurinkolasit (arvo 199€)

Voittaja saa valita omansa näiden kolmen vaihtoehdon väliltä. Osallistumisaikaa 7.8. asti. Muistathan jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi!

-----

I´m giving away a pair of Karl Lagerfeld sunglasses. Only in Finland, sorry!

 

Ladataan...
visual diary

On kyllä kamalaa kun vanhenee, jotenkin ei enää innostu mistää ihan hulluna, sanoi ystäväni jokin aikaa sitten. Eipä oo ongelma mulle!

Hetki sitten julkaistu uusi appsi Imoji esimerkiksi innosti mua niin paljon, että jännetuppitulehdusta uhaten askartelin omasta naamastani emojeita koko illan. Koska mitä aikuinen nainen tarvitsee? Oma-naama-emojeita tietty! (Ja ehkä yhden Ryan Gosling emojin myös?)

Öö mihin näitä sitten tarvitsee?

No vaikka minkälaiseen viestintään, esim:

Hurjan tarpeellista!

-----

Imoji appsi Appstoresta (eikä maksa mitään).

-----

I´m addicted to Imoji app. With it you can create emojis for example of your own head.

And that´s just what a grown woman needs! (Plus maybe one Ryan Gosling emoji?)

Ladataan...
visual diary

Kun olin varhaisteini, käytin isäni isoa jättineuletta, jonka hän oli ostanut työmatkalta jostain ulkomailta. Se oli mielestäni coolein ikinä ja juuri sopivasti grunge, koska se ulottui melkein polviin asti. Sen kanssa käytin hiihtareita.

Jossain vaiheessa äiti kielsi minua pukeutumasta siihen (Näytät kodittomalta!) Sen jälkeen löysin miestenosastot, joista ostin flanellipaitoja ja samettihousuja, koska ne olivat ihanan löysiä.
Nykyisin ostan miestenosastoilta aina pipot ja joskus xs-kokoisia t-paitoja, en juuri muuta.
The Idle Man nettikauppa avasi silmäni uudestaan sille, miten kivalta miesten vaatteet näyttävät. Tai siis että nuo samat näyttäisivät kivalta myös mun päällä. Eikä tuo mieskään pahalta näytä!

-----

Miten on naiset? Ostatteko vaatteita miestenosastoilta? Mitkä tuotteet siellä ovat parempia kuin naisten vastaavilla?

-----

The Idle Man webshop makes me want to shop menswear - for myself.

 

Pages