Ladataan...
visual diary

1929:

"Pyydän teitä kirjoittamaan kaikenlaisia kirjoja, olemaan epäröimättä minkään aiheen kohdalla, miten tahansa vähäpätöisen tai laajan. Rehdisti tai kepulikonstein, te toivottavasti hankitte tarpeeksi rahaa matkustaaksenne ja ollaksenne joutilaana, pohtiaksenne maailman tulevaisuutta tai menneisyyttä, uneksiaksenne kirjojen päällä tai maleksiaksenne kadun kulmissa ja antaaksenne ajatustenne vanan kastua syvään virtaan."

2015:

"Pyydän teitä kirjoittamaan kaikenlaisia kirjoja blogeja, olemaan epäröimättä minkään aiheen kohdalla, miten tahansa vähäpätöisen (postaan edelleen kuvia kengistä ja sohvapöytäasetelmista) tai laajan (mutta myös vakavammista asioista). Rehdisti tai kepulikonstein (hyvä pointti, pitääkin selvittää lisää kepulikonsteja), te toivottavasti hankitte tarpeeksi rahaa matkustaaksenne ja ollaksenne joutilaana (ja vähän rahattomana, mutta ihan sama), pohtiaksenne maailman tulevaisuutta tai menneisyyttä, uneksiaksenne kirjojen päällä tai maleksiaksenne kadun kulmissa (parasta ikinä) ja antaaksenne ajatustenne vanan kastua syvään virtaan.(jes, juuri tätä aion tehdä)

-----

Sori, Virginia Woolf, mutta korjasin vähän sun tekstiä ja se sopii tähän päivään (ja hetkeen) kuin valettu.

Siksi bloggaan jatkossakin. Koska se on ihanaa, hauskaa ja terapeuttista. Elämäntilanteet ja maisemat ehkä vaihtuvat, muttei ajatus siitä, että vähäpätöisetkin hetket ja kuvat kukkasista ja seinistä ovat julkaisemisen arvoisia, ihan kuten ne syvällisemmät tekstitkin, joita voin kirjoitella, vaikken oikeasti ole kirjoitusalan ihminen ollenkaan.

-----

 

Ladataan...
visual diary

Yksi ihanimpia asioita kesässä:

sellaiset pitkät viikonloput mökillä, kylässä, kesämenoissa, missä hengataan porukalla pitkä aika putkeen. No joo, alkaa ehkä ärsyttää myös jotkut asiat, mutta ihanaa se on silti. Tehdä yhdessä aamupalaa, lämmittää saunaa (no siihen en kyllä koskaan osallistu), uida, hengailla kesäyössä...

Ja valvoa ihan niin kauan kun huvittaa, koska aamulla herätyskello ei soi.

Wildfoxin kesä-lookbook on vähän tällainen. No, tuskin kukaan on kesäriennoissa ihan noin hehkeänä, mutta

you get the point.

You say Mojito, I say Mojito -paidalle sanon vielä:

tervetuloa kaappiini.

-----

Loving this Wildfox SS 2015 lookbook.

Ladataan...
visual diary

Kiitos osallistumisista MSCHIC arvontaan.

Olin yllättynyt huomatessani miten monella oli ollut samoja ongelmia valokynän kanssa. Olisin niin mieluusti lähettänyt jokaiselle testiin tän tuotteen, mutta tällä kertaa onni suosi seuraavia:

sinisofa

Ja vuoden panda.

Tarkkailkaa meiliänne, ollaan pian yhteyksissä.

-----

 

Pages