Ladataan...
visual diary

Minulla on ystävä, joka ei säästele sanoja. Jos hän tekee vaikka linssikeittoa ja siitä tulee hyvää, se on nimeltään siitä lähtien MAAILMAN PARAS LINSSIKEITTO. 

Se on jotenkin hauskaa. 

Siksi otinkin hänestä oppia ja tein soittolistan, jonka nimeän nyt vaatimattomasti
 KESÄN 2016 PARHAAKSI SOITTOLISTAKSI. 

Siellä on yksi biisi, joka saa minut aina vetistelemään ja yksi jota kuuntelin kun samalarakastuin. Ja sitten yksi jonka avulla saan aamuni aina käyntiin. Ja aika monta muuta. 

Toivottavasti tykkäät!

----

Best summer playlist ever!

Ladataan...
visual diary

Olen aina rakastanut kuoseja. Ellen olisi vähän inhorealisti, olisi minusta tullut varmaankin isona tekstiilisuunnittelija, 
mitä todennäköisimmin kuosisuunnittelija. Tein näitä opintoja jonkun verran, kunnes aloin miettiä sitä, millainen työllisyystilanne valmistumisen jälkeen olisi edessä. Ei ihan hirveän positiiviselta näyttänyt. 

Kuosisuunnittelun tunneilla vieressäni istuvasta ystävästä tuli tatuointitaiteilija ja minusta graafikko. Ihan hyvät uravalinnat, mutta kuoseja rakastan edelleen: pöytäliinoissa, verhoissa, lakanoissa ja vaatteissa. 

Ja kuosimahdollisuuksia näen edelleen joka puolella. Teen usein näitä kaupunkikuoseja puhelimellani kun on tylsää. 

Kiitti vaan Lissabon päivittäisestä inspiraatiosta. 

----

I´m a manic pattern maker. 

Ladataan...
visual diary

En ole käynyt aikoihin missään kiinnostavissa näyttelyissä. Suosikkigalleriani sisäpihalla olen toki lounastanut tuntikausia, mutta siellä galleriassa on edelleen sama näyttely kuin joskus huhtikuussa. 

Onneksi on taidenäyttelyt internetissä. 

Törmäsin hetki sitten Anton Alvarezin töihin ja tuli heti sellainen olo että nämä PITÄÄ nähdä livenä joskus. 

Kovetetulta purkalta ja kermavaahdolta näyttävät veistokset, sitten nämä oudot värikkäät kepit...

Itse tykkään eniten sallaisesta taiteesta josta tulee itsellekin innostunut olo. Tahtoo tehdä jotain käsin!

Keksin itselleni hetki sitten myös hommaa ensi vuodelle, nimittäin graduaiheen. Siihen liittyy oleellisesti teorian lisäksi käsin tekeminen. Ja se on huippua!

Maailma osoittautui myös taas aika pieneksi. Sain täällä portugalilaisessa yliopistossa graduni ohjaajaksi suomalaisen Pirjon. Sekin on huippua, koska esimerkiksi tänä keväänä suoritin yhden kurssin, jonka opettajan sanavarastoon ei kuulunut juurikaan englantia. Palautteen sain portugaliksi: 

Tipografia, MUITO sensual!

----

Loving the art of Anton Alvarez

 

Pages