Ladataan...
visual diary

 

Vihasin pitkään sinistä. Tuota outoa ja minulle niin epäluontevaa väriä. Kunnes joskus sitten ostin kirkkaansinisen paidan ja sain kuulla: ooh, toi väri sopii sulle hyvin.

Nykyisin se on yksi suosikkivärini. Huomaan haalivani ympärilleni sinistä varsinkin kesäisin.

 

Tämän hetkiset sinisuosikit tulee tässä:

- Jakarandasesonki on enemmän violetti kuin sininen, mutta tuo talo on yksi Lissaboni kauneimmista. Kuljen sen ohitse joka kerta mennessäni yliopistolle ja ajattelen: joskus vielä haluan asua tuossa (tai maalata seinät samalla sävyllä).

- Olen kuullut viime aikoina monta kertaa saman lauseen: Sun iho näyttää tosi hyvältä. Kuvittelin sen johtuvan pienestä päivetyksestä, mutta oikea syy taitaa olla tämän pullon korkkaaminen. Skincoden Cellular Power Concentrate tehoseerumi* on parasta mitä iholleni on hetkeen tapahtunut. Ihoni on nimittäin jatkuvasti tehokosteutuksen tarpeessa, vaikka voiteita käytänkin. Tästä pullosta sivelen extratehoa kolmisen kertaa viikossa.

- Salmiakkia ja lakuja on suomalaisella kokoajan (sisäänrakennettu) ikävä. Lissabonin Tigerista saa aina silloin tällöin näitä ja salmiakkia, mutta ei läheskään joka kerta. Ihania on.

- Onnistuin homehduttamaan Nord-T:lta saamani teen ja ystävällinen asiakaspalvelu lähetti minulle uuden. Siinä samassa sain maistiaiseksi* myös toista heidän teetään, nimeltään Stockholm. Tästä tuli heti suosikki-aamuteeni. Aamuisin kaipaan mustaa teetä, en liian maustetta, mutta kuitenkin jotain muuta kuin sitä ihan maustamatonta mustaa. Tämä on juuri se.

- En ehkä IKINÄ kyllästy tähän Marimekon lakanakuosiin, joka on vuosien takaa, mutta yhä vaan niin kaunis. (Enkä kyllästy noihin karvavarpaisiinkaan).

 

*tuotteet saatu testiin blogin kautta. Kiitos!

 

Lue myös:

Keltaiset kevätsuosikit

Mustavalkoiset ikisuosikit

 

----

 

Current blue favorites:

Jacarandas & that building.

These teas by Nord-T*

This serum by Skincode*

My old Marimekko sheets (Still love that print. And those hairy paws).

Finnish candy (Always & forever).

*gifted 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

Seitsemäntoistavuotias kissani tahtoo nykyisin joka aamu aamupalaa kello kahdeksan.
Minä en haluaisi aina herätä vielä siihen aikaan.

Tai herääminen on ihan ok, mutta joskus sitä tahtoo viettää ensin vartin sängyssä puhelimen kanssa. Sitä kissa ei ymmärrä. Tai siis ainakaan aamuselfieiden merkitystä.

 

 

Ei se aina noin kiukkuinen ole.

 

 

Ps. Mulla ei ole oikeasti outoa kielipaisetta. Se on joku heijastus :D

 

----

 

Living with a grumpy (morning) cat

 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

En kestä MITÄ PYJAMIA!

Ihanat kuosit ja kivan näköinen ohut matsku ja vaan niin huiput kuvatkin.

 

 

NäidDesmond & Dempsey on merkki näiden pyjamien takana.
Tällaisessa hengaisi tosi mieluusti kyllä kotosalla: Talvella kävisi tuo pitkähihainen ja -lahkeinen, kesällä taas lyhyempää ja keveämpää.
 

Muita fanittamiani vaatemerkkejä:

AH/OK

Poola Kataryna

Nanushka

 

----

 

Loving these pyjamas from Desmond & Dempsey.

 

 

Pages