Ladataan...
visual diary

 

 

Mulla oli joskus aika kiinnostava ja kiva tyyli. Käytin paljon erikoisia kenkiä, lähes aina korkkareita, mekkoja, hameita, koruja ja kaikkea muuta. Ostelin ulkomailta ja pikkuputiikeista, käytin paljon rahaa koko hommaan. 

Sitten muutin Portugaliin, vaihdoin korkkarit kumipohjaisiin mataliin kenkiin ja aloin pukeutua tosi simppelisti ja huomiota herättämättömästi. Ihan siksi että Lissabonissa lähes kaikki pukeutuvat tosi tavallisesti ja rennosti ja jo pelkän pitkän hameen käyttäminen tuntuu ylipukeutumiselta, saati sitten kirkkaanpunainen huulipuna. Blogissa esittelen yleensä ne rohkeimmat ja värikkäimmät asut, sitten arkena näytän ihan tylsältä harmaissa hameissa ja teepaidoissani. 

 

 

Nyt taas tekisi mieli olla jotain muuta kun tylsän tavallisesti pukeutuva harmaavarpunen. Kiinnostaa älysti: isot korvikset, päähuivit, täydellinen statement-vyö ja mekot. Täydellinen kesämallisto siis!

 

Nämä upeat vaatteet on Cult Gaia:n. Kelpuuttaisin ihan jokaisen näistä komerooni.

 

 

----

 

 

Loving EVERYTHING from Cult Gaia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

Be the change you want to see.

Hyvän sloganin on napannut itselleen tämä rillimerkki Genusee. Eikä vaan slogania, ideakin on nerokas ja myös erittäin ajankohtainen. 

 

 

Merkki nimittäin tekee silmälasikehyksensä kierrätetyistä muovipulloista. Eli juuri niistä joita on joka paikka pullollaan. 

Olen maininnut ennenkin, kuinka raivon valtaan joudun kun näen Lissabonissa lähikaupassani turisteja, jotka ostavat jättikanistereita vettä. Tekee mieli aina koputtaa olkapäähän ja ohjeistaa: vesijohtovesi on täällä ihan juomakelpoista, älkää ostako muoviroskaa! Eikä ongelma ole tietenkään vain Lissabonin, vaan ihan maailmanlaajuinen.

Genuseen rilliprojekti on vielä vaiheessa, mutta sitä voi rahoittaa Kickstarterissa. Toivotaan että ihan lähitulevaisuudessa tulisi lisää tällaista yrittämistä!

 

 

----

 

 

Genusee makes glasses from recycled plastic bottles. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

Portugaliksi oranssi on appelsiinin väri, cor de laranja. 

En ole koskaan tykännyt oranssista. 

Appelsiineja sitä vastoin en ole koskaan syönyt niin paljon kuin Portugalissa. 

 

 

Tänä keväänä, eräänä tosi harmaana päivänä löysin tämän oranssin mekon vintagekaupasta vitosella. 

Se oli pitkä ja pussimainen eikä sopinut oikein minkään kanssa. 

 

Sitten lyhensin helman polvimittaan ja mekosta tulikin uusi kesäsuosikki. 

Toinen suosikki: saada Tiiamarietta mukaan asukuviin. 

Ja kolmas: tyttöjen reissu Tallinnaan (jossa nämä kuvat otti Juliaihminen). 

 

 

----

 

 

 

 

 

Pages