Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Kanelibasilika
Heih, sinut on haastettu (kurkkaa blogistani :)
ninoh2 (Ei varmistettu)
ihana blogi ..en ole aikoihin lukenut enään blogeja sillä tälläsiet aidot on kadonneet jonnekin <3
saarah
visual diary
Kiitos! Tästä tuli hyvä mieli, varsinkin kun itse olen aika samoilla linjoilla :) Toki ymmärrän tuotekeskeiset ammattiblogit myös, mutta en itsekään jaksa sellaisia enää lukea.
Nektis (Ei varmistettu)
Moikka! Hei Osaatko sanoa, vastaako Matterprintin vaatteet, lähinnä housut, kokoaan? Ne kun ovat tuollaisia löysiä, niin ovatko tooosi löysiä? Eli yleensä M-kokoisena, niin mietin vaan, että onkohan M hyvä, vai pitääkö olla pienempi. Siellä on tosi nastoja vaatteita. Kiitos sinun, olen merkin löytänyt! Ja kiitti muutenkin blogistasi, se kiva, raikas, hauska, analyyttinen ja vivahteikas, pidän älyttömästi! Kivaa loppukesää!
saarah
visual diary
Kiitos kauniista sanoista :) Mulla on Matterilta kahdet housut, molemmat kokoa 1, eli niiden pienin koko. Niiden koot on aika reilut mun mielestä eli veikkaan et voit mahtua siihenkin kokoon. Mut niillä on tosi hyvä asiakaspalvelu, kysele sieltä ihan rohkeasti mittoja, vastaavat varmasti.
MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa
Oliko blogin nimelle muita ehdokkaita? / http://www.lily.fi/blogit/rakkautta-mamarkiaa/ehdolla-olleet-bloginimet-julki / -Mari