Mikä on kaunista?

Olen viime kuukausina miettinyt paljon kauneutta. Mikä on kaunista? Kuka ja mikä kauneuden määrittelee ja miten trendit vaikuttavat vallitsevaan ihanteeseen? Koska oma ihanteeni toisinaan poikkeaa siitä, mitä julkisuudessa "markkinoidaan" kauniina, päätin kysyä asiasta myös vastakkaiselta sukupuolelta. Kysyin yli sadalta mieheltä, mikä heidän mielestään on kaunista naisessa. Sain havaita, että miehet ja naiset pitävät eri asioita kauniina - samoin eri sukupolvet. Mutta mikä miellytti sekä miesten, että naisten silmää? Hyvä iho.

Iho on paljon, ja itse asiassa kaikkea muuta, kuin vain kaunista katseltavaa. Iho on elimistön suurin ja uloin elin. Se suojaa, säätelee, välittää informaatiota, eristää, tuottaa, erittää ja imeyttää. Iho myös heijastaa kokonaisterveydentilan ehkä näkyvämmin ja paremmin kuin mikään muu. Ihossa näkyy muun muassa ruoka- ja juomavalinnat, stressi, väsymys, suru ja ilo - hormonitoiminta.

Elimistön ja hormonien tasapainoinen toiminta saa ihon hehkumaan - ja tähän terveyden hehkuun vaikutat itse omilla elämäntavoillasi. 

Kauneus ja luonnollinen ihonhoito lähtevät sisältäpäin. Kauniista ajatuksista ja hyvistä teoista. Kohtele itseäsi rakkaudella: jätä sokeri, unohda tupakka, vältä alkoholia, rajoita lääkkeiden käyttöä, nauti auringosta kohtuudella, syö luonnonmukaista ruokaa, juo puhdasta vettä, ulkoile raikkaassa ilmassa, nuku riittävästi, panosta stressistä palautumiseen. Ja se monen suomalaisen rakastama kahvi - sitä olisi hyvä nauttia maksimissaan kaksi kuppia päivässä.

Tehokkain ihon rasvaus tapahtuu sisältäpäin: käytä kylmäpuristettuja kasviöljyjä, syö rasvaista kalaa, avocadoa, siemeniä ja pähkinöitä. Iho tarvitsee myös proteiinia, joten huolehdithan sen riittävästä saannista. Lisätehoa saat antioksidanteista, vitamiineista ja kollageenista.

Puhdista ihosi päivittäin päivän pölyistä ja ilmansaasteista. Kuolleet ihosolut saat poistettua tehokkaasti kuorimalla ja kuivaharjaamalla. Viimeistele ulkoisella ihonhoidolla.

Näitä mietteitä pohdiskellessa Forever Living otti sopivasti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Heidän Aloe veraan pohjautuviin tuotteisiinsa olen tutustunut ensimmäisen kerran jo 90-luvulla. Nyt heiltä on tullut aivan uusi ihonhoitosarja Infinite by Forever, jossa yhdistyvät peptidit, kollageeni, luonnolliset mineraalit ja kasvit, täydentäen Aloe veran kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia, vieden ne aivan uudelle tasolle. Ensimmäistä kertaa Forever markkinoi ravintolisää ihonhoitotuotteiden kanssa, kollageenia. Itse olen käyttänyt kollageenia jo usean vuoden ajan, etenkin kilpailukaudella pitääkseni huolta ihostani ja sen nuorekkuudesta.

Ikääntymisen merkkejä torjuvaan settiin kuuluu ravintolisän lisäksi kolme ihonhoitotuotetta: puhdistusemulsio, kiinteyttävä seerumi sekä kasvovoide.

Puhdistusemulsio sisältää muun muassa Aloe veraa, auringonkukkaöljyä ja arginiinia. Se poistaa iholta epäpuhtaudet hellävaraiseti mutta tehokkaasti.

Iholle runsaasti kosteutta antava seerumi on hajusteeton ja ihanan nopeasti imeytyvä. Aloe veran lisäksi se sisältää peptidejä, heraproteiinia, ihoa hoitavaa arginiini-aminohappoa sekä kosteutta sitovaa hyaluronihapon suolaa natriumhyaluronaattia.

Kevyt ja kosteuttava anti-aging-kasvovoide sisältää tehokkaita ja hoitavia kasviaineosia: Aloe veraa, acaita, granaattiomenaa, vitamiineja, beetaglukaania, eteerisiä öljyjä ja punajuuriuutetta.

Sisäisesti nautittava ravintolisä sisältää hydrolysoidun meriperäisen kollageenin lisäksi keramideja, melonia C-vitamiinia ja biotiinia.

Voimakkaille tuoksuille herkkänä, arvostan erityisesti tuotteiden hajusteettomuutta. Tuotteet ovat riittoisia, kevyitä ja hyvin imeytyviä sekä hygienisiä käyttää. Hankkiaksesi oman tuotepaketin näitä ihanuuksia, löydät lähimmän jälleenmyyjän tästä tai voit myös voittaa sen kommentoimalla alle, mikä sinusta on kaunista.

Vaali ihosi kaunetta terveillä elämäntavoilla ja viimeistele laadukkaalla kosmetiikalla.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus voittaa itsellesi tämä ihana Infinite by Forever ihonhoitosarja. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen, mikä sinusta on kaunista. Osallistumisaikaa on seuraavan viikon sunnuntaihin 8.10.17 asti, kaikki siihen mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa. Onnea arvontaan!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Forvever Livingin kanssa.

 

Rakkaudella,

Jenni Sofia

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Positiivisuus, iloisuus ja hymy ovat mielestäni kaunista ja sisäinen hyvinvointi näkyy siten ulospäin☺

Nette.T (Ei varmistettu)

Positiivisuus ja iho on mielestäni kaunista :)

Veeera (Ei varmistettu)

Kaunista on olla terveellä tavalla itsevarma ja rehellisesti onnellinen, tällainen kauneus ja hyvä olo näkyy myös ulospäin :)

TeijaH (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä syksyinen luonto!

vierailija (Ei varmistettu)

Kun on tasapainossa itsensä ja ympäristön kanssa,sisällä pulppuaa ilo joka saa maailman näyttämään kauniilta.Asiat ovat oikeassa mittasuhteessa. Hymy joka ylettyy silmiin asti.

Emilyxxx1 (Ei varmistettu)

Onnellisuus

Hymy (Ei varmistettu) http://www.myaloevera.fi/helsinki/fi/blog

Kauneus tosiaan tulee sisältä päin. Ihanaa kun on kaunis iho! Ja kaunis hymy pelastaa päivän :) Katsotaan silmiin ja hymyillään toisillemme!

Signeminna (Ei varmistettu)

Minusta vanhuus on kaunista. Kaikki se elämä ja kokemukset, jotka ovat jättäneet jälkensä ihmiseen.

Marika_ (Ei varmistettu)

Kyllä hymyilevä ihminen on kaunis. :)

KatMar (Ei varmistettu)

Luonnollinen, hymyilevä ja selvästi elämäänsä tyytyväinen ihminen. Kukat ja värikäs luonto.

Millamaaria (Ei varmistettu)

Kaunista on itsevarmuus, oman kehon arvostaminen ja kantaminen ylpeydellä. Meille on annettu vain tämä yksi keho ja yksi elämä - nautitaan siitä ja rakastetaan sitä!

Onneksi olkoon Millamaaria! Lähetätkö yhteystietosi jenni@flow-wellness.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihmisen aitous on kaunista. Sellainen joka ei elä oman egonsa kautta vaan on itselleen rehellinen.

Veera P (Ei varmistettu)

Hymyilevät ja onnelliset ihmiset. Auringonlaskut ja suomen syksy ❤️

kauris76 (Ei varmistettu)

Kauneutta on onnellisuus, rauhallisuus ja elämän viisaus. Nämä huokuvat aika monen ikäihmisen olemuksesta, joita olen saanut opiskelujeni ja töiden kautta saanut tavata. Niin naisen kuin miehenkin olemuksesta.

Leenu (Ei varmistettu)

Kaunista on terve itsetunto, onnellisuus ja luonnollisuus.

Katja39 (Ei varmistettu)

Minusta ihmisessä kaunista on ryhdikkyys, iloisesti sädehtivät kasvot, luja läsnäolo ja tilan täyttäminen omana itsenään. Yksinkertaisen tyylikkäitä ihmisiä usein katsoo kadehtien, sillä heistä huokuu harmoonisuus, joka usein on valovuosien päässä omasta elämästä, kun sitä tukka hulmuten murmelina painaa menemään arkipäivästä toiseen :)

matuu (Ei varmistettu)

Luonnollinen, hymy ja aito nauru on mun mielestä kauneinta. :)

Teriko (Ei varmistettu)

Kaunista on itseensä tyytyväinen ihminen - olen hyvä sellaisena kuin olen ja kun riitän itselleni, niin riitän myös muille kaikkine hyvine ja huonoine puolineni!

Riinukka81 (Ei varmistettu)

Kaunista on tällä hetkellä suomenluonto ja värit. Kaunista on myös katsoa omia läheisiä. <3

elämänvalo (Ei varmistettu)

Valo ja kauneus näkyy ihmisessä käytöksestä ja positiivista asenteesta.Kauneus on katoavaista mutta kaikki kauneus ei katoa.Se minkä jätät itsestäsi jälkeesi näkyy aina

Omanelämämkaunotar (Ei varmistettu)

Kauneutta on niin monenlaista. Yksi kauneimmista asioista on kuitenkin mielestäni se, että jokainen arvostaa itseään juuri sellaisena kuin on !

Mukavaa syksyä!

Partyman81 (Ei varmistettu)

Syksyn värimaisemat <3 Ja sinä Jenni ;)

Kiitos kauniista kommenteista! Arvonta on suoritettu. Infinite by Forever -tuotesarjan voitti Millamaaria.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.