Ne kuuluisat lupaukset vuodelle 2015

Kirjotin äsken tähän kohtaan pitkät pätkät mun uudenvuoden lupauksista, mutta pyyhin ne koska mun mielestä ne oli ihan liikaa kehoaiheisia. Niinkun useet naiset tähän aikaan vuodesta, myös mä haluisin tehä sen lupauksen, että oon kesällä timmissä kunnossa enkä syö palan palaa herkkua muutamaan kuukauteen. Mutta mä tiedän, ettei se tuu pitämään. Itseasiassa tein niin. Lupasin, että tammikuun ekasta päivästä oon herkkulakossa ja kesällä timmi ku mikä. Nyt (jo viidessä päivässä) oon tajunnut, että en halua sellasta (siis herkkulakkoa, timmi kroppa kyllä kiitos). Haluisin tän vuoden aikana oikeesti oppia rakastamaan mun kehoa sellasena kun se on ja sen takia, että rakastan kehoani, antaa sille juuri sitä mitä se tarvitsee. Liikuntaa, lepoa, haastetta ja hyvää ravintoa. Haluisin nauttia siitä matkasta ja luoda siitä asiasta oikeasti elämäntavan, enkä taas kerran jotain vaihetta, jonka jälkeen alan taas mässäämään hulluna. Ainut ongelma tässä on se, että en tiedä mistä alottaa. Miten voi oppia rakastamaan itseään? Miten hyväksyä itsensä ja sen kautta olla juuri sellainen kun on? Sen kun tietäisin.

hiutaleet.jpg

Vuoden 2015 aikana haluan siis oikeesti seikkailla ja haastaa itseäni niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kesällä haaveena on lähteä reilaamaan kavereiden kanssa ja hankkia uusia kokemuksia. Haluan nauttia pienistä hetkistä ja suurista hetkistä. Haluan nähdä uusia asioita ja kokea uusia asioita. Tahtoisin flowhun ja tahtoisin provinssiin. Tavata uusia ihmisiä ja lähteä yksin kauemmas matkalle. Haluan tehdä asioita itseni vuoksi niin itsekkäältä kun se kuulostaa. Oon niin kauan tehnyt muille mieliksi ja olen niitä ihmisiä jotka ei osaa sanoa ei ja se on saanut mut moniin epämukaviin tilanteisiin. Tänä vuonna aion kuunnella sydäntäni ja tehdä asioita niinkuin musta tuntuu hyvältä, vaikka se tarkottaiskin joistakin asioista luopumista. 

heh.jpg

Lupaan myös, että en jätä kameraani pölyttymään laatikkoon, vaan oikeesti ikuistan hetkiä. Haaveena ois hankkia gopro kamera, sillä sais niin upeita tilannekuvia mm. siellä reilaamassa. Valokuvaaminen on joskus ollu mun tositosi lemppareimpia puuhia, mutta edellisen blogin lopettamisen myötä jäi kamerakin laatikkoon yhä useammin ja useammin. Jos jaksaisin räpsiä enemmän kuvia, vois tänne blogiinkni saada paljon helpommin lisää materiaalia. Muutenkin, mulla on ollu lähiaikoina niin älyttömän luova olo, että menin ja ostin vesivärit. Niihin uppouduin moneks tunniksi monena iltana. Vuoden 2015 tavotteeksi vois ottaa mun seuraavan haaveen, kitaran soiton opettelemisen. Haluisin myös kehittyä tossa maalamisessa, ihan älyttömän vapauttavaa puuhaa! Vesivärien inspiroimana lähin kehittelemään tatskaakin, joka vois tän vuiden puolella olla ajankohtanen! Ajateltiin, että mennään hakkaaman ihoomme yhdessäpoikaystävän kanssa, kunhan hän palautuu metsistä.

Siis tosiaan, tää vuosi on ihan uudenlainen vuosi muutenkin koska niin kyllä vaan mustakin tuli tänään yksinäinen inttimiehen tyttöystävä. Sopeutumista siis uudenlaiseen tilanteeseen tänä vuonna ja jännäämistä, että meneekö se siihen vuoden sodan leikkimiseen, vai pääseekö hän siinä minimissä pois. Jokatapauksessa tässä on mulla paljon omaa aikaa tehdä yllä mainittua itsensäkehittämisoperaatioita ja aikaa olla ihan yksin ja omien ajatusten kanssa. Paljon aikaa oikeesti toteuttaa niitä asioita mitä haluaa ilman, että tarvii miettiä mitä mieltä toinen on jos en vietäkään tänään iltaa sen kanssa. Paljon ikävää tullaan potemaan, mutta uskon että tää kokemus kasvattaa. Ja jos se 6 kk toteutuisi, niin tänä vuonna olis edessä myös yhteenmuutto poikaystävän kanssa! Tosi paljon siis riippuu pienistä asioista tänä vuonna. Paljon edessä raskasta työtä kuten opiskelua pääsykokeisiin, oikeesti työn paiskimista ja tulevaisuuden muotoutumista.

Kaikenkaikkiaan tänä vuonna haluan nauttia elämästä ja olla stressaamatta turhista asoista. Haluan rakastaa itseäni ja sitä kautta muita koko sydämestäni. Haluan kokea ja haluan kasvaa. Haluun olla onnellinen!

Ps. Hyi, musta tulee tänävuonna aikuinen. 20. Hyi.

 

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *