Hengitä!

Pelko on kamala asia. Se jäytää takaraivossa jatkuvasti ja jokaisena tyhjänä hetkenä käsi kaivaa esiin puhelimen ja näppäilee googleen hakusanoja, kuten: rusehtava vuoto, alkuraskaus, vaaleanpunainen vuoto, tuulimuna jne.

Sain tänään siirrettyä tuota keskussairaalan ultraa torstailta maanantaille eli 3 päivää lähemmäksi. Enää reilu viikko tätä piinaa jäljellä.

Tämä test maniac teki tosiaan vielä sen kaksi digitaalista raskaustestiä. Näistä tulokset alla.

rv 4+4

rv 5+3

 

Eli raskaushormonin määrä veressä siis lisääntyy, minkä voinee tulkita ihan positiiviseksi asiaksi. Eilen maha oli illalla melko kipeä ja aamulla tuli taas hieman enemmän verta kuin parina aikaisempana. Onko muuten mitään niin älytöntä kuin se, että joka puolella lukee että supistusmainen kipu on usein merkki jostain vakavasta.!? Mistä hitosta minä tiedän, miltä ne supistukset tuntuu, olen ensimmäistä kertaa ylipäänsä raskaana! Minulle supistaminen tarkoittaa sitä, että tietynlaisella liitososalla pienennetään vesijohtoa yhdestä koosta toiseen kokoon. Tämä ei ainakaan kuvaa tuntemaani mahakipua millään tavalla…

Lauantaina on lähtö reissuun kavereiden kanssa. Toivon siellä saavani ajatukset muualle, mutta toisaalta pelkään, että todellinen vuoto alkaa siellä ja koko reissu menee sängyssä makaamiseen ja veren paskantamiseen. Tähän liittyen joudun varmaan kertomaan tilastani kavereille, sillä minua ei varsinaisesti ole tunnettu kuppiin sylkijänä. Halvan oluen luvatussa maassa, voi aiheuttaa kummastusta, jos pysyttelen vissylinjalla ilman eri syytä. Haluan myös, että voin avoimesti kertoa, jos tulen huonovointiseksi tai vuoto alkaa tms.

Kommentit (2)
  1. Kiitos! 🙂 Verinen vuoto jatkuu edelleen, mutta jotenkin olen jo turtunut siihen ja odotan vain maanantain ultraa. Minulla oli ennen plussaa ja sen jälkeen todella paljon menkkamaista maha- ja selkäkipua, joten se ei välttämättä ole huono merkki. Toivotaan teillekin kovasti plussaa! 🙂

  2. Täälläkin yksi joka odottaa veren paskantamisen aloittamista letrojen vauhdittamana. Minulla vaan on menkkoja enteilevä mahakipu jatkunut jo viikon eikä menkat ole vielä myöhässä… raaaah tätä jälkikasvun saamisen vaikeutta.
    Tuhannesti onnea raskaudestasi!! <3 toivottavasti kaikki menee hyvin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *