Best apps for a new start 2016

We love sundays

 

Näin loppiaisena kun pakataan viimeisetkin joulukoristeet laatikoihin, on aika katsoa mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Minulle se ainakin merkitsee taas terveellisten elämäntapojen aloitusta pienen tauon jälkeen. Selailin suosituimpia terveyteen liittyviä sovelluksia, jotka kannustavat elämään terveellisesti. Teinkin teille listan mielenkiintoisimmista appeista ja lisäsin mukaan myös omat lempparini! :) 

 

 

LIFESUM

Lifesum-sovelluksella valitaan haluttu tavoite: esimerkiksi painonpudotus tai terveellisemmät elämäntavat. Lifesum laskee jokaisen aterian kalorit ja myös juodut vesilasit. Etenkin tuo vesilasien laskeminen on hyvä juttu, sillä pitäisi muistaa juoda tarpeeksi ja ainakin minulta se usein unohtuu... Aterioista ja elämäntyylistä saa myös jatkuvaa palautetta, jotta oppii valitsemaan oikeat raaka-aineet sekä annoskoon liikuntaa unohtamatta! Applikaatiossa voi myös jakaa omia ateriakuvia, joissa on kalorit laskettuna. Tämä applikaatio voisi olla hyvä sille joka haluaa opetella elämään terveellisemmin, mutta ei oikein tiedä miten. Life coach kännykässä - tykkään!

 

 

 

 

YOOGAIA

Joogaa silloin kun sinulle sopii! Yoogaia on ihan loistava appi niille joilla ei ole aikaa tai halua lähteä joogastudiolle. Itse olen käyttänyt Yoogaiaa reissuilla. Tykkään eniten aamujoogasta, se on sopivan lyhyt tunti ja siitä saa sopivan lämmön päälle ja energiaa päivää varten :) Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo seitsemän päivän ilmainen kokeilu - ainoa huono puoli Yoogaiassa on se, että siihen jää pahasti koukkuun...

 

 

 

 

WITHINGS

Olen itse käyttänyt Withings-sovellusta jo vuoden, lähinnä askeleiden laskemiseen. Askeleita pitäisi tulla joka päivä 10 000 ja luulin käveleväni ainakin tuplat. Todellisuudessa otinkin vain hieman yli 3000 askelta päivässä. Etenkin opiskelijat ja toimistotyöläiset voivat yllättyä kuinka vähän tuleekaan käveltyä päivässä. Kun taas he jotka kävelevät työpäivän aikana, saavat askeleet täyteen helposti. Withings on tsempannut minua lähtemään päivän päätteeksi vielä iltakävelylle, jos päivän aikana tulee hävettävän vähän askelia. Withingsissä voi myös haastaa kaverin tai puolison - näet joka päivä kuinka paljon toinen on kävellyt niin eiköhän sekin vähän tsemppaa ;) 

 

 

 

 

RUNKEEPER

Runkeeper-sovellus on mukanasi lenkillä. Se tsemppaa sinua kilometrin välein, ja kertoo kuinka kovaa ja missä ajassa olet juossut. Minä ainakin kaipaan tsemppausta juoksun aikana, eikä tarvitse välillä vilkuilla kelloa kun applikaatio kertoo kaiken tarvittavan. Voit myös lisätä tavoitteen ja juosta sitä kohti :) Ehkä juoksukin alkaa maistua taas kunhan nämä kovimmat pakkaset alkavat mennä ohi. 

 

Ei muuta kun kokeilemaan! :) Tsemppiä!

 

Kommentit

Jatta84 (Ei varmistettu)

Todella hyviä vinkkejä! Täytyykin kokeilla tuota Lifesum-applikaatiota:)

Sunday
We love sundays

Kiva kuulla että tykkäät vinkeistä! :) Sporttista tammikuuta!

Sofiammla

Todella kiva postaus! Lifesum-appin latasin heti ja muut pistin muistiin:) Ja luultavasti lataan myös ton withings-appin. Itsekkin ajattelen että kyllähän tuo 10 000 menee helposti jopa ylikin mutta saa nähdä;)

http://www.lily.fi/blogit/menbere

Sunday
We love sundays

Kiitos! :) Itsekin latasin Lifesumin, saa nähdä tuleeko juotua enemmän vettä ;) 

Ihmeitä tapahtuu

Mä oon jonkin verran katsellut noita ruokapäiväkirja-, sportti-, elämäntapa-appeja ja ns. hyvissäkin suurin ongelma tuntuu olevan aina se että tuotteet on vain tietyn markkinan tuotteita, esim US/UK. Ja sen lisäksi helposti muuten vaan  kökköjä. Mutta täältä lifesummistahan löytyy tuotteita niin englanniksi kuin suomeksiki, tosi näppärän oloinen! Sen lisäks myös hyvännäköinen ja selkeä :)

Sunday
We love sundays

Jes! Kivaa että vinkeistäni löytyi mieleinen vaihtoehto! :) Terveellistä tammikuuta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.