Hoidatko ihoasi oikein? Kosmetologin vinkit + kommentoi ja voita Exuviance-tuotepaketti

We love sundays

*Yhteistyössä Itäharjun Ihopalvelun kanssa

 

Hoidatko sinä ihoasi oikein? Tässä postauksessa perehdytään siihen, kuinka ihoa oikein kuuluisi hoitaa oikeaoppisesti. Entä miksi kannattaa satsata kunnon tuotteisiin markettituotteiden sijaan - ja miksi sanotaan että kaikki tuotteet tulisi olla samalta sarjalta? Itäharjun ihopalvelun taitava kosmetologi Katja kertoo ihonhoidon neljä tärkeää sääntöä ja sen lisäksi laitetaan arvontaan Exuviance tuotepaketti jonka arvo on n.176€! Pakettiin kuuluu omalle ihotyypille sopiva puhdistustuote, kasvovesi, päivävoide ja yövoide. Eli kaikki tärkeimmät ihonhoitotuotteet! 

Minä olin vuosi sitten oikea ihonhoitotuotteiden sekakäyttäjä. Ostin tuotteet usein ulkonäön, tuoksun ja fiiliksen perusteella - ja kaikki tuotteet olivatkin täysin eri sarjoilta. Monesti kyllä kosmetologit neuvoivat ostamaan hoitavampia tuotteita ja etenkin käyttämään samaa sarjaa. Minulla oli mielestäni oikein toimivat tuotteet, joten en halunnut satsata uusiin. Iho ei todellakaan voinut kovin hyvin, välillä jouduin syömään jopa antibioottikuureja jotta tilanne rauhottuisi. Sitten löysin Katjan. Itäharjun Ihopalvelun kosmetologi Katja Kangasvieren tekemien hoitojen jälkeen ihoni alkoi voida paremmin ja siksi hänen suosittelemanaan ostin Exuviancen tuotteita. Vasta silloin ymmärsin, että kaikki ihonhoitotuotteet tulisi olla saman valmistajan tekemiä, jotta ne tukisivat toisiaan. Kerron pian miksi.

 

 

 

IHONHOIDON NELJÄ TÄRKEÄÄ SÄÄNTÖÄ

 

1.  Käytä vain yhden sarjan tuotteita kerrallaan - satsaa putsariin ja voiteeseen

Monet ovat sitä mieltä, että oma iho on herkkä. Harvalla kuitenkaan on virallisesti ihan herkkä iho, vaan ennemminkin iho on herkistynyt. Tämä taas saattaa jotua esimerkiksi siitä, että käytämme iholle monen eri kosmetiikkasarjan tuotteita samanaikaisesti. Näin ollen jo pelkästään tuotteet voivat reagoida keskenään ihon pinnalla ja aiheuttaa ärsytystä. Oma suositukseni on, että kokeilisi yhtä sarjaa kerrallaan 3kk ajan, vaikka vain putsarit ja yksi voide jos ei halua kaikkeen satsata alussa. Siinä ajassa ehtii huomaamaan onko sarja oikea juuri omalle iholle. Mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelen käyttämään samanaikaisesti vain yhden sarjan tuotteita. 

2. Muista juoda tarpeeksi vettä ja syö sinkkiä. Vältä suolaa, rasvaista ruokaa, tupakointia ja alkoholia!

Laadukkaiden ja tekokkaiden kotihoitotuotteiden lisäksi ihon hyvinvointiin vaikuttaa esimerkiksi vedenjuonti ja sinkki. Sinkkiä on hyvä syödä jatkuvasti, mutta mikäli iholla on suurempia ongelmia (akne tai ruusufinni) on hyvä kiinnittää huomiota siihen minkä verran sinkkiä syö. Hyvät ja riittävät yöunet ja raitis ulkoilma tekevät myös ihmeitä iholle ja saavat sen hehkumaan. Vastaavasti runsas suolansyönti, tupakointi, rasvainen ruoka ja alkoholi saavat ihon näyttämään elottomalle ja aktivoivat monia iho-ongelmia.

3. Miksi ei kannata käyttää anti age -tuotteita nuorelle iholle - tai vastaavasti ikääntyneelle elvyttäviä

Kosmetologi osaa hyvin huomioida ihon tarpeet iän mukaan. Mikäli nuorella iholla käytetään liian aktivoivia ihonhoitotuotteita siellä saattaa puhjeta finnejä. Vastaavasti taas ikääntyneemmälle iholle on turha laittaa hyvin elvyttäviä tuotteita, jos sinne ei ole ensin käytetty kosteuttavia tuotteita. Koska iho ei pysty hyödyntämään kaikkia elvyttäviä aineita ilman kosteutta. Kuihtunutta kukkaakaan ei kannata lannoittaa ensin, vaan kastella ja sitten lannoittaa :) Välillä siis nuorikin iho vaatii "lannoitusta" ja ikääntyneempi iho "kastelua".

4. Miksi kävisin säännöllisesti kosmetologilla, jos ihossani ei ole ongelmia?

Suosittelen kaikkia käymään säännöllisesti kosmetologilla, vaikka ei olisi suurempaa ongelmaa iholla. Kosmetologit ovat ihonhoidon ammattilaisia ja osaavat näin ollen ohjeistaa sinua ihonhoidossa. Yhdessä voitte miettiä sinua askarruttavia asioita ja hakea ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Tällä tavalla on helpompi myös löytää omalle iholle sopivat tuotteet, koska kosmetiikan maailmassa on valtavasti erilaisia tuotesarjoja, osa on tarkoitettu ns. terveen ihon hoitoon/hemmotteluun ja sitten on iho-ongelmiin erikoistuneet sarjat joilla saadaan hyviä tuloksia ihosairauksiin. Iho vaatii eri vuodenaikoina erilaisia hoitotuotteita ja tämä on hyvä huomioida ihonhoidossa. Emme käytä toppatakkiakaan kesällä tai kulje shortsit jalassa pakkasella.

 

Kuvassa on omat luottotuotteeni, joita käytän Exuviancelta. Gentle Cleansing Creme -putsari, Soothing Toning Lotion -kasvovesi, Vespera-seerumi (joka on muuten parasta jota olen iholleni laittanut), Ultra Restorative Creme -voide, Triple Microdermabrasion Face Polish -kuorinta ja Bionic Oxygen Facial -happinaamio. Siirryn kesällä päivävoiteeseen jossa on suojakerroin sillä iho on hyvä suojata auringolta vaikkei se juuri paistaisikaan. 

 

 

Tässä vielä lopuksi tietopaketti Exuviance-hoidoista ja tuotteista - ja sen jälkeen päästään arvonnan pariin.

EXUVIANCE-HOIDOT YHDESSÄ KOTIHOITOTUOTTEIDEN KANSSA

Exuviance hoidot yhdessä kotihoitotuotteiden kanssa vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä kosmetologisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

 

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

Exuviance -happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia. Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää Exuviancen hoitavaa pohjustusvoidetta. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen. Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille. Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia! Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.

 

 

Kommentoimalla tätä postausta osallistut Exuviance-tuotepaketin(176€) arvontaan! :) Kilpailuaika on 13.5.-23.5.!  Onnea matkaan! 

ps. muistathan liittää sähköpostiosoitteesi vastaukseen!

 

Kommentit

Jke (Ei varmistettu)

Moi! Selkeä ja informatiivinen teksti! Palkinto olisi ihana just nyt, kun tämänhetkiset tuotteeni ovat lopussa. Ihostani ei oikein ota selvää mutta eiköhän nuo tuotteet tekisi ihmeitä. :)

Mallukka (Ei varmistettu)

Perusteellinen ja kokeilemaan houkutteleva esittely!

Tiksu (Ei varmistettu)

Tulipa paljon hyödyllistä tietoa, kiitos.

LeaM (Ei varmistettu)

Kiinnostava juttu ja paljon asiaa.

Kauppiaskadun Muori (Ei varmistettu)

Exuviance sounds gooood!

Mari H (Ei varmistettu) http://marihblog.com

Oij, nämä tulisi kyllä tarpeeseen :)

Hannnna (Ei varmistettu)

mukana ollaan! Näitä tuotteita en ollutkaan koskaan kokeillut, mutta aika hyvin osasit vakuuttaa, joten taitaapa lähteä kokeiluun. :)

mepa (Ei varmistettu)

Hei! Ihana postaus, aihe osui ja upposi ;) Vespera-seerumi on oma luottotuotteeni ja Bionic Oxygen Facial -happinaamiota aion testata seuraavaksi. Exuviance-tuotepaketti tulisi huutavaan tarpeeseen :)

Hennis1 (Ei varmistettu)

Tämä on ehdottomasti yksi sellainen sarja, jota haluan tulevaisuudessa testata. Vaikuttaa hyvin "ammattimaiselta" sarjalta.

SatsumaX (Ei varmistettu)

Hups, kolahti tämä aihe minuun, koska olen laiminlyönyt ihonhoitoani. Kiitos postauksesta. Mukana ollaan :)

MannaMari (Ei varmistettu)

No minäpä se oon just niinkun sinä vuosi sitten, eli purnukkaa ja putsaria löytyy vähän joka valmistajalta aina sen mukaan mistä nyt milloinkin kohistaan ja mikä purkki kivalta näyttää..ja ehkäpä täytyy ottaa itsellekin tavaksi käyttää vain yhtä sarjaa kerrallaan. Hyvä postaus :)

Outi H (Ei varmistettu)

Hyvä kirjoitus. Tuote kiinnostaisi. Mukana arvonnassa.

Mimminen (Ei varmistettu)

Hyödyllinen teksti, kiitos! Mä käytän itse kasvoihini vähän mitä sattuu tuotteita ja yhdistelen eri sarjoja. Haluaisin käyttööni jonkin laadukkaan ihonhoitosarjan, joten tämä palkinto tulisi todella tarpeeseen :)

meidän on puhuttava

oon pitkän aikaa miettinyt että pitäisi ehkä käydä kosmetologilla ja tän postauksen lukemisen jälkeen tuntuu vielä vahvemmin sille, sillä taidan tehdä kaiken ihonhoitoni aivan väärin... :D

Outi S (Ei varmistettu)

Ihan täyttä asiaa. Ihmiset eivät nykyään jaksa kokeilla tuotteita tarpeeksi pitkään. Tuloksia halutaan heti. Tämä sarja on itselle uusi tuttavuus, olisi ihana tutustua paremmin.

SW (Ei varmistettu)

Oikein hyvä ja mielenkiintoinen teksti. Olisi varmaan korkea aika alkaa hoitaa ihoa kun 30 v tuli mittariin. Nimimerkki tähän asti saippualla ja vedellä pesty kasvot :) Kiitos ihanasta blogista! :)

Teija H (Ei varmistettu)

Arjen ylellisyyttä! Mukaan!

Ihoni (Ei varmistettu)

Talven pakkaset yhdessä jäähallien ilmastoinnin kanssa rasittivat ihoa. Käyttöön jäänyt talven perusvoide ( en kehtaa edes mainita ) joka turhan tuhti nykyhetkeen. Olisiko tämä sarja minulle sopiva, ympärivuotiseen käyttöön ? Ja kasvohoito ennen aloitusta.

_julia_ (Ei varmistettu)

Exuviance on ihan parhautta, ehdottomasti mukana! :)

Aakka (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen juttu. Exuviance ei ole entuudestaan tuttu, mukana!

Outi K. (Ei varmistettu)

Tämä olisi ihana palkinto! :)

MartinaS (Ei varmistettu)

Ihana palkinto! Näitä olen halunnut kokeilla, mutten ole raaskinut ostaa :)

JenniT (Ei varmistettu)

Ihania tuotteita, mukana arvonnassa.

Karoliiiinu (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen postaus! Itsellä viime aikoina mennyt iho huonompaan suuntaan. Osallistun arvontaan :)

LeaM (Ei varmistettu)

Kyllä tulisi tarpeeseen tälle vanhenevalle iholle :) Mukana!

Angela (Ei varmistettu)

Tätä tuotesarjaa olisi todella ihana kokeilla, mulla on merkin tuotteista kovin positiivinen kuva. Voi kun saisi pienet testerit kokeiluun, niin välttyisi hutiostoilta, nimim. Kosmetiikkahamsteri.

hilavitku (Ei varmistettu)

Olisi tosi ihanaa päästä kokeilemaan näitä:)

suvimainen
Välitunti

Taidampa itsekin olla syyllistynyt tuohon ihonhoitotuotteiden sekakäyttöön :D Kiitos informatiivisesta, paljon hyödyllistä tietoa sisältävästä postauksesta! :)

LeenaK (Ei varmistettu)

Ihana palkinto! Olen huomannut, että säännöllinen kosmetologilla käyminen pitää ihoni paremmassa kunnossa, mutta käyntien välillä tulisi panostaa enemmän myös kotihoitoon.

Vaaleansininen unelma

Kääk! En todellakaan hoida oikein, vaan kamppailen jatkuvien iho ongelmien kanssa! Olisi todellakin syytä saada tämä aisa kondikseen ja elää huolettomampaa elämää sitämyöten :)

 

EmmiL (Ei varmistettu)

Olen kuullut paljon positiivista kyseisestä tuotemerkistä, joten olisi huikeaa päästä testaamaan niitä! Itse myös käytän vähän kaikkia merkkejä sekaisin, nyt olisi hyvä mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä! :-)

Let The Girl Dream

Itse olen viime vuoden puolella muutamassa Exuviance hoidossa käynyt, ja nyt jos koskaan tulisi uudet purnukat hyötykäyttöön! :) Tällä hetkellä syön lääkärin määräämänä antibioottia, toiveena että sillä saisi kasvojen ja dekolteen ihon rauhoittumaan. Selvästikin on turha näistä tableteista ihmeparantumista odottaa, mutta jos saisi tehokkaan tuotesarjan siihen kylkeen niin.. :)

Asiaa! (Ei varmistettu)

Minulla on ollut kohta kymmenen vuotta akneiho. Välillä se saatiin kuriin ihotautilääkärin määräämillä lääkkeillä ja sen jälkeen olen yrittänyt pitää tilannetta hallinnassa säännöllisellä ihonhoidolla ja apteekin lääkevoiteilla.. nyt yritän päästä eroon lääkkeistä ja myrkyistä ja etsiä iholleni sopivaa tuotesarjaa! Tämä kuulostaa ihanalta♡

mayah (Ei varmistettu)

Tuosta sekakäytön haitallisuudesta minulla ei ollut tietoakaan, kiitos hyvästä postauksesta!

Meime (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen juttu, monta uutta asiaa minulle :)

Kaima (Ei varmistettu)

Allekirjoitan täysin kosmetologilla käynnin tärkeyden! Ammatti-ihmisinä he huomaavat jo orastavat iho-ongelmat ja osaavat neuvoa niiden kanssa, ennen kuin tilanne räjähtää käsiin :)

Kivilah (Ei varmistettu)

Hyvä teksti! Hyvä sarja! :)

llool (Ei varmistettu)

Kerran olen exuviance hoidossa käynyt iho kiitti mutta kukkaro ei, eli tuote paketin voitto tulisi todella tarpeeseen täällä

Heidi P. (Ei varmistettu)

Parhaimmat tuotteet koskaan! Exuviancella on myös erilaisia kasvohoitoja, ainakin loppunaamion osalta, myös näistä olisi kiva lukea :)

Xeveliina (Ei varmistettu)

Syyllistyn myös tuohon tuotteiden sekakäyttöön. Tai itse asiassa ei ole tullut edes mieleen, että sillä olisi jotain väliä, mitä merkkiä mikäkin tuote on. Mutta aina sitä oppii jotain uutta!

Np (Ei varmistettu)

"Sekakäyttäjä" täällä myös. :D Exuviancen tuotteita on kyllä paljon kehuttu joten olisi mukava itse testata.. ongelmia ihossa riittää..

neiti_m (Ei varmistettu)

OO tää ois kiva voittaa. Kärsin huonosta ihosta näppyjä tulee ja menee, mutta aina niitä on, joten ois kiva kokeilla ihan tälläistä kosmetologi tuotesarjaa.

Kesäheinä (Ei varmistettu)

Ihania exun tuotteita! Itse olen käyttänyt nyt reilun vuoden ja huomannut ihon parantuneen selvästi.

SuHe (Ei varmistettu)

Yksi Exuviancen seerumi löytyy ja se on ihana. Mielelläni kokeilisin näitä lisää.

hedonya
Onnen neliöt

Ihania tuotteita! Ihonhoidossa tärkeintä on mielestäni juuri ns. pohjatyöt. Eli pitää muistaa juoda tarpeeksi vettä, monipuolinen ruokavalio ja tarpeeksi unta. Nämä asiat kun on kunnossa, ihonhoito hyvillä tuotteilla onnistuu varmasti.

Tiia N. (Ei varmistettu)

Todella hyvä kirjoitus aiheesta joka on mietityttänyt lähiaikoina paljon! Itse olen koko ikäni pessyt naamani pelkällä nestesaippualla ja nyt se valitettavasti alkaa näkyä.. Etsinnän alla sopivat tuotteet jolla ihon vointia saisi parannettua. Tulisi todella tarpeeseen!

Niba (Ei varmistettu)

Itäharjun ihopalvelun kautta olen myös tutustunut näihin tuotteisiin. Tämä paketti tulisi tosiaan tarpeeseen, kun tavoitteena on saada tälle morsiamelle puhdas ja kirkas ilme kesähäihin. :)

Amadeus (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! :)

Pages

Kommentoi