I`m going to Israel!

We love sundays

 

Kivoja uutisia! Minulle avautui mahdollisuus lähteä tutustumaan Israeliin! :) Israel on vielä ennalta tuntematonta maaperää joten tällä hetkellä Google ja Pinterest on kovassa käytössä ;) Ainakin kuvien perusteella luvassa on ihan uskomattoman kaunis reissu. Finnair lentää siis suoria lentoja nyt Eilatiin ja Tel Aviviin ja lentoja liikennöidään useamman kerran viikossa. Otin haasteen vastaan ja lähden huomenna aamulla aikaisin kohti Eilatia! Eilatissa näyttäisi olevan tällä hetkellä 23-26 astetta lämmintä ja voitte vain kuvitella että lämpö ja aurinkotankkaus ei nyt ole pahitteeksi! Matkasuunnitelma on näillä näkymin tämä:

Helsinki - Eilat - Jerusalem - Kuollutmeri - Tel Aviv - Helsinki

 

Fiilistelin Pinterestissä tulevaa reissua ja kokosinkin alle muutaman kuvan jokaisesta reissun varrelle osuvasta paikasta :)

 

                                           Photos: Pinterest

 

En malta odottaa! Täällä on tällä hetkellä täysi tohina päällä kun pakkaaminen jäi tietysti viimeiseen päivään. Ajattelin pitää teitä ajan tasalla matkan edetessä - luvassa siis paljon postauksia Israelista! :)

Onko kukaan teistä käynyt Israelissa? Kaikki pienetkin vinkit otetaan mieluusti vastaan!

 

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

No aivan huikee reissu varmaan tulossa ;))!

Oon asunu Tel Avivissa aikoinaan. No alle kolmikymppisenä :)

Rakastan sitä maata! Ja se historia! Huh! Ota kaikki irti, ja nauti! Sinne vaan joutuu menemään kyllä toistamiseenkin ;D

Jerusalemissa kannattaa aina olla varovainen! ns vähän kaikessa. Älä mielellään liiku siellä yksin, ja itse kunnioitin kaupungin tapoja pukeutumalla reilummin. Ei paljaita reisiä, tai käsivarsia :) Toki siellä turistit painavat menemään ihan rennostikin. Kukin tavallaan. Tykkään kuitenkin kunnioittaa maan tapoja. 

Eilatissa kannattaa varoa varkaita. Se on ihan turistikeskus, ja turistihinnat. Avissa on mm edullisempaa kaikki, jos viitsii kävellä hiukan pääkaduilta syrjempään shoppaileen. Vertaankin sitä surutta pikku New Yorkiksi! Ruoka on taivaallista! Maista aitoa Falafelia jostain kojusta!! Jos haluaa kultaan sijoittaa, oikea paikka! Mielettömiä koruja! Ja, no, siis kaikki mielettömiä :)

Old Jaffa on myös Avin lähellä kokemisen arvoinen paikka. Avissa pitäisi olla vielä pystyssä sellainen ravintola-baari kuin Oscar. Jos menet, ja näet omistajan, sano Mialta suomesta terveisiä. Huikea meno alkaa kun kitara otetaan esiin ;))

Iik.. mullakin alkoi matkakuume! Ihanaa reissua! 

Sunday
We love sundays

Luin tämän juuri sopivasti ennen reissua, kiitos vinkeistä :)

Tel Aviv oli aivan loistava ja samoin Old Jaffa - ihanan tunnelmallista. Ruoka tosiaan olikin taivaallista ihan joka paikassa... Todellakin uudelleen Israeliin. Nyt oli vielä off season ja hieman vilpoista, mutta sitten kun on lämmintä! :)

Mia K.
Voi taivas

Oi, huikee juttu :)

Se maa on niin .. no, ihmeellinen ☆☆☆

Toki jos haluat kysyy jtn lisää etc, niin vinkkaa vaan! 

Kommentoi