Ladataan...
We love sundays

  Tuijotan taas pimeydessä punaisena hehkuvia digitaaleja. Ne näyttävät 02.34. Huomasin pyöriväni yhä useampana yönä unettomana sängyssä, miettien tekemättömiä asioita ja saavuttamattomilta tuntuvia tavoitteita.  Moni tuntuukin kasaavan päiviinsä ja viikkoihinsa liikaa suoritettavaa. Sitä, miten ei tänäänkään hoitanut niitä tärkeitä paperiasioita, ei tänäänkään mennyt lenkille vaikka piti. Taaskaan ei ehtinyt siivota räjähdyspisteessä olevaa vaatehuonetta. Tai ennättänyt käydä moikkaamassa ystäviä ja perheenjäseniä joita ei ole nähnyt aikoihin. Eikä ehtinyt soittaa niille jotka ovat koittaneet tavoitella. Siivoaminenkin jäi taas seuraavalle päivälle.  Joskus tuntuu siltä, että vuorokaudessa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tunteja jotta voisi miellyttää itsensä lisäksi vielä kaikkia muitakin. Niinä hetkinä kun huomaan sättiväni itseäni saamattomuudesta ja laiskuudesta, mieleeni muistuu Eeva Kilven runo.      

 

“Nukkumaan käydessä ajattelen: Huomenna minä lämmitän saunan, pidän itseäni hyvänä, kävelytän, uitan, pesen, kutsun itseni iltateelle, puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen, kehun: Sinä pieni urhea nainen, minä luotan sinuun.” 

 On tutkittua, että kun luottaa itseensä ja pitää itseään onnistujana, niin asetetut tavoitteet ja suunnitelmat tuppaavat myös toteutumaan. Lupsautan siis silmät kiinni ja vedän syvään henkeä. Miten tärkeää onkin puhutella itseään ystävällisesti ja pitää itseään hyvänä? Aamulla kävelytän itseni ja kutsun itseni teelle - sen jälkeen voidaan alkaa miettiä muita tehtäviä.   

 

Oletko sinä koskaan miettinyt kuinka puhuttelet itseäsi? Entä mitä mukavia juttuja teet ihan vain itsesi vuoksi? :)

Ladataan...
We love sundays

En ole koskaan pitänyt itseäni jouluihmisenä. Minulla ei ole juurikaan perinteitä - jos joulurauhan julistuksen katsomista ja riisipuuron keittämistä ei lasketa. Mutta tänä vuonna tapahtui jotain hassua, nimittäin tulin joulumielelle jo lokakuussa. Ajelin torstaina huvikseni Loviisan aittaan ja sattumalta Riviera Maison oli somistamassa aittaan joulua :) Jäin hetkeksi seuraamaan somistusta ja oli ihan pakko napata teille myös muutama fiiliskuva paikan päältä. Niin tehokkaasti ja nopeasti joulukattaukset ja asetelmat rakentuivat Riviera Maisonin tyttöjen käsissä, että aloin miettiä miten joulua somistaisi omaankin kotiin. Rakastan kauniita kattauksia ja näistä kattauksista jos jostain saa ideoita jouluksi. 

 

 

 

Yleisesti pidän skandinaavisesta ja funktionaalisesta sisustuksesta, mutta kun on kyse kimalluksesta... En vaan pysty vastustamaan! Innostuin ensimmäisissä kattauskuvissa näkyvistä lasitähdistä niin, että oli ihan pakko ostaa tuollainen isompi kultainen tähti kotiin. En ole vielä keksinyt sille paikkaa, mutta ehkä maltan odottaa vähän lähemmäs joulua...

 

 

Loputkin kattaukset jäivät odottelemaan tekolunta. Hävettää myöntää mutta MINÄ PIDÄN TUOSTA KIMMELTÄVÄSTÄ LUMESTA. Saako sitä ripotella myös omaan kotiin? Yritinkin ostaa pussillisen lunta - mutta se oli ainoastaan somistustarkoituksiin. Ehkä hyvä niin.

 

Voisiko minusta sittenkin kuoriutua jouluihminen?

 

Loviisan aitan joulu avataan 1.11. Suosittelen lämpimästi visiittiä Ruskolle - sieltä löytyy silmänruokaa jokaiselle harakalle (kuten minä) joka rakastaa kimalletta! ;) 

Ladataan...
We love sundays

 

 

Kokeiltiin eilen uutta Sushi Panda -ravintolaa. Osaisipa itsekin tehdä näin hyvää sushia - se melkeinpä suli suussa...

Sushin kaverina maisteltiin Armigero Valpolicella Ripassoa. En tiedä onko Ripasso aivan oikea valinta sushin kanssa, mutta Ripasso ja etenkin Amarone ovat ikuisia punaviinisuosikkejani, joten valitsen hyllystä liian usein jompaa kumpaa. Tällä kertaa olisin innostunut kokeilemaan Hesarin suosittelemaa punaviiniä , Guigal Côtes du Rhônea, mutta harmikseni se oli loppunut hyllyiltä heti. Täytyy metsästää pulloa paremmalla onnella ensi viikolla :)

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä sushin valmistukseen tai hyvää viinisuositusta sushin kaveriksi?

 

 

 

Pages