Ladataan...
We love sundays

 

Kävin asuntomessuilla ihastelemassa ja hakemassa inspiraatiota. Nappailin kuvia muutamista helmistä, jotka miellyttivät silmääni! 

 

Drop-ulkoaltaan muotoilu on designiltaan ihanan yksinkertainen. 

 

Tämä katettu saunaosasto oli rakennettu pohjakerrokseen, joten muista taloista poiketen saa kylpeä ja viettää iltaa rauhassa naapurien katseilta. Täällä kelpaisi kellua auringonlaskussa ja siemailla viiniä tulen lämmössä!

 

 

Tykkään erilaisista kivipinnoista ja tässä talossa niitä riitti - Belle Artin tekemänä. 

 

 

Kattoterassin lattia oli ulkokäyttöön sopivaa DryStone -pinnoitetta. DryStonessa sekoitetaan hartsia ja asiakkaan valitsemia kiviä betonimyllyssä. Pinnasta tulee helppohoitoinen ja miellyttävän tuntuinen jalkojen alla. 

 

 

Yksi suosikeistani oli Kontion Harunire hirsitalo. Japanilais-suomalaiselle perheelle suunniteltu koti oli ihastuttava. Vaaleaksi käsitellyt hirsiseinät, pelkistetty sisustus ja eri puupintojen yhdisteleminen oli mieleeni. Hauskaa oli myös se, että sisustukseen oli valittu ainoastaan suomalaisia tuotteita. Siitä lisää huomenna! Mukavaa perjantaita! 

Ladataan...
We love sundays

Aamupalaksi tarkoitettuja ruokia voisi mielestäni syödä pitkin päivää - niin hyvää se on. Puuroa lounaaksi, munakokkelia välipalaksi. Aamiaisihmisenä olen kuitenkin huomannut, että Turun tarjonta on hyvin pieni. Hyvän aamiaisen saa ainoastaan hotelleista. Olen monesti seisoskellut viikolla kahviloiden ovilla vain huomatakseni, että ne ovat vielä kiinni. Helsingissä asia tuntuu olevan toisin - moni ravintola tarjoaa kunnon aamiaisen! Puuroa, leipää, munakasta ja itsetehtyä granolaa. Monesti Helsinginreissuni perustuvatkin siihen, että menen aikaisin aamulla nauttimaan hyvän aamiaisen päivän lehden kera. Kuinka rentoa? 

Turun kauppahallin MBakerysta saa aamiaispuuroa, joka oli pakko käydä testaamassa. Oli mukava viettää aamuinen puurohetki ystävän kanssa, mutta jäimme molemmat kaipaamaan kunnon aamupalaa. Olen aivan varma, että Turussa riittäisi kysyntää. Mitä mieltä te olette?

 

 

Pieni leivoskaan ei ehkä olisi pahitteeksi aamulla?

/Breakfast in Turku

Ladataan...
We love sundays

Aurinko paistoi mukavasti ja sain nauttia kiireettömän lounaan jälkkärin kera. Yksi suosikeistani Turussa on vuosi toisensa jälkeen Blanko. Lounas on aina maistuva - puhumattakaan listalla olevista herkuista, kuten lammaspasta tai britakakku. Mansikka-vuohenjuustosalaatti maistui terassilla erityisen hyvältä.

 

 

Jälkkäriksi kävin testaamassa vihdoinkin Aurajoen varrella sijaitsevan Jäägurtin. Valitsin täytteiksi kuivattuja mulperinmarjoja, mansikoita ja suklaarusinoita. On kiva, että perinteinen jäätelö on saanut terveellisen vaihtoehdon jokirantaan!

 

 

Mikä on teidän lemppari lounaspaikka?

Pages