Ladataan...
We love sundays

 

Tänään lauantaina ilma on ollut mitä parhain. Päivää ei mitenkään voinut tuhlata hellan äärellä, vaan on tullut puuhasteltua kaikenlaista ulkona. Ajattelin koota pienen herkkulautasen päivälliseksi ja lorauttaa päälle runsaasti laadukasta oliiviöljyä ja rouhaista päälle mustapippuria ja suolaa.

 

 

Avokadoa, buffalo mozzarellaa, tuoreita kirsikkatomaatteja ja parmankinkkua. Seuraavalla kerralla paahdan kevyesti vielä pähkinöitä tai pinjansiemeniä kaveriksi. Tämä on sellaista terveellistä pikaruokaa, josta minä pidän.

/Keep it simple

Ladataan...
We love sundays

Niin kauan kun muistan, tapanani on ollut hakea perjantaisin kukkia. Kauniista raikkaista kukista tulee niin hyvälle mielelle - ja viikonloppukin alkaa kivasti. Vanhoista tavoista poikkeamatta tulin kotiin kukkakaupan kautta. 

Tykkään siitä, että kukat näyttävät vähän huolettomilta, melkein kuin olisi poiminut ne itse. Innostuin napsimaan kuvia vähän sieltä sun täältä, kun valo vielä tulvii sisään alkuillasta. Nyt viikonloppu voi alkaa. Rentoa perjantaita teille kaikille!

 

 

 

 

/Kukat Piia Jaala

Ladataan...
We love sundays

Istuin eilen terassilla kirjoittamassa, kun alkoi tuulla kovaa. Keltainen lehti tipahti tietokoneen näppäimistölle ja huomasin, että tuuli kuljetti lukuisia samanmoisia maata pitkin rapisten. Tuuli tuoksui ja tuntui syksyltä, vaikka eilen olikin trooppinen päivä.

 

 

Syksyssä on oikeastaan jotain lohdullista. Enää ei tarvitse miettiä mitä tehdään tai mihin mennään, ettei hyvä kesäpäivä mene hukkaan. Huomasin, että olen oikeastaan aika väsynyt notkumaan rannoilla ja terasseilla ja keksimään kesäisiä juttuja. Tuntui jotenkin hyvältä kietoutua villatakkiin - etenkin, kun jalassa saikin vielä pitää sandaaleita.

 

 

Istuin illalla lempipaikassani kattojen yllä ja katselin auringonlaskua. Vedin syvään henkeä. Mihinkään ei ollut menoa eikä kiirettä. Joskus pitää vain kuunnella omaa mieltä ja kroppaa - mitä minä haluan ja tarvitsen tällä hetkellä? Onko se ilta kirjaa lukien ja teetä hörppien? Onko se rauhallinen kävely ihan vain kotinurkilla tai kiireetön lounas mukavassa seurassa? Päätin, että juuri tänään minä tarvitsen vain auringonlaskun ja aikaa hengitellä. Syksy, tule vain! Minä otan sinut vastaan.

 

 

Pages