Ladataan...
We love sundays

 

Huomenna on joulu! Joulukuusi on koristeltu uuden karvaisen tulokkaan kanssa (vähän syötykin havuja...) ja lahjat odottavat vielä paketointia. Joulukuuseksi valikoitui tänä vuonna ihana havupuu, libanoninsetri. Libanoninsetri on jotenkin kivan simppeli ja minimalistinen. Vähän blingiä piti kuitenkin saada joten kimalteiset joulupallot löytyi HM homesta :)

 

 

Pieni cotton-pentu Puffe osallistui kuvaukseen nukkumalla uudella tyynyllään <3

 

LIBANONINSETRI - Kukka Fiori, JOULUPALLOT - HM Home, RUUKKU - Granit, TYYNY - HM Home

 

Ladataan...
We love sundays

 

 

 

Olen pitkään etsinyt kivaa julistetta olohuoneen seinälle. Katselen usein sisustusinspiraatiota Instagramista, ja törmäsin designjulisteisiin erikoistuneeseen turkulaiseen Påsteriin sattumalta. Påsterin tunnusmerkkejä ovat ajattoman minimalistinen tyyli sekä hyvät materiaalit. Ihastuinkin Påsterin Minimalistinen Turku -julisteeseen kovasti. Sitä on saatavilla mustana ja valkoisena, mutta omaan kotiini valitsin valkoisen version.

 

 

Nyt myös lukijoillani on mahdollisuus saada tämä ihana juliste seinälleen joululahjaksi! Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen kommenttiosioon, tai kommentoimalla kuvaa blogin Instagramissa :) Instagramiin päivittelen yleensä monia juttuja, jotka eivät tule blogin puolelle joten kannattaa seurata! 

 

 

 

Arvonta suoritetaan jouluaattona ja onnekas saa ilmoituksen sähköpostiinsa <3 

 

 

Ladataan...
We love sundays

 On ihanaa antaa spontaani lahja, josta lahjan saaja ilahtuu aidosti. Tarjota kahvit tai viedä pioneita juuri sille ystävälle, joka niitä rakastaa. On myös ihana saada lahjoja - riippumatta siitä kuinka kallis tai erikoinen lahja on. Joskus pelkkä kauppareissulta tuotu kismetpatukka saa mielen lämpimäksi. Joulunaikaan moni kokee kuitenkin tavaraähkyä. Joulusuklaita ja vihreitä kuulia tulee joka tuutista. Lahjaksi saadut samat “herkut" kiertävät tutulta tutulle, kunnes joku tarjoaa ne ähkyyn syötetyille uudenvuodenvieraille, jotka eivät kehtaa kieltäytyä.   

 

  Suurin osa saadusta krääsästä lentää kuitenkin kaatopaikalle. Kun taas elämyksiä ja vaikkapa perheen tai ystävien kanssa vietettyä aikaa ei ole koskaan liikaa. Mitä siis voisi antaa ihmiselle, jonka kaapit pursuavat jo valmiiksi tavaraa? Hyvä lahjaidea voisi olla vaikkapa yhdessäolo, elämys tai käynti teatterissa tai konsertissa. Ihanimman joululahjan sain ystävältä viime jouluna, kun hän oli omin käsin kutonut minulle lämpimät ja pehmoiset villasukat. Villasukat ovat olleet mukana niin juhannuksena mökkireissulla, lämmittämässä jalkoja pitkällä lennolla ja toimineet nuhanenäisen potilaan lohdutuksenakin. Parasta villasukissa on kuitenkin tunnearvo. Aina kun ne ovat jalassa, muistuttavat ne minua rakkaasta ystävästäni. Sellaisia lahjoja minäkin haluan antaa elämäni tärkeille ihmisille.  

 

Kun antaa jotain aineetonta tai itsetehtyä, eliminoi myös mahdollisen lahjastressin. Kuinka moni muu on sitä mieltä, että joulupiparien tekemisen paras osa on taikinan syöminen? Näihin taikinaisiin herkkupalloihin ei tule jauhoja eikä lisättyä sokeria ja niitä on lupa napsia jääkaapista suoraan suuhun. Ohjeesta tulee parikymmentä kappaletta ja ne säilyvät jääkaapissa suljetussa rasiassa mehevinä.  

 

  Ainekset 

  • 1,5dl pähkinöitä (cashew- tai pekaanipähkinä)
  • 1,5dl kaurahiutaleita
  • 200g pehmeitä taateleita
  • ripaus suolaa ja vaniljaa
  • 2tl piparimaustetta

  Jos taatelit ovat kovia, liota niitä kymmenisen minuuttia lämpimässä vedessä. Yhdistä kuivat ainekset ja pyöräytä kunnolla tehosekottimessa. Muussaa taatelit. Pyörittele taatelimassa ja jauhot palloiksi. Itse käytän kertakäyttöhanskoja kun pyörittelen palloja. Jos tahna on liian kuivaa, voit lisätä vettä lusikallisen kerrallaan. Laita pallot hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Nauti!