Ladataan...
We love sundays

Täältä tulee juhannuksen iisein jälkkäriresepti! :) Ainakaan itse en halua viettää juhannusta hellan äärellä, joten kokeilin helppoa reseptiä jossa ei vain voi epäonnistua! Vispaa ainoastaan vaniljakastike, koristele valmiit marengit ja tarjoile! Lemon curdin tilalle voi laittaa mitä kaapeista löytyy, vaikkapa suklaata, murskattua mariannea, kirsikkahilloa... 

Näyttävää, helppoa ja nopeaa :) 

 

Tarvitset vain:

 • purkki mascarponea
 • purkki vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
 • lemon curdia
 • valmiita minimarenkipohjia
 • marjoja tai hedelmiä koristeeksi

 

Vispaa vaahtoutuva vaniljakastike ja vispaa mascarpone lopuksi sekaan. Sipaise lemon curdia (tai jotain muuta) marengin päälle ja pursota tai lusikoi vaniljamascarponea päälle. Koristele ja tarjoile!

 

Ladataan...
We love sundays

En ole koskaan uskonut että kermaa, jäätelöä, leipää tai muita herkkuja voisi korvata terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Kukaan ei voi tosissaan väittää että cashewkerma korvaisi oikean kerman tai vaikkapa banaanijäätelö veisi jäätelönhimon. Mutta kun huomasin olevani yliherkkä maidolle ja gluteenille, alkoivat vaihtoehdot kiinnostaa. Sen jälkeen koekeittiössä on syöty niin mantelijauhoista kuin kikhernejauhoistakin valmistettuja ruokia. Tällä kertaa kokeilin viikonloppuna paria eri herkkuvaihtoehtoa cashewpähkinöistä. Yritin ensin valmistaa hyvänmakuista cashewkermaa mansikoiden kera. Surautin tehosekoittimella ensimmäisen satsin kookosmaitoon, viilensin jääkaapissa ja maistoin. En ollut tyytyväinen makuun, eikä kerma ei ollut edes tarpeeksi kylmää. Laitoin kerman pakkaseen - ja sinnehän se unohtui. Seuraavana päivänä muistin pakkaseen unohtuneen kerman ja harmitti, kunnes tajusin maistaa. Todella hyvää jäätelöä!!! Söin cashewkermajäätelön mansikoiden kera ja kyllä maistui - okei, ei se vaniljajäätelöä voita mutta ihan hyvä kakkonen jos tykkää kookosmaidosta! :) 

 

 

Cashewkermajäätelö kahdelle

 • 2,5dl (vähintään 4h liotettuja ja huuhdeltuja) cashewpähkinöitä
 • 2dl kookosmaitoa
 • 2tl luomuhunajaa
 • 1tl vaniljajauhetta

 

Heitä liotetut ja huuhdellut cashewpähkinät muiden aineksien kanssa tehosekoittimeen, kunnes kerma on tasaista. Kaada pakastepurkkiin ja pakasta. Voit sekoitella kermaa muutaman kerran pakastuksen välillä, mutta itse en tietysti sekoitellut kertaakaan ja hyvä tuli! :) 

 

 

Ladataan...
We love sundays

 

Tiesitkö, että suomalainen nainen ostaa keskimäärin vain 1,7 rintaliivit vuodessaYksiä liivejä käytetään 2-3 vuoden ajan. Kun asiaa paremmin miettii, onhan se todella vähän - ja suomalaiset ovatkin naapurimaita jäljessä niin skandinaavisessa vertailussa, kuin koko Keski-Eurooppaankin nähden. Turkuun juuri avatun WAU Lingerien perustaja Outi Kurvinen kertoo, että lisäksi on yleistä, että ostopäätös tehdään väärin perustein. Outi kertoi hieman vinkkejä oikeanlaisten liivien valintaan, ja kerron myös pian mitkä ovat ne yleisimmät mokat rintaliivien valinnassa!

 

 

 

Yleisimmät mokat rintaliivejä ostaessa:

 

 • Ympärysmitta on liian suuri

Liian suuri ympärysmitta johtaa siihen, että liivi ei tue riittävästi. Näin rinnat pääsevät heilumaan ja olo on epämukava. Tulee myös olo, että liivejä tulee nykiä koko ajan joka suuntaan. 

 • Kuppi on liian pieni

Liian pieni kuppi puolestaan aiheuttaa niin sanotun "tulpatissin" eli liivin yläreunasta rinta pullottaa ja tämä extrapainautuma sekä tuntuu ikävältä, eikä anna kovin hyvää näkymää paidan alta.

 

 

JUURI SIKSI rintaliivikauppa onkin parasta tehdä palvelumyymälässä, jossa koko tarkistetaan eikä virheostoja tule. Outin mukaan useimmat naiset tuntevat suurinpiirtein kokonsa, mutta ongelma on se, että jokaisen brändin sisällä eri mallista voi sopiva koko vaihdella. Siksi liivi on aina sovitettava, eikä esimerkiksit tilattava verkkokaupasta. 

 

 

 

 

 

Kävin lisäksi tutustumassa uuden WAU Lingerien valikoimaan. Eniten silmääni miellytti hollantilainen yläpuolella näkyvä merkki marlies dekkers sekä Sapph. Yksinkertaisia ja mukavia alusvaatteita pienellä twistillä! 

Oli myös kiva oppia uutta alusvaatteiden valikoinnista, sillä mikään ekspertti en asiassa ollut. Toivottavasti postauksesta oli teillekin hyötyä! Lopuksi vielä marlies dekkersin itsetuntoa boostaava lausahdus - tämähän jokaisen naisen pitäisi muistaa :) 

 

 

Niin, ja WAU Lingerie löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 26!

 

 

 

Ladataan...

Pages