Ladataan...
Wellberries

Hei tyypit, arvatkaas mitä? Otsikko ehkä paljastikin jotain: Wellberries on tullut siihen ikään, että sen on aika muuttaa omaan kotiin! Lily on tarjonnut ihanan kodin blogille tähän saakka, mutta reilussa puolessa vuodessa on tapahtunut vaikka mitä, blogi on kasvanut ja alkanut kaipaamaankin uutta kotia. Kaikki kirjoitukset muuttavat mukana - aluksi ajattelin keventää kuormaa ja ottaa vain suosikkireseptini mukaan, mutta, kuten muutoissa on usein tapana, vanhoista asioista ei välttämättä olekaan niin helppo "luopua".. Valinnan vaikeus yllätti (ja jokaisesta reseptistä löytyi jotain hyvin oleellista tulevaisuuden kannalta), ja muuttokuorma kasvoikin koko blogin tähän astisen elämän kokoiseksi. Vanhat, tutut tekstit ja reseptit löydät jatkossa siis uudesta osoitteesta! 

Tässä vaiheessa siis onkin aika kiittää, kumartaa, ja siirtyä kirjoittamaan omille kotisivuilleni. Sivuilta löytyy paljon muutakin tietoa, mm. hyvinvointi - ja ravintovalmennuksesta, mihin tulen jatkossa yhä enemmän keskittymään opintojeni edetessä.

Kuten sanottu, otan blogini sisällön mukaan, mutta on jotain vielä paljon tärkeämpää: te kaikki, seuraajat, aktiiviset lukijat, facebook-tykkääjät, vierailijat sekä sattumalta sivuille eksyneet. Toivon, että muutatte mukanani uuteen kotiin, ja toivon että tulette viihtymään sielläkin! Koitimme sisustaa sen niin, että siellä olisi helppo olla ja hengittää, inspiroivaa ihmetellä ja vaivatonta vierailla.   

Wellberries asuu nykyään täällä.

Olet lämpimästi tervetullut! 

Tuulia <3 

Ps. Niin, se pizza! Eihän muutto ole mitään ilman muuttopizzaa ja bisseä? Olut on tietenkin gluteenitonta, ja pizzapohja on tehty lempipohjani mukaan, reseptin voit käydä katsomassa täältä. Tein ohjeesta 2 pizzaa, jotka saattavat vaikuttaa pienehköiltä - voin kuitenkin vakuuttaa, että paljon enempää kuin toisen näistä tuskin jaksaisit syödä. Pizza nimittäin on yllättävän täyttävää (mm. kuitupitoisen pohjansa ansiosta). Pizzapohja on lisäksi helpompi kääntää, kun teet pienen pellillisen sijaan kaksi pizzaa. 

Molemmissa pizzoissa täytteenä on tomaattipyreetä, vuohenmaitogoudaa, ilmakuivattua luomukinkkua, chiliä. Toisessa tämän lisäksi herkkusieniä, toisessa artisokkaa. Ja reilusti rucolaa, kuten kuvista näkyy! Vaikka tämä muutto on fyysisten ponnistelujen sijaan vaatinutkin lähinnä kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä, tuli pizza (ja bisse) tarpeeseen, niin kuin aina. 

Uudessa osoitteessa tavataan! xxx