I'm gonna sing this to you

Tällä postauksella ei ole muuta pointtia, kuin se että haluan kertoa miten törmäsin erääseen ystävään vuosien takaa.

Kirjoitin maaliskuussa postauksen jossa luettelin sekalaisia faktoja itsestäni. Kirjoitin muun muassa näin:

"Kun olin noin 16-vuotias, fanitin yhtä bändiä. Aika paljonkin. Niin paljon, että tutustuin bändin kitaristiin. Bändi hajosi ja nyt ei olla nähty ainakaan viiteen vuoteen, mutta hän on vieläkin yksi siisteimmistä mun koskaan tapaamista ihmisistä.  Hän tuli muunmoassa takiani juontamaan kotikaupungissani yhdet festarit. Kerran yhdellä baarikeikalla hän myös lauloi yhden biisin, ja kohdassa "I'm gonna sing this to you" hän osoitti minua. Mua jaksaa vieläkin hymyilyttää nää muistot, tälläiset muistaa vielä mummonakin :D en tiedä tunnistaisko hän mua edes jos nyt törmättäisiin, mutta aina välillä tulee mieleen miten hauskaa olis puhua pitkästä aikaa. "

Eilisen ruissijatkoilla törmäsin tähän kitaristiin. 

Miettikää sitä tunnetta, kun kaikkien vuosien jälkeen tyypin näkee ihan yhtäkkiä seisomassa viiden metrin päässä itsestään. Sydän jätti pari lyöntiä välistä. Menin vähän ujona hänen luokseen. 

"Moi, muistatko mut?" Vastaus tuli sekunnissa.  "Totta kai mä nyt sut muistan! En mä sua voi unohtaa!"

Ja riemulla ei ollut rajoja, poskisuudelmista ei meinannut tulla loppua! Halailtiin, valssattiin ja naurettiin. Toistelin ainakin noin 150 kertaa miten ihanaa on että hän muisti mut, hän taas sitä miten ihana kuulemma olen. Parasta. :D Elämä on välillä niin älyttömän ihanaa! nytkään en tiedä koska näen hänet taas, ei meillä mitään toistemme numeroita ole tai mitään, mutta soisin hyvin mielelläni vastaavan käyvän vielä joskus uusiksikin. 

Niin ja jos joku nyt ajattelee että vuosisadan rakkaustarina, niin juu ei, hänellä on vaimo ja lapsia, mutta joka tapauksessa. Tälläiset tuttavuudet on niin erityisen ihania jollain omalla tavallaan. Mulla on yksi toinenkin ystävä johon törmään aina välillä randomisti jossain ihan eri paikoissa pitkin Suomea. Aina me halataan ja sanotaan että pidä huolta. Vaikka me ei hänenkään kanssa periaatteessa olla missään yhteydessä, haluan silti kutsua sekä kitaristia että häntä nimenomaan nimikkeellä ystävä. Koska pidän heistä niin paljon. Koska omalla tavallaan he säteilevät aina hyvää energiaansa muhun.

I salute you!

<3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.