Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Katruh (Ei varmistettu)
Hei, Bongasin sun blogin sattumalta. Pakko sanoa, että on mukavaa luettavaa. Oot ihanan pirteä, jolla hymy herkessä (nätti hymy).
henaap (Ei varmistettu)
http://wildblood.fi/digilehti/ Bongaa Nata =)
Vierailija (Ei varmistettu)
En ymmärrä miksi muka suosittu blogi? Vaatteet ihan basic, tatskat kuin joku pentu olisi piirtänyt spriitussilla. ( toivottavasti ovat jotain fake-tatskoja että saat pois, noloa jos olisi oikeita kuvii.) Tää on just tätä Tuksu-Niko-whiteTrash-osastoa. Jos ihmisiä kiinnostaa joku Tuksu niin miksei joku muukin yhtä tyylitajoton?
Hannana (Ei varmistettu)
Niiiiin samaa mieltä! Ja itse kuitenki seurannut blogia alusta asti :) Jokaisen ihmisen elämä muuttuu, tän blogin alamäki alkoi Tampereelta pois muutosta ja Jarskin kanssa eroamisesta.
Luin Kalevasta (Ei varmistettu)
Luin Kalevasta jutun sunsta , luulin että olisit jokin valtavirrasta iloisesti poikkeava yksikö jolla olisi omia ajatuksia. Mutta, huh huh, just tälläsii Wannabee-tyypei on vain niin liikaa. Katsoitko muuten oikeesti noita sun juoksuasu-kuvia. Minusta lähinnä noloja. Etkai sä oikeesti ole ollut ulkona noissa? Ja mitä noi tatskatkin oiken on? Toivottavasti ne on semmoistet, käärityt hiha toy-tatskat.
ciica (Ei varmistettu)
ei lol näitä anoja :)) seurannu sua alusta sti, go nata!
Tessa (Ei varmistettu)
Hei, sähän olet ihan HUIPPU! Sait musta uuden lukijan! :) :)
Triana (Ei varmistettu)
Nata farkkujen kruunamaton keisarinna. Saisko sulta joskus taas jutun liittyen farkkuihin ja mielellään vähän isompien tyttöjen farkkuihin. Kun puhun vähän isompien tyttöjen farkuista, tarkoitan kokoa 42-44. Farkkujen ostaminen on vaikeaa, kun tuntuu ettei mikään veromoda shaisse mahdu päälle, kun on perse. Toisekseen, kun löytäisi sellaiset farkut, jotka näyttäisivät vielä hyviltä, vaikka onkin perse. Tästä ei ole kukaan kirjoittanut, tai en ainakaan löytänyt, niin ajatelin tarttua härkää sarvista ja anella juttua.
johis (Ei varmistettu)
Sun blogis on aivan mahtavaa seurattavaa, tykkään sporttisuudesta ja reenipostauksista ja niistä saa jotenki itellekki pientä inspistä lähtee hikoileen! Mut yks mikä mua häirittee joka kerta on tuo sun etusivun nahkarotsikuva, musta se ei jotenki sovi ollenkaan tänne kun kaikissa muissa kuvissa oot niin ilonen ja pirtee sähköjänis. Jotenki se on liian totinen... Ja sitäpaitsi sun hymys ois kyllä etusivun juttu ;)
Rous (Ei varmistettu)
Ihanaa, että jatkoit/aloitit uudestaan bloggaamisen! On ollu sun inspiroivia postauksia hirrrveä ikävä :3 Ja pakko sanoa etten oo ennen sua törmänny ihmiseen, jolle sopisi liilat hiukset, noi on tosi makeet.
metsis (Ei varmistettu)
hyvä !
johannama (Ei varmistettu)
Tykkäsin kirjoituksistasi :)
einari (Ei varmistettu)
et olekkaan hullumman näköinen-hyvää bikini kesää.
Emilita (Ei varmistettu)
Moikka! Kiitos innostavasta blogista!! Onkos Veto-salin kanssa ollut mitään puhetta siitä, että saako kesäkuun On Rampista alennusta WTD-koodilla? Ihanaa kesää ja nähdään salilla!
Vierailija (Ei varmistettu)
Apua, sulla on aivan älyttömän makee tukka! Oon miettinyt itelle tuon tyylistä, googlannut tyyliin kaikki lyhyet tukat mutta tuloksetta. Mistä sait idean tuohon sun tukkaas, Mikä malli tuo sun tukka, eli miten leikattu you know? Mitehä tummoisen voisi kertoa haluavansa kampaajalle ääks :---)
4u (Ei varmistettu)
upeaa & provokaation ytimen omaavaa suoltamista! olet ihana... taidan olla rakastunut! M.K. ps. 03 4 life
isoäiti (Ei varmistettu)
En lue blogeja mutta tämän jutun luin. Itsekin Priisin slummeissa asuneena nostan hattua nuorelle, joka ajattelee niinkuin pitää. Nämä valittajat pitäis panna entiselle kotiseudullesi asumaan että tajuaisivat mitä heillä oikeasti On. Anna palaa, elämä hymyilee sinulle1
Meigä (Ei varmistettu)
En tiiä onko netin käyttö pehmittänyt aivoni vai miksi en enää jaksa lukea monienkaan blogien tekstejä (ne on kai päivästä toiseen niin samantapaisia, tänään tein sitä ja tätä, tässä vähän alekoodia kauppaan, "my wish list" blääh) mutta sun postaukset luen aina kokonaan! Tosi mielenkiintoisia ja vaihtelevia tekstejä, ja hei, ruokakuvat on mun lemppareita ♥
Nata - White Trash Disease
kiitoksia paljon! en näköjään ole saanut aikaisemmin mitään ilmoituksia täsät vieraskirjasta, mutta ilmeisesti täällä oli ennestään jo muutama kommentti :'---D
reenailija (Ei varmistettu)
Löysin blogisi aikalailla vuoden 2015 alusa (vasta!) Olen käynyt salilla enemmän ja vähemmän kolmisen vuotta, mutta aloitettuani lukemaan sun blogia, olen saanut aivan uutta intoa ja inspiraatiota hommaan. Vihaan, siis VIHAAN niitä fitnesstypyjen blogeja jotka ottavat salilla belfieitä täydessä tällingissä ja valittavat lihavuuttaan vaikka ovat syöneet sinä päivänä ehkä kaksi salaatinlehteä. Sinä, on the other hand, otat kyllä myös belfieitä ym kuvia, mutta niistä näkee, että selvästikin olet ehtinyt myös treenata kuvien oton ohessa. Pidän treenivinkkien lisäksi myös rehellisestä (ei imelästä) kirjoitustyylistäsi, sekä ruokaohjeistasi. Toivottavasti mun kroppa on tämän vuoden lopussa edes melkein yhtä kovassa tikissä kuin sinulla. Jatka hyvää työtä ja hyvää kevättä sulle! :)
Nata - White Trash Disease
kiitos paljon ja tsemppii urakkaan!
Mike L (Ei varmistettu)
Joku paskalehti uutisoi blogikirjoituksestasi jossa kerroit syistä jättää äänestämättä ja siitä syntyi jonkin asteinen some-paskamyrsky. Tulin vain kertomaan ettet ole yksin mielipiteesi kanssa.
Nata - White Trash Disease
Tänks! suomen äänestämättömyysprossa on noin 30 joten ei olla yksin!
ystäväni (Ei varmistettu)
Moi! Mä jouduin etsimään jotain blogia. (Koska koulu you know) ja ajattelin etsiä jotain uskomatonta blogia. Ja kyllä sulla on aivan ihana blogi. Joten sun blogi tuli mun koulutyöhön ja nyt on pakko kertoa asioita! -Jatka samaan malliin -Älä lue huonoja kommenteja -Pidä vapaasti lomaa!
tykkään (Ei varmistettu)
IHHANA MUIJJA!
Lumikki Luminen
Hei! Haluatko ottaa haasteen vastaan :) Hyvää kesää! http://www.lily.fi/blogit/sata-vuotta-sinkkuna/tyylimuutoksia-sishaasteen
Nata - White Trash Disease
sinne kans hyvää kesää!
Annakko (Ei varmistettu)
Moikka, olis kiva nähdä sulta video, missä puhut kielillä, joita osaat. Ja jotain settiä juurikin tuosta kaksikielisyydestäsi videomuodossa. Tacktack!
Nata - White Trash Disease
Ugh, mä oon ni huono puhumaa venäjää.. enkku sujuu paremmin kuin se, lasketaanks se kakskielisyydeksi? :D
mamm (Ei varmistettu)
Sun blogi on mahtava! Ensimmäinen, mitä lukiessa tulee oikeasi hyvä mieli kaikista noista arkisistakin asioista mistä kirjoitat. Jatka samaan tyyliin, hienoa lukea rennolla elämänasenteella kirjoitettuja juttuja treenaamisesta, ruuasta ja muodista! :)
Nata - White Trash Disease
kiitoksia paljon ja tervetuloa aina tänne wtdhen! :)