5 toivetta deittikumppanilleni (jotka niin usein jäävät haaveeksi)

Aloitin Tinderin alusta. Siis poistin sen ja kaikki reilut 600 hyödytöntä pariani ja latasin uudelleen. Hakkasin itselleni viikossa noin 150 uutta paria. Tarkoitukseni oli tällä tavalla löytää mukavia miehiä, joiden kanssa myös asiallinen viestittely onnistuu. Kyllästyin vastailemaan heille neljän päivän jälkeen. Päätin myös, että pyrin käymään treffeillä keskimäärin kerran viikossa. Kävin kerran. Sitten katsoin kalenteria. Menen ehkä ensi viikolla uudestaan saman tyypin kanssa. Muuhun minulla ei nyt ole aikaa.

Jännitin etukäteen tapaamistamme ja keksin tämän aiheen treffejämme edeltävänä päivänä. En tullut maininneeksi treffeillä blogistani, koska tiesin kirjoittavani treffailuun liittyvän postauksen eikä hän selvinnyt ihan joka vaatimuskohdastani täysin puhtain paperein. Nyt siis toivon ja rukoilen, ettei hän salaa tiedä minun kirjottavan tätä tai muuten joudun etsimään uuden deitin ensi viikolla.

Listasin tähän asiat, joita minä arvostan treffikumppanissa. Voin vannoa, että olen avarakatseinen ihminen, joka on sietänyt myös vähemmän herrasmiesmäistä käytöstä liiankin monta kertaa.

KOHDAT 1. TARJOA JA 2. PÄÄTÄ OLEN POISTANUT TÄSTÄ POSTAUKSESTA. LÖYDÄT SYYN TÄÄLTÄ :)

3. PIDÄ MINUA KIINNOSTAVAMPANA KUIN KÄNNYKKÄÄSI (TEESKENTELE EDES!)

Jep. Jos puhelinta ei voi laittaa äänettömälle, niin suosittelen vaimentamaan edes Tinderin ilmoitukset. Jotenkin kiusallista huomata, että deittiemme aikana mies saa 10 uutta viestiä ja 3 paria, jotka tsekkaa keskustelumme lomassa. En ala tässä nyt mitään "tapailen vain  yhtä miestä kerralla"- paskaa jauhamaan (vaikka tällä hetkellä se on totta), mutta pelinaisena osaan hoitaa yleensä nämä asiat vähän huomaamattomammin.

4. VIIHDY KANSSANI YLI TUNTI

Mistään maraton-treffeistäkään en haaveile ja jos ei natsaa, niin mitä sitä aikaa tuhlaamaan. Ärsyttää kuitenkin, jos ns. onnistuneet treffit (sillä perusteella että mies samana päivänä viestittää asian olleen näin hänen näkökulmastaan) kestävät vähemmän aikaa, kuin laittautumiseen plus paikalle siirtymiseen käytetty aika. Olen pari kertaa tietämättäni päätynyt ulkonäön arviointi- tuokioon, jonka tarkoituksena on ilmeisesti tarkastaa, että nainen on kehityskelpoinen ja hänet voi Bachelor-tyyliin kutsua seuraavaksi yli yön kestäville treffeille. Kiva, sain ruusun ja pääsin jatkoon. Kenties pidempi tapaaminen tai se, ettei 45 minuuttia siitä tunnista olisi kulunut tissieni tuijottamiseen, olisi osoittainut näille miehille etten ole idiootti, joka uskoo kaiken sonnan jota hänelle syydetään.

 

5. KESKUSTELE

Aiemmin kuvittelin, että on hyvä kokeilla ennen tapaamista synkkaako potentiaalisen treffiehdokkaan kanssa puhelimessa. Nykyään en enää osaa sanoa. Tuntuu, että parin vuoden aikana kaikki, joille olen etukäteen soittanut ovat paljastuneet idiooteiksi. Hyvä siis, etten joutunut tapaamaan heitä livenä. Puhelut ovat kuitenkin joiltakin osin olleet niin traumatisoivia, etten olisi halunnut kokea niitä. Suomalaisten miesten monologit omasta erinomaisuudestaan, ex-vaimojen kusipäisyydestä sekä katkerat tilitykset sukulaisten ja muun maailman epäreiluudesta ovat herättäneet minussa yllättävää tarvetta tumpata savukkeella omaa silmääni vain tunteakseni taas olevani olemassa (enkä enää edes polta). Näille tyypeille on ollut täysin yhden tekevää onko linjan toisessa päässä yöradion Pekka Sauri vaiko unelmien nainen. Myönnän näiden puheluiden aikana katsoneeni televisiota, laittaneeni luurin välillä pöydälle ja käyneeni myös surutta vessassa. Olen pyrkinyt lopettamaan puhelut heti kuin mahdollista, mutta valitettavasti nämä kaverit pystyvät puhumaan yli 30 minuuttia vetämättä edes henkeä.

Treffeillä tilanne on usein tasapainoisempi. Painotan kuitenkin, että keskustelu on molemminpuoleista vuorovaikutusta. Kenenkään ei siis tarvitse kuulustella ketään ja kummankin tulee sekä kuunnella toista että vastata yli yhdellä sanalla toisen puheenvuoroon.

Voi myös tehdä itselle listan asioista, joista EI kannata puhua ensitreffeillä. Itse hermostuneena yleensä puhun juuri näistä kielletyistä aiheista, jos keskustelua ei synny luontevasti. Omalta listaltani löytyvät muun muassa seuraavat asiat:

- Kimi Räikkös-tarina (ainakin pitkä versio)

- Ex- avomies

-Ex- avomiehen ravihevonen ja mönkijä

- Lukuisat humalaiset seikkailut

Ja nykyään pyrin välttelemään myös aihetta "Mitä tapahtuu kun ihmisellä on samaan aikaan Noro-virus ja krapula".

 

Tähän mielikuvaan jätän teidät roikkumaan, hyvää viikonloppua!

 

LUITKO JO NÄMÄ:

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/tinderissa-naisia-hammentaa-part-one

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/tinderissa-hammentaa-part-two

Kommentit

joo-o (Ei varmistettu)

Ei mikään ihme, että bloginpitäjä on sinkku :)

Näitä bloggauksia Tinderin ihmeellisestä maailmasta on sinänsä mielenkiintoista aina lukea, sillä ne toistavat kerta toisensa jälkeen kliseemäistä kaavaa ja samat asiat on aina niissä esillä, eri sanoilla kerrottuna vain.

Samalla ne tuovat esille paljastavasti sen, kuinka irrallaan nettideittailu on oikeasta maailmasta. Siinä on ihan omat sääntönsä ja nämä kaksi maailmaa ei oikeastaan koskaan kohtaa. Ja se taas tuottaa lukuisia ongelmia muassaan.

Tinder ruokkii narsistisuutta, ylimielisyyttä ja tunnekylmyyttä absurdiuteen asti ja se näissä blogeissa ennen kaikkea tulee ilmi. Henkisesti tuhoisa applikaatio, etenkin sellaisille jotka eivät sen vaaroja tunnista ja heittäytyvät vaan sokeasti sen vietäväksi. Siinä imeytyy sielu hyvin nopeasti mustaan aukkoon ihan kokonaan, jos ei ole varovainen.

Tämänkin blogin kirjoittaja voisi laskeutua sieltä jalustaltaan pikkuhiljaa jo alas ja alkaa kohtaamaan ihmisiä ihmisinä, eikä virtuaalisina pelihahmoina älykännykkänsä ruudulla. Ihmisinä kaikkine vikoineen ja vajavaisuuksineen ja opetella kaivautumaan sinne kuoren alle kärsivällisesti ja pintäjänteisesti. Saattaa olla hyvinkin palkitsevaa sitten loppujen lopuksi. Opettavaista ainakin.

Maikki86

Hyvä, jos itse vältät tuota sielun varastavaa itsensä Luciferin luomaa appia! Emme siis kohtaa siellä :) 

En tiennyt deittailevani pelihahmoja. Kenties kohtaan siis seuraavilla treffeillä Marion, Luigin tai Donkey Kongin ;D 

Mukavaa viikonloppua ja terkkuja norsunluutornista! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.