Apua! Tajusin juuri millainen mies olisin! (Lisää surullisia tarinoita Tinderistä)

Tänään satunnainen tapahtumasarja sai minut aktivoitumaan Tinderissä. Poistin ensin profiilini ja latasin sen sitten uudelleen. Aloitin pelin siis taas kerran alusta.

 

Tämä täysin epäolennainen tapahtumasarja oli seuraava: Menin ystäväni Antin kanssa aamujoogaan, jonka jälkeen kävimme brunssilla ja sen jälkeen etsimme pettämätön tyylitajuni apunamme Antille täydellisen naisten metsästystakin (Antti ei kyllä etsinyt sellaista mutta suostuttelin sellaisen kuitenkin hankkimaan). Tämän jälkeen havaitsin että taloyhtiöni pihatalkoot olivat juuri alkaneet joten viivyttelimme kahviloissa ja terasseilla siihen saakka että ne varmasti olivat jo ohi. Kello 13 ja 14 välillä törmäsimme sattumalta myös äitiini joka työtehtävissä kaitsi rippikoululaisryhmää eikä varmasti voinut olla ylpeämpi tyttärestään joka ilmoitti kovaäänisesti nuorisolauman keskellä vaihtavansa seuraavalle terassille. 

 

Keväinen ilma yhdistettynä valkoviiniin ja siideriin saivat minut tekemään päätöksen palata Tinderin pariin. 

 

Halusin ladata uuden, mahdollisimman realistisen kokovartalokuvan (varoituksena niille jotka etsivät bikinimissiä :D) itsestäni sovellukseen ja siinä hötäkässä uusi kamerani putosi ja sen zoomi hieman vaurioitui. Hienoa! Tämä uhraus osoittautui pieneksi, koska piakkoin sain viestin jollaista jokainen seuraa etsivä nainen odottaa. Lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Moi Maija! N*ssitaanko?”. Ihanaa! 

 

Järkytyksekseni löysin myös itseni miespuolisen version seuran etsijänä (ainakin profiilitekstin perusteella). Hän kirjoittaa muun muassa: ”Lopen kyllästynyt paskaan, turhaan ulinaan ja muuhun scheisseen.....Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, kiitos” Kamalinta tässä on, että painoin tyypille raksia.

 

Nyt sitten vietän harvinaista viikonloppuvapaata treffipyyntöjä vältellen. Alan pikku hiljaa käsittää miksi olen sinkku...

 

LUITKO JO:

 

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/kylla-mina-niin-mieleni-pahoitin

 

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/tinderissa-hammentaa-part-3

 

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/miesten-vastine

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.