Kesäkuun Tinder-tapaus: Nelikymppinen mies, ei lainkaan katkera

Viitaten edelliseen postaukseeni http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/visit-kanni-tampere-sokos-hotel  voin väliaikatietona kertoa että CSI:mäisen tarkat tutkimuksemme ovat, jos eivät täysin varmistanneet, niin ainakin saaneet vahvasti epäilemään seuraavaa: Terttu on ollut mukana tyhjentämässä vielä neljättäkin skumppapulloa ja Mr. Gin Napue saattaa olla Italiasta (aikas läheltä Intiaa siis :D). 

Juurikin tuon surullisen kuuluisan keskiviikon aiheuttama ruumiista irtautumiskokemus (kutsutaan ammattilaispiireissä myös humalaksi) teki minusta heikon ja sai palaamaan Tinderiin, tuohon virtuaaliseen pahuuden pesään. 

Tarkastelemieni profiilien ja käymieni keskustelujen pohjalta, nyt ja aiemmin, olen tullut siihen huojentavaan johtopäätökseen etten vaikeasta luonteestani huolimatta ole kriittisin ja katkeroitunein seuranhakija Suomessa. Tästä todisteena muun muassa Teron, 38, profiiliteksti sekä Janin, 43, kanssa käymäni keskustelu.

Tero kirjoittaa seuraavaa: "Olenko todella niin ruma että naiset eivät halua edes tavata minua! Pitää olla sitä ja tätä tota HALOO! Ette löydä ikinä ketään jos haaveilette jostain sadun prinssistä." 

Ei Tero, et ole ruma. Kenties naiset kuitenkin kaipaavat sitä, tätä ja tota enemmän hieman itseluottamusta ja hippusen positiivisempaa asennetta. Muista naisista en tiedä, mutta itse haaveilen sadun prinssiä useammin monista muista asiosta, esimerkiksi siitä että voisin yhä syödä lihapiirakoita ilman lihomista ja vatsavaivoja. HALOO onko niin vaikeaa valmistaa lihistä jonka jälkeen ihmisen ei tarvitsisi aivastella varpusparvia perseestään?!? Niin Tero, on tässä muillakin ollut vastoinkäymisiä ja pettymyksiä mutta en minäkään ole asiasta katkeroitunut.

Koska en halua irrottaa tekstiä asiayhteydestä, täytyy Teron puolustukseksi mainita että lopuksi hän pahoittelee avautumistaan.

Tero vaikuttaa siis suhteellisen normaalilta, ainakin jos verrataan Janiin. Janin ulkonäkö teki minuun vaikutuksen, joten ilahduin hänen ottaessa yhteyttä. Sitä riemua kesti yhteensä seitsemän viestin ajan, jonka jälkeen tunneskaalani muuttui hämmenyksestä epätoivoon ja siitä lievän vastenmielisyyden kautta huvittuneisuuteen.  Alla referaatti pari päivää sitten käymästämme keskustelusta, jossa mitään ei ole (valitettavasti) irrotettu asiayhteydestä vaikka keskustelu saattaa melko irrationaaliseslta vaikuttaakin:

(Aiemmin keskusteltu siitä, kuinka Jania ärsyttää kun naiset haluavat viestitellä mutta eivät tavata. Mistään seksiin viittaavasta ei ole keskusteltu)

Minä: Älä nyt vaivu epätoivoon :)

Jani: En mä nyt epätoivoon herranjestas nyt... Mut pitkään kun on ollut sinkkuna niin olis joskus lupa saadakkin vai eikö luoja sitä nyt ihan niin tarkottanut

Minä: Saada mitä?!?

Jani (yksin puhelua jatkuu kuuden viestin verran, mainitsee  ettei tarvitse olla seksisuhde, mutta haluaa seuraa ja että yksi hyvä riittäisi): .....Eikä se nyt niin hyvääkään tarvitse välttämättä olla jos se vain tyydyttää tiettyjä juttuja riittävästi. (Jani kaipaa läheisyyttä ja puhekaveria jne)

Minä kerron etsiväni seurustelusuhdetta.

Jani vastaa: Tarkoitat tietenkin sellaista joka toimiii kuin ajatus

Minä: No emmä nyt siitä tiedä

Jani: Onko se hyvä seurustelusuhde sellainen jossa on pelkkään riitelyä?

(En vastaa)

Jani: Kerran viikossa pannaan nopeasti ja se tyydyttää kaikki tarpeet

(En vastaa, otan keskustelusta kuvat blogia varten ja poistan Janin Tinder-pareista)

Jani kotona varmasti hykertelee käsiään kun sai taas yhden nirppanokan sanattomaksi.

 

MIEHET! Saanko taas kerran kysyä että MIKÄ V*TTU TEITÄ VAIVAA?!? Tämän takia varmaan rakastun renttuihin ja omistankin seuraavan postaukseni heille ;)

LUITKO JO :

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/viikon-tinder-tapaus-kenkakauppias

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/viikon-tinder-tapaus-miehet-joita-et

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.