Kyllä minä niin mieleni pahoitin- epäonnen Tinder-viikonloppu

Eilisen vapaapäivän ratoksi paneuduin pitkästä aikaa Tinderin pariin perusteellisemmin. Olen saanut siellä (ainakin osittain aiheesta) lokaa niskaan miehiltä kun en ole jaksanut vastailla heidän viesteihinsä. Oma Tinder-käyttäymiseni on siis paskaa ja muiden naisten tekemisistä siellä en tiedä tuon taivaallista, mutta tuntuu että miesrintamalla siellä on minun tarpeisiini yhä vähemmän tarjontaa. Tai kenties perjantai kolmastoista päivä heitti mustan varjon selailuonneni ylle. 

Olen havainnut että yhä useammat miehet ilmoittavat profiileissaan etsivänsä alistuvia naisia leikkeihin ja osa heistä lupaa suoraan piiskaa. Mielestäni kaikki saavat etsiä nautintoa sieltä mistä sitä uskovat löytävänsä mutta itse en ole fifty shades of grey-puuhista kiinnostunut. Niinpä mukava keskustelun avaus uuden parinin kanssani sai kannaltani ikävän käänteen kun hän silmän isku hymiöiden säestämänä ensin tiedusteli onko minulla kevättä rinnassa ja sen jälkeen ilmoitti olevansa hyvin raju otteissaan. Minä en tiennyt keskustelevani hänen kanssaan seksistä, tosin tuo hymiö (jota näissä yhteyksissä inhoan koska tiedän aina mihin se johtaa) antoikin osviittaa siihen suuntaan. En jatkanut enää keskustelua, en vaikka hän paikkaili sanomisiaan lupaamalla olla vastapainoksi välillä myös romanttinen. 

Seuraava matchini lähetti avaukseksi tyhjentävän kysymyksen "Lähdetkö satujumppaan?" Kerroin lopettaneeni kyseisen harrastuksen kuusivuotiaana. Keskustelu ei enää ottanut tuulta alleen. 

Tällä hetkellä minua pännii suunnattomasti se, että suurin osa miehistä tuntuu etsivän pelkkää sänkyseuraa, osa sinkkuna, osa polyamoristina ja osa kertoo avoimesti olevansa varattu ja pahoilla teillä. Tämä tunne on tietysti vain minun tappioni ja tänään sainkin eräältä (entiseltä) pariltani kuulla olevani heteronormatiivinen koska olen niitä naisia jotka "luulevat että niiden vagina on aarrearkku jota täytyy varjella sitoutumisella ettei kukaan väärä mies sinne tunkeudu". Pahoittelut kyseisen lausunnon antajalle, joka hätäisesti poisti minut pareistaan. Itse en vain koe mitenkään tarpeellisena tulla tuiki tuntemattoman aarteen etsijän kotiin vaihdettuamme kokonaista kolme viestiä. 

Tiedän olevani seuran hakijana ailahtelevainen ja saamaton. Uskon kuitenkin että joku tuolla jossain on minuakin varten. Kenties pimpsastani hiekan seasta nouseva sateenkaari houkuttelee sen oikean luokseni <3

Luitko jo: 

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/naiset-ihan-ok-jos-se-ei-ole-ok

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/onks-pakko-deittailla-jos-ei-haluu

Kommentit

NotCredibleDates

Joo Tinder tuntuu menevän vaan pahempaan suuntaan kun mennään kohti kesää. Ite kanssa olet useasti frigidi ja mitä vielä kun en suostu edes seksistä puhumaan. Kuulemma en varmaan ole vuosiin saanut jne. No samapa tuo mitä ajattelevat, mua nyt vaan ei kiinnosta tarinoida tuikituntemattomille mun seksuaalisuudesta tai lähteä levittelemään haaroja vieraitten miesten luo.

Jokainen saa tehdä mitä ite haluaa ja hakekoot vaan seksiä, mut emmä ala sitten niitä haukkumaan niin miksi ne näkee tarpeelliseksi haukkua mua? :D

Hearhear! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.