Naiset! On ihan OK, jos se ei ole OK.

Kuluneet puoli vuotta ovat osoittaneet minulle, että kykenen seurustelemaan. Kummallista kyllä tajuttutani tämän, olen myös törmännyt miehiin, jotka ovat olleet  asioista enemmän tai vähemmän samoilla linjoilla. Ennen niin mahdottomalta tuntuneen seurustelua kohti etenevän tapailusuhteen (olen tarkka näistä termeistä :D) muodostaminen on onnistunut ja vielä muutamankin eri tyypin kanssa.

Joskus oikealta tuntuvan ihmisen kanssa suhde voi olla vääränlainen. Valitettavasti ei siis riitä, että tapaa ihastuttavan miehen joka haluaa viettää kanssasi aikaa. Ei ainakaan minulle.

Nirso, kranttu, mielensä pahoittaja, vaikea ämmä, sitoutumiskammoinen. Olen saanut kuulla ja kuvitellut itsekin olevani muun muassa edellä mainittuja. Toisaalta jos olenkin, niin ketä muuta se haittaa? En halua lähteä suhteeseen, jossa jo alkumetreillä huomaan ja arvaan, että sanomista ja mielipahaa tulee.

Monesti orasvastavissa suhteissani olen purrut huulta ja ajatellut että nyt en ala pilaamaan tunnelmaa huomauttelemalla toisen käytöksestä. Tämä on tahtomattani johtanut usein siihen, että olen itse alkanut tyytymään vallitseviin olosuhteisiin vaikken niihin oikeasti tyytyväinen olisi ollutkaan.  Enää en aio. Kun ruusunpunaiset lasit ovat kerta toisensa jälkeen pudonneet silmiltäni, olen ollut huojentunut siitä että tajusin lopettaa suhteen. Vaikka tapailemani miehet eivät ole olleet väkivaltaisia hulluja, olen ollut hilkulla päätyä sitoutumaan ihmisiinn, jotka eivät olisi tehneet minua onnelliseksi.

Harmillista kyllä, useimmiten keskusteleminen ja omista tuntemuksistani kertominen ei ole herättänyt toivottoja reaktioita. Mies on saattanut kokea tilanteet nalkuttamisena ja/tai turhista asioista hermostumisena.

TOTUUS ON, ETTÄ MINÄ PÄÄTÄN, MIKÄ EI OLE MINULLE OK! JATKOSSA(KAAN) EN AIO:

- Pysyä suhteessa, jossa minua ei huomioida. En aio viettää loppuelämääni ilman halauksia, kehuja tai pieniä kohteliaita eleitä.

- Hyväksyä naista alentavaa puhetta. Vaikka mies käyttäytyisi kunnioittavasti minua kohtaan, en tule ikinä hyväksymään ajatusmaailmaa jossa muut naiset ovat joko tyrkkyä, huoria tai pihtareita. Tämä sisältää myös naisten jatkuvan lokeroinnin ulkonäön mukaan. Minua ei kiinnosta onko miehen naapurilla jumalainen perse tai kuka on timmi ja kuka ei.

- Alkaa seurustelemaan kenenkään kanssa, jonka mielestä sitoutuminen ei muuta mitään paitsi ettei enää saa olla Tinderissä.

- Hävetä itseäni tai pyytää anteeksi menneisyyttäni

- Olla ihmisen kanssa, jota ei kiinnosta mitä ajattelen, teen tai tunnen

- Olla ainoa, joka tekee suhteen eteen töitä. En voi rakastaa itseäni toisen puolesta.

- Tyytyä kehenkään, jonka kanssa ei ole kipinää

- Tuntea syyllisyyttä siitä, että minulla on myös oma elämä

- Suostua olemaan onneton. Ethän sinäkään? <3

 

LUITKO JO:

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/kehityskeskustelu-itseni-kanssa

http://www.lily.fi/blogit/why-be-single-ja-muita-kysymyksia-joihin-en-osaa-vastata/tasa-arvo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.