Viinimuijan lifestyle-postaus niille jotka haluavat että elämä todella yllättää

Jos haluat juhlistaa keskikesää kuin viinimuija, ota nämä tärpit haltuun elämän eri osa-alueilla!

 

Ravitsemus

 

Kehoa ei tule liiaksi rasittaa kiinteällä ruoalla. Pelkästään nesteissä pysyminenkään ei ole paheksuttavaa, mutta tuolloin tulee huolehtia riittävästä natriumin saannista esimerkiksi tequilan suola-annosten tai vissyn avulla. Jos keho ei ole tottunut olemaan pitkiä aikoja ilman pureksittavaa, ovat erilaiset terveelliset välipalat sallittuja. Esimerkiksi HK bleu-paketti (tuttavallisemmin HK:n sininen) mahtuu näppärästi käsilaukkuun. Myös erilaiset keksisuklaat ja Puffet-jäätelö ovat käytännössä hyväksi havaittuja, koska viinimuijan sanoin: ”siinä tulee leipä kaupan päälle”.

 

Verkostoituminen

 

Verkostoituminen kuuluu luonnollisena ja tärkeänä osana juhlimiseen. Erityisen hyvin kannattaa tutustua juhlaympäristön henkilökuntaan, menitpä sitten risteilemään tai festareille. On ainoastaan etu jos ravintolahenkilökunta tunnistaa seurueenne kunnianarvoisat jäsenet jo pelkän äänen perusteella pidemmänkin matkan päästä. Lisäksi on erittäin häiritsevää joutua kertomaan baaritiskillä joka kerta erikseen tilauksensa ja erityistoiveensa. On huomattavasti helpompaa jos tuplavalkoviini kaadetaan valmiiksi tuoppiin ilman erillistä käskyä.

 

Toki myös muihin juhlijoihin kannattaa sitkeästi tehdä tuttavuutta. Ei haittaa vaikka sinulle uppo-oudot ihmiset kertovat seuraavana päivänä kuulleensa jo lukuisia kertoja elämäsi mielenkiintoisimmat käänteet,  kuten sen kuinka pikkuvarpaastasi irtosi eilen kynsi täyttäen kenkäsi verellä. Aktiivisella etsimisellä jokainen viinimuija ja -äijä varmasti löytää arvolleen sopivaa seuraa. Esimerkiksi miesten polttariporukat ovat usein toivotun seurallisia ja sivistyneitä. Demokratian nimissä kannattaa pitää mielessä, että porukassa saattaa syntyä erimielisyyksiä esimerkiksi ruokailusta tai nukkumisjärjestelyistä. Kun joukon vähäpätöisemmät jäsenet ehdottelevat joukkieen queen beelle typeryyksiä, kuten ravintolassa ruokailemista (kuka oikeasti on lähtenyt laivalle syömään?) tai kauneusunien jatkamista omassa hytissä käytävän sijaan, kannattaa suurempaa selkkausta välttääkseen äänestää jaloillaan (jos ne vielä kantavat).

 

Brändäys

 

Viinimuija on kaikin tavoin tarkka imagostaan eikä koskaan juhli turhaan yhtä päivää pidempään. Kaikilla monipäiväisillä kekkereillä tulee olla selkeä teema ja siihen sopivat sloganit. Juhannusviikolla viinimuija katsastaa ensin Itämeren ja sen jälkeen Jämsän seurapiirit.  Ensi viikon teemoiksi ovatkin valikoituneet Päivä tuhkakupissa-risteily sekä Köyhät kyykkyyn-mökkijuhannus (onhan tarpeellista painottaa että on ensimmäistä kertaa maksanut muutenkin kuin omalla kehollaan sisämajoituksesta Himoksella!) 

 

Sloganit ja hokemat tulee valita tarkoin. Esimerkiksi viime kesäinen "Mä en neuvottele terroristien kanssa"  ei loppujen lopuksi ollutkaan niin toimiva, ainakaan väärälle henkilölle varomattomasti lausuttuna pimeällä terassilla.

 

Lisäksi tulee muistaa, että kanssajuhlijat ovat usein valveutunutta kantaa, joten termeistä tulee olla tarkka. Huudahdus: "Mulla on musta vyö karaokessa" ei herättänyt toivottua kunnioitusta muissa röökikoppilaisissa.

 

Tyyli ja kauneuden hoito

 

Juhlimaan lähdettäessä tulee tehdä huolellinen meikki joka kestää tarpeen mukaan useamminkin päivän. 

 

Lisäksi jokaisella viinimuijalla tulee olla oma luottovaate. Kyse ei ole pikkumustasta vaan mukavasta ns. kakkospäivän asusteesta, allekirjoittaneella tämä on flaksi-Reebok, joka on käytännössä hyväksi havaittu. Flaksi etuliitteen kyseinen huppari on luonnollisesti saanut siitä että kaikkia vetovoiman lakeja uhmaten tämä muodoton harmaa asuste on krapulahiellä höystettynä tuottanut kerta toisensa jälkeen kantajalleen toivottuja tuloksia romantiikan saralla. Muuksi kakkospäivän asusteeksi pidetään toivottavana hattuja, aurinkolaseja ynnä muuta mahdollisimman paljon  kasvoja ja hiuksia peittävää.

 

Olosuhteiden pakosta viinihenkilöiden tulee olla valmiita myös rohkeisiin asuyhdistelmiin. Esimerkiksi hotellin kangastohvelit yhdistettynä edellisillan bilekuteisiin täytyy kyetä kantamaan arvokkuudella vaikka vastaantulijoissa moinen aiheuttaisikin naurun pyrskähdyksiä. Jos illalla haluaa heittää korkokenkänsä roskikseen, ei vaihtoehtoja juuri jää, etenkin kun Tampereen keskustassa avojaloin käyskenteleinen lokakuussa on vielä huonompi vaihtoehto. 

 

Liikunta

 

Juhliminen ja liikunnan harjoittaminen eivät mitenkään mitätöi tai sulje toisiaan pois. Viinimuija on juhlimisen lomassa kokeillut muun muassa seuraavia lajeja: aamuyön jooga, myöhäisillan paini, yöjuoksu ja terassipyöräily.

 

Jos ehjä irtaismisto, kaularanka ja korvalehdet ovat sinulle tärkeitä, vältä joogassa hartiaseisontaa ja poista korvarenkaasi ennen painimatsia. Terassipyöräilyssä ajatuksena luonnollisesti on, että ajetaan kirjaimellisesti terassille. Tätä toimenpidettä varten tulee varmistaa kaatumisen välttämikseksi, että pyörän renkaissa on tarpeeksi ilmaa, etenkin jos terassin reuna on huomattavan korkea. 

 

Lepo

 

Viinimuija nukkuu silloin kun väsyttää. Olipa aamu, päivä, ilta tai yö. Jos väsy iskee kesken festareiden odotetuimman artistin, voi myös lavan välittömässä läheisyydessä hieman oikaista. Se ei liene kiellettyä, ainakaan viinimuijan näkökulmasta.

 

Omien rajojen löytäminen

 

Kukaan ei ole väittänyt, että juhliminen viinimuijan tyyliin olisi helppoa. Pakon edessä ihminen venyy kuitenkin yllättäviinkin suorituksiin. VR:n ekstravaunussa yökkäily kiinteistönvälittäjien ja Päivi Räsäsen silmien alla tai kotiutuminen bussilla työmatkaliikenteen seassa ilman takkia marraskuisena arkiaamuna ovat kuitenkin pieni hinta siitä ilosta, jota edellisenä iltana on koettu.

 

Railakasta juhannusviikkoa kaikille!

 

                                                                   Terkuin: Viinimuija <3

 

PS. KIITOS VISKIMIEHELLE KUVAMANIPULAATIOSTA (JOTA EN TODELLAKAAN PYYTÄNYT :D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.