Hengähdystauko kiireen keskellä

Off to wonderland

Tänä syksynä työn, koulun ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitäminen on ollut jostain syystä todella haastavaa, mikä on alkanut näkymään väsymyksenä ja unettomina öinä. Eilen otin tauon kaiken koulukiireen keskeltä ja suuntasin kaverin kanssa kohti Holyrood parkin lenkkipolkuja. Päädyttiin kiipeämään ylös Arthur's seatille asti, sillä pitkästä aikaa täälläkin näyttäytyi aurinko.

Asun aivan Holyrood parkin vieressä ja noissa upeissa maisemissa on tullut käveltyä lukemattomia kertoja. Luulen aina muistavani sen helpoimman reitin ylös huipulle, mutta jostain syystä päädyn silti aina niille haastavimmille poluille. Eilen kirjaimellisesti jouduttiin kiipeilemään parin metrin korkuinen kallion seinämä ylös, vaikka olin alussa varma että nyt mennään sitä oikeaa reittiä, hups. Ehkä vielä joskus opin.

Raitis ilma teki hyvää ja maisemat sai koulustressin hieman taka-alalle. Onneksi enää muutama essee ja tentti jäljellä, kunnes tämä jakso olisi paketissa. Tein itselleni lupauksen, että ensi jaksossa keskityn enemmän balanssin löytämiseen. Jaksaa paljon paremmin tehdä kaikkea, kun muistaa välillä hengähtää.
 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana tunnelma kuvissa, muutenkin kauniit maisemat :)!

IamEmmi
Off to wonderland

Kiitos <3

سرم تقویت مژه (Ei varmistettu) http://www.tazminiha.com/product/Serum-strengthens-eyelash-growth

Excellent

Kommentoi