Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Minun suhde ei ole alkanut parhaimmalla mahdollisella tavalla Look incredible-firman kanssa. Lue täältä, kuinka minun itse piti kysyä boxia kaksikin kertaa, ennenkuin se edes lähti matkaan. Ensimmäisellä kerralla vielä valehtelivat, että lähtee huomenna. Eikä lähtenyt. Piti taas ottaa yhteyttä...

Ajattelin kuitenkin antaa vielä mahdollisuuden. Tilasin sieltä nyt se deluxe-beauty boxin. Se tuli todella nopeasti tällä kertaa, kolmessa päivässä ja suoraan postilaatikkoon, ei tarvinnut edes postista noutaa! Netistä olin seurannut paketin kulkua ja vihdoinkin se oli perillä. Innoissa menin aukaisemaan postilaatikon. Mitä ihmettä! Siellä oli kaksi boxia. Avasin ne ja kummankin sisällä on syyskuun meikit.

Tutkin tilausvahvistuksen ja seurantakoodi-ilmoituksen, joka puolella puhutaan vain yhdestä boxista ja yhdestä veloituksesta. Kuitenkin postilaatikossa niitä oli kaksi ja minun nimellä kummatkin...Olen hieman hämilläni. Ehkä pidän sen ja annan tyttärelleni.

Omalla kustannuksellani en takaisin lähetä ja he tuskin laittavat tililleni palautusrahoja...Saavathan he lähetellä kaupanpäällisiä, niin paljon kuin haluavat. Kaikki otetaan ilolla vastaan :). Niin tai voisin pitää hyvityksenä viime boxin lähetyksen viivyttelystä...ja valehtelusta...!

Katsokaa sama kuvina.

Heidän nettisivuillaan lukee myös, että yksi on toimitettu ja maksettu/veloitettu. Missään ei mainita kahta boxia. Sehän olisi maksanut jo 2 x tuo 41.99 puntaa!!

Tässä vielä kaikki hintoineen:

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Tilasin tuossa kauan aikaa sitten Lookincredible- black beauty boxin. Ei sitä alkanut kuulumaan, odotin ja odotin, kunnes hermostuin ja aloin pommittamaan niitä sähköposteilla. Ne olivan pahoillaan siitä, että tilaus oli jäänyt jonnekin ja muutaman lisäsähläyksen (siis heidän sähläyksen ja valehtelun) jälkeen saivat sen siis lähtemään. Huoh. En kestä tälläisiä. No paketti lähti sitten Englannista kohti kotimaatamme. Tämä siis oli elokuun boxi, jonka sain vasta nyt...

Olin tilannut myös tyttärelle ja itselleni samasta paikasta (ja samassa paketissa ne tulikin) Mikael Korsin viikonloppulaukut. Ne ovat tummansiniset/mustat ja oikein sopivan kokoiset, siis isot (L) 48cm x (W) 24cm x (H) 30cm!

Tälläiset:

 

Sitten itse boxiin. Tykkäsin tästäkin, aivan hirmuisesti.

Postipaketin, kun sai pois, niin paljastui jo itsestään ylellisen näköinen laatikko...

Minun paketissa tuon käsinpesuaineen tilalla oli saman sarjan käsirasva, joka miellytti minua paljon enemmän...

 

 

Lopuksi vielä tämä ehkä vanhan roosan värinen, matta huulipuna.

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Minun nuorin poikani muutti omilleen viime viikolla. Kaksi päivää sen jälkeen itkin vuolaasti, siis todella itkin oikeasti, kyynelet valuivat ja itkin pitkään. Olimme juuri käyneet pitsalla ja hakeneet pojan mukaamme asunnoltaan. Söimme ne kotona ja annoimme vielä pojan kotiin unohtuneita tavaroita mukaan. Sitten mies heitti autolla pojan hänen uuteen kotiinsa, silloin minulta pääsi itku. Itkin vuosia, jotka vain menivät. Itkin miten poika pärjää. Itkin kaipuuta. Itkin sitä pientä poikaa, jolle minä vasta äsken olin kaikki kaikessa. Itkin sitä pientä poikaa, joka itkien kysyi minulta, että eihän hänen tartte koskaan muuttaa pois kotona. Itkin sitä pientä poikaa, joka halusi mennä vain äidin kanssa naimisiin. <3 Tiedän kyllä, että näinhän sen kuuluu mennä.

Poika oli etsinut ihan itse asunnon, käynyt katsomassa. Hakenut Kelalta tuet opon kanssa jne. Eli todella itsenäistä toimintaa. Hän lähtee armeijaan tammikuussa, sen ajan armeija maksaa asunnon ja kulut. Poika suorittaa vielä kaksoistutkintoa, osittain. Ammattikoulusta hän valmistui keväällä. Ainoa, joka on kesken, on kaksi luokion ainetta, jotka hän vielä kirjoittaa syksyllä. Jos menevät läpi, hän valmistuu ylioppilaaksi ja saa stipendin. Kaikki kaksoistutkinnon suorittaneet saavat stipendin. Samalla hän käy tässä syksyllä töissä, muutaman 8-16 tuntia viikossa minun työpaikan varastossa.

Kyllä hän varmasti pärjää, mutta minä olen äiti ja huolehdin ja murehdin. Vastahan hän maksoi elämänsä ensimmäiset laskut; takuuvuokran ja vuokran. Sujuuko se ja muistaako myös ensi kuussa maksaa. Voi tätä äidin elämää!

No poika muutti, perheemme pieneni jälleen yhdellä. Viimeinen lapsi kuudesta lapsesta, tytär jäi vielä. Ensi syksynä hänkin lähtee. Keväällä on kirjoitukset ja sitten opiskelemaan syksyllä, joko Tampereelle, Turkuun tai Helsinkiin. Ne ovat kuulemma hänen vaihtoehtonsa ja kauppakorkeakoulu (jos ei sitten muutu tässä matkan varrella). Sitten pääseekin äidiltä iso itku, koska välimatka on jo paljon isompi kuin pojan kanssa, joka muutti samassa kaupungissa, muutaman kilometrin päähän. Itkettää jo nyt. Itku saa ja tuleekin olemaan iso, sillä nyt luovun viimeisestä lapsestani. Se on totinen paikka.

Väki vähenee, tyhjät huoneet lisääntyy. Tytär muutti huoneensa alakertaan, joka oli ollut pojan pelihuone/vierashuone. Minä tein tytön huoneesta itselleni "pukeutumis- ja lukemishuoneen". Pojan varsinaisesta huoneesta tuli nyt se vierashuone.

Siis minulla on nyt pukeutumishuone!! Minulla oli visio, jonka toteutin. Menin Askoon, ostin nojatuolin (halusin laadukkaan, lue kalliin). Sieltä löytyi myös rahi, virkattu pallo. Mattoa, enkä vaaterekkejä sieltä löytänyt. Seuraavaksi Sotkaan. Sieltä löytyi montakin mieleistä mattoa. Yhden sitten otin. Vaaterekkejä ei kuitenkaan ollut sielläkään. Vielä oli mentävä Jyskiin. Sieltä niitä löytyi. Ostin kaksi, koska tytär halusi entiseni.

Sitten kotiin ja muuttorumpa alkakoot! Rumpa se olikin. Tyttären rautasänkyä piti purkaa osittain, koska reunat olivat niin korkeat ja sen joutui viemään ulkokautta alakertaan. Jokainen meistä oli kaksi päivää hiestä märkinä, niin paljon se tavaroiden rahtaaminen huoneesta toiseen ja alakertaan kulutti energia ja nostatti lämpötilaa. Lopulta se oli tehty. WAU! Ihan hurja homma.

Tässä nyt matto, rahi ja tuoli juuri ostettuina:

Huonekin on melko tyhjä tytön jäljiltä. Tytön huonekalut ja tavarat muuttivat siis alakertaan. 20 vuoteen eka kerran huoneessa kaikui :D. Tuo valkoinen lipasto jää minulle.

Oli jo myöhäinen ilta, kun huone alkoi olla valmiina, pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta, joten tässä tulee ensin iltakuvia ja seuraavana päivänä otin myös päivän valossa kuvia.

Esim. tuo narukoriste kuvineen ja aurinkolaseineen on tyttären, se muuttaa vielä tytön huoneeseen.

Tuo valkoinen, painava (kokopuuta kun on) hylly haettiin miehen kanssa kellarista. Pesin sen ja maalasin valkoiseksi. Siihen tulee laukkuni. Luulin, että ne mahtuvat kaikki siihen, hyvinpä tiesin. Neljä, tyttären entistä vaatekaapin  hyllyäkin täyttyi niistä ja oven taakse piti laittaa parikin naulakkoa. Parireppua jätin eteiseen, samoin pari laukkuakin, kun niillä oli ollut ihan omat paikat jo ennestään. Loput laukut laitoin kierrätykseen (eli mun äidille menevät) :)

Kuvat ovat siis iltakuvia, siksi hämäriä, eivätkä niin teräviäkään.

Vaatekaappien eteen tuli tuo iso peili ja pieni mustaksi tuunaamani jakkara (jakkaran tuunauksesta voit lukea täältä). Tähän huoneeseen en ota kuin vain mustia, valkoisia tai mustavalkoisia esineitä.

Säärystimetkin sopivat sisustukseen :)

Tässä kuvassa tuo tytön narukoriste on jo viety alakertaan ja tilalle on laitettu tuollainen metallinen, kukkakoriste, joka on jo 5-6 vuotta vanha. Tykkään yhä siitä. Sen taisin ostaa Carlsonilta tai Kärkkäiseltä....

Sitten tuli jo aamu ja saatiin huoneeseen vähän päivänvaloa. Vähän siitä syystä, että huone on pohjoispuolella. Tänne ei paista koskaan aurinko, on meidän talon pimein huone.

Minulle pimein huone sopii hyvin. Pitää vain saada tuohon seinälle lukulamppu :)

Laukutkin pitäisi sovitella tuohon hyllyyn. Se kuivui yön aikana.

Marimekon kissa pääsi huoneeseen värityksensä takia; mustavalkoinen :)

Marimekon pussukka  pääsi samasta syystä huoneeseen eli värityksensä takia; mustavalkoinen :)

No nyt on osa laukuista paikallaan tai niin monta kuin siihen hyllyyn mahtui, muut sitten huoneen vaatekaappiin ja osa naulakoihin.

 

Ja osa tosiaan naulakoihin ja oven taakse :). Nuo korut on vielä tyttären, nekin muuttaa siis alakertaan.

Joku laukku pääsi myös lattialle (tuo Marimekon pieni valkoinen laukku) ja ananaskauppakassi (vaateostoksille mennessä) oven kahvaan :)

Tuon pienen, tukevan käsintehdyn maljakon ostin myös, aivan tätä huonetta varten. Villiviinin oksa sopi siihen hyvin. Kuvat ovat jälleen iltakuvia, seuraavalta illalta:

Sitten pieni huilihetki myöhään illalla. Oon niin tyytyväinen huoneeseen!!

Tykkäsitkö huoneesta?

Tässä on vielä kuva uudistetusta pojan huoneesta, joka on nyt muutettu "vierashuoneeksi", jonne hänkin voi tulla välillä yöksi takaisin, jos sitä tuntuu, vaikka jouluna :). Nuo lasten pelit ylähyllyllä on vielä käymättä läpi... Jos puuttuu osia, niin se hävitykseen.

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Kaksi uusinta luomiväripalettiani ovat niin erilaiset, kaikin tavoin. Toinen on kallis, toinen halpa. Toinen metallinen, toinen sateenkaarenvärinen. Sen kalliin ostin Kouvolan Kicks:stä. Hinta oli 54 eur, mutta kaikista silmämeikeistä oli 20%:n alennus, onneksi. Se selvisi kuitenkin vasta kassoilla. Olin siis valmis maksamaan tuon 54 eur. Värit ovat aivan mahtavat, niin metalliset ja toimivat luomilla todella hyvin. Highlighterinakin niitä voi käyttää. Kuviin en saanut sitä metallisuutta hyvin mukaan. Tämä pitäisi nähdä luonnossa, niin upeat värit.

Kalleimmat ikinä ostamani neljä luomivärinappia :). Tässä tämä kallis paletti:

Toinen paletti on Revolutionin. Sen tilasin Englannista (tosin tilasin paljon muutakin salesta). Paletti oli siis alennetuissa- sale-osiossa ja maksoi enää 3 euroa!! Voitko kuvitella :). Sen nimi oli unicorn. Tässä tulee siis se halpa luomiväri:

Kumpaakin palettia olen käyttänyt ja tykkään kummastakin niin paljon!

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Tilasin tämän Lookfantastic-boxin vuodeksi, koska sillä tavalla boxin saa halvemmalla. Boxi sisältää matkakokoisia luxus-tuotteita, joita voi tilata sitten heidän omilta nettisivuiltaan täysikokoisina, jos oikein ihastuu johonkin. Tämä on minusta tosi kiva konsepti, koska parastahan olisi, että voisi ennen ostopäätöstä saada käyttää tuotetta, varsinkin tälläisiä kalliimpia.

Tämä on nyt toinen boxini ja yhtään tuttua merkkiä ei ole vielä tullut vastaan. Mielelläni kyllä kokeilen aivan uusia merkkejä. Tätä avatessa aina jännittää, että mitähän kivaa siellä nyt on....Täältä voit muuten käydä kurkkaamassa mitä ensimmäisessä boxissa oli!

Lookfantastic-boxi täyttää syyskuussa neljä vuotta ja tämän vuoksi varmaan täytepaperisilputkin kimaltelivat kovasti. :)

Mennään itse boxiin. Jokaisesta tuotteesta kerrotaan ensin yleistä. Sitten on osio, jossa kerrotaan, että kuinka sitä käytetään ja lopuksi vinkkejä käyttöön. Nämä tulee kyllä luettua huolella, koska tuotteet on aivan outoja itselleni. Syyskuun boxissa luvattiin olevan jokaiselle yllätys, nyt en tiedä onko se tuo kasvopyyhe meikinpesuun vai nuo karkit, luultavasti karkit :)

Boxissahan on aina myös Elle-lehti. Tällä kertaa super-paksu!

Boxi oli minusta jälleen ihana!

Ps. Nuo laatikot ovat tosi paksua ja tukevaa pahvia. Käy hyvin vaikka tavaroiden säilytykseen tai sisustuselementiksi, kunhan niitä kertyy vähän enemmän. Olen nyt säilyttänyt kummankin boxin, saas nähdä mitä käyttöä niille keksin :). Jokainen boxi on erivärinen ja tekstiä on kannessa, joten ei edes näy, kun kokoaa pinoksi.

Seuraavalla "joululappusella" tai sillä koodilla, joka sen toisella puolella on saa -20% alennusta heidän joulukalenterista. On harkinnassa :)

Nämä karkit ovat luultavasti se synttäriyllätys :)

Meikin pesuliina oli myös paketissa:

Lehti ei ollut todellakaan mikään ohut läpyskä!! Edellisessä paketissa oli normaalin paksuinen. Nyt siis tuo super-paksu tiiliskivi :)

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Jälleen on aika hehkuttaa yhtä lempikukkaani :). Tämä kukka on gladiolus eli miekkalilja. Nämähän ovat sipulikasveja. 16 vuotta sitten ostin pussillisen sipuleja, istutin ja alkusyksystä ihmettelin miten kauniita kukkia voikaan kasvaa vaatimattomista sipuleista, jotka keväällä laitoin mullan alle. Nämähän kukkivat aina elokuun lopussa (noin). Tästä tuli ihan kerralla yksi minun lempikukistani. Älyttömän näyttävä ja kaunis kukka. Ihana myös maljakossa. Kun kukka on tarpeeksi iso ja painava, se taittuu varrestaan ja siinä vaiheessa poimin sen ja vien sisälle maljakkoon. Se elää ja kukoistaa siinä vielä monen monta päivää.

Nämä sipulit eivät vain kestä meidän talvea pakkasineen mullan alla. Minä olenkin kaivanut ne joka syksy pois, talteen talveksi. Vien ne meidän kellariin. Siellä ne säilyvät. Joka kevät 16-vuoden ajan olen ne keväällä hakenut kellarista ja jälleen istuttanut multaan. Joka kesä ne myös ovat jaksaneet minua kiittää kukkimalla aivan upeasti! Kiitollinen ja helppo kasvi! (ainoa miinus on tuo sipuleiden kanssa venkslaaminen).

Tässä kukat ovat vielä kasvuvaiheessa aivan kesäkuun lopussa:

Heinäkuussa:

Elokuussa alkaa tulla jo nuppuja:

Eikös olekin kaunis kukka?!

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Kun olimme viime viikonloppuna Kouvolassa miehen sukulaisen 70-vuotisjuhlilla, jäi meille aikaa ennen juhlia myös shoppailla siellä. Aivan Kouvolan keskustassa, kävelykadun varrella oli sisustuskauppa, jossa oli loppuunmyynti. Siellä myytiin vois sanoa, että kaikki -50% alennuksella, ihan joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Minä katselin vain niitä alennettuja.

Mukaan lähti esim. tummanharmaat kynttälät, joita en ehkä muuten olisi katsonutkaan. Nyt kun ne oli niin hyvässä alennuksessa, muistin Wienistä joskus ostamani viulun, sen rautaisen viulun, joka oikeasti on kynttiläteline. Siihen ostin isot pallokynttilat. Otin paketin pieniä pallokynttilöitä myös, koska en tiennyt kummatko sopisivat paremmin :)

Kotona sitten koittelin kynttilöitä paikallaan. Kyllä ne isommat sopivat mielestäni viuluun paremmin. Pienemmille keksin muun kynttilan jalat.

Viulussa on sellaiset piikit, joihin nuo kynttilät työnnettiin. Pysyvät paikallaan tukevasti.

Aika kivat tuli, eikös?

Pienemmätkään pallokynttilät eivät menneet hukkaan. Löysin niillekin paikan, tai no kolmelle niistä :). Kun nuo polttaa pois, niin vielä on kolmet odottamassa vuoroaan :)

Löysin sieltä myös´-50% alennettuun hintaan tälläisen ihanan kangaskorin:

Ostin myös kolme kaitaliinaa (-50%). Tuon alla olevan turkoosin, sekä toisen identtisen, mutta vain harmaa-valkoisen. Kolmas on musta-harmaa.

Tätä harmaata tähtitorkkupeitettäkään en voinut sinne kauppaan jättää. Tosin en olisi raskinut varmasti täydellä hinnalla sitä ostaa, mutta nyt tuo kiva tarjous "puolet pois" hinnoista sai minut ostamaan sen. Sopii niin hyvin makkariimme :). Uskomattoman pehmeä tapaus...

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Kun on kyllästynyt Bette Boxiin, voi alkaa tilaamaan Beautique-boxia USA:sta, niinkuin minä teen. Tiistaina sain uusimman boxin käsiini. Tällä kertaa tulli ei pysäyttänyt sitä, joten sain sen paljon nopeammin. Boxi muuten sisältää pelkkää korealaista kosmetiikkaa. Tykkään kovasti korealaisista meikeistä ym.

Täältä voit käydä katsomassa mitä boxi sisälsi elokuussa 2018 (se oli heinäkuun boxi). Se olikin minun ensimmäinen boxini. Ihastuin heti. Syyskuun boxia, joka tulee lokakuun alussa, en luultavasti ota, koska olemme silloin ulkomailla ja en haluaisi sen olevan postilaatikossa niin kauan (jos tyttö ei muista tyhjentää sitä). Mietin vielä kuinka teen.

Itse boxia mainostettiin "söpöimpänä ikänä". Olihan se söpö merenneitopensseleineen :) ja kaikki menee käyttöön, ehdottomasti. Ihania tuotteita ja tuoksuja. Käsirasvakin tuoksui niin hyvällä, että olisin voinut juoda sen :D

Minä en kerro sen enempää, vaan näette kaiken kuvina. Tykkään paljon tuosta osiosta, jossa kerrotaan kuinka tuotetta käytetään!

Tästä se alkaa, paketista jonka sain käteeni. En edes osaa sanoa, että mikä olisi paras...

 

 

Kyllä, minä tykkäsin :)

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Tuossa pari viikkoa sitten otimme/varasimme/maksoimme matkan Kreetalle lokakuun alkuun. Monta tuntia tutkimme netistä eri matkatoimistojen tarjontaa ja hintoja. Päädyimme jälleen ottamaan all inclusiven, koska onpahan perusruuat (aamupala, lounas, illallinen, välipalat ja jäätelöt) siellä ja muuallekin voi mennä syömään, kun siltä tuntuu. Iltaisin on vain kiva istuskella siinä hotellin baarissa, kun mikään ei maksa mitään.

Meidän hotelli on rakennettu terassityyliin ja sieltä avautuvat kauniit näköalat merelle ja alapuolella olevalla rannalle. Hotellissa järjestetään aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille, ja tarjolla on esimerkiksi lastenklubi, tennistä ja jousiammuntaa. Halutessasi rentoutua ja nauttia olostasi suuntaa askeleesi hotellin Thalasso-spa -osastolle. Hotelli sijaitsee noin 6 kilometriä Agios Nikolaoksen eteläpuolella.

Tasan kuukausi matkaan. Ehkä jaksan odottaa, juuri ja juuri :)

  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • All Inclusive sisältyy
  • Kansainvälinen lastenkerho
  • Lähellä rantaa
  • Lastenallas
  • Useita uima-altaita
  • Kuntosali
  • Kyllä mä uskon, että tuolla viihdytään :)

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Käytin hyväkseni tätä kaunista ja lämmintä viikkoa, kesäsäitä, jotka on ennustettu koko tälle viikolle...Laitoin töihin hameen (ilman sukkahuosuja). Ihan vain paljaat kintut :). Kieltämättä aamulla oli ihan pikkuisen viileää, mutta en sukkahousuja kaivannut, takkia kyllä :)

Ostin tämän hameen viikonloppuna Kouvolan Espritista. Minulle tulee mielee 1980-luku. Tuleeko se tuosta kuviosta vai hameen mallista vai niiden yhdistelmästä? En tiedä. Hame on kuitenkin tosi kiva, sellainen syksyhame.

Tykkäätkö sinä vai en nappaa sitten ollenkaan?

Mun ilmeet epäonnistuu aina (no, melkein aina), joten jottei kaikki katsoisi hameen sijasta hulluja ilmeitäni, niin otin ylimmän osan kokonaan pois :D

Kengät ovat Vilan mustat röyhelöpistokaat, joista tykkään kovasti! Näillä mennään tämä päivä :)

 

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Miehen sukulaiselta tuli elokuussa kutsu tulla 70-vuotissynttäreille Kouvolaan. Ilmoittauduimme mielellämme mukaan. Perjantaina lähdimme töistä vähän aikaisemmin, että ehdimme valoisaan aikaan ajaa Kouvolaan. Olimme varanneet huoneen Kouvolan Scandic-hotellista. Se oli kyllä tosi kivan kokoinen huone, kuin pieni yksiö. Kuvia huoneesta laitoinkin instaan (yksaiti), joten en laita niitä enää tänne, tulee niin pitkä tarina muuten :)

Kun pääsimme perille Kouvolaan lähdimme vähän kävelemään autossa istumisen vastapainoksi :). Kukkia toki oli kuvattava ja muuta kivannäköistä, jota tuli vastaan.

Keskustassa ei oikeastaan ollut muita kauppoja minulle kuin Vila ja sitten sisustuskauppa, jossa oli loppuunmyynti ja kaikki -50%. Kummastakin ostin kivoja juttuja:)

Nälkäkin alkoi jo tulla, joten syömään mars. Ruoka oli hyvää. Kertokoot kuvat siitä lisää:

Seuraava aamu alkoi, kuten aina hotelleissa, mahtavilla seisovillä pöydillä. TAAS tuli syötyä aivan liikaa. En taida koskaan oppia....En kuvannut lämpimiä, koska ne olivat kupujen alla...

Aamupalan jälkeen lähdimme 3.6 km päähän, ostoskeskus Veturiin. Koska juhliiin sai mennä klo 14-14.30 oli meillä monta tuntia aikaa viettää siellä. Ihania kauppoja, ihania vaatteita! Veturi on muuten Suomen 10. suurin ostoskeskus. Täällä oli kaksi kerrosta ja paljon, paljon kauppoja. Ihania löytäjä(vaatteita) lähti mukaani. Myös mies löysi jotain itselleen.

Nämä ostin Only-kaupasta. Ihana tuo valkoinen pehmoinen neulekin, joka pikkuisen pilkistää vasemmalla.:

Sitten olikin jo aika lähteä maalle, jossa oli vuokrattu joku nuorisoseuran talo juhlia varten. Siellä oli ruokailu kahvineen ja mustikkakakkuineen, esityksiä, tanssia, vapaata oleilua. Ihmisiä oli paljon 100-200?. Isot ja kivat juhlat kuitenkin.

Oli myös kiva olla Kouvolassa ja säätkin oli suotuisat!

Ladataan...
Yhtä sirkusta!

Koska Bette-box on minun mielestäni muuttunut kovin huonoksi (ja halvaksi sisällöltään), niin päätin kokeilla jotain muuta boxia. Tilasin Englannista tämän lookfantastic kauneusboxin vuodeksi. Vuodeksi, koska niin oli halvinta. Jos tilaa vain yhden boxin, se maksaa 20 eur + postikulut 6.99 eur. Vuodeksi maksoi 15.50 eur + postikulut 6.99 eur/boxi eli pari euroa kalliimpi kuin Bette Box. Boxia voi tilata myös kuudeksi kuukaudeksi (17eur+postit) tai kolmeksi kuukaudeksi (18 eur+postit).

Tässä boxissa on aina kuusi kappaletta luksustuotetta. Jos ihastut johonkin tai joihinkin, voit tilata niitä täysikokoisina samoilta sivuilta. Aika jännä konsepti. Oikeastaan tosi hyvä. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita ja sitten on mahdollisuus tilata sitä lisää, jos osoittautuu fantastiseksi tuotteeksi. Toisaalta taas on hyvä, jos tuote onkin itselleen huono, allergiaa aiheuttava tmv., niin se ei ole täysikokoinen ja mene hukkaan.

En tiedä miten tästä boxista sitten pidemmän päälle tykkään, mutta nyt mennään vuosi näillä. Tosin on minulla pari muutakin boxia kokeilussa :). Toinen tulee USA:sta joka kuukausi (kuusi täysikokoista tuotetta) ja toinen joka toinen kuukausi Englannista (samoin täysikokoisia), niissä menen boxi kerrallaan. Otan, jos kuulostaa hyvälle. En kuitenkaan tee jatkuvaa tilausta. Eikä näillä tainnut edes hinta olla pienempi, jos tilasi pidemmäksi aikaa, vai oliko edes mahdollista tilata muuten kuin boxi kerrallaan? En muista.

Niin ja tämän lookfantastic boxin mukana tulee aina Elle-lehti!

Kyllä minä ehdin jo vähän odotellakin tätä pakettia :)

Tämän kuvan jälkeen siirryin parvekkeelle, jos siellä olisi hieman enemmän valoa....vaikka on täysin pilvinen ja pimeä päivä. Tuo laatikon turkoosi, se oli  (ja on yhä) niin kirkas, että melkein silmiin sattuu. Ei se noissa kuvissa näy..

Se ELLE-lehti on siis joka boxissa:

Tässäpä näitä, kalliita tuotteita, osa matkakokoisina, joita tuskin raskin koskaan ostaa täysikokoisina, mutta saanpa kokeilla näin niitä vuoden ajan ja aina kerran kuussa uusia :)

Kulmaväri:

Huuliin:

Kaulaan ja decolte-alueelle:

Maski, joka pestään/huuhdellaan lopuksi pois kasvoilta:

Syyskuun boxia mainostetaan näin (tämän saikin käännettyä valikosta kokonaan suomeksi)  :

Syyskuun Syntymäpäivä Edition on nyt täällä! Lookfantastic täyttää 4. vuotta, joten valmistaudu juhlimaan tämän kuun Beauty Boxin avulla. Upea boxi sisältää 6. luksus-tuotetta suosikkibrändeiltämme.

Tämän kuun Beauty Box on arvoltaan yli 60€ ja kuten aina, se sisältää ELLE-lehden sekä lookfantastic Beauty Box-lehden, joista löydät tietoa tuotteista ja vinkkejä kuinka käyttää niitä.

Viime vuoden Syntymäpäivä Edition myytiin ennätysajassa, joten älä jää paitsi tämän vuoden isommasta ja paremmasta Beauty Boxista! Jokaiselle tilaajalle on myös ylimääräinen lahja jokaisessa laatikossa!

 

Pages