Asiat jotka itketti eniten ku olin raskaana

Yhen jutun haluisin vaan kertoo. Siitä mitkä asiat itketti eniten ku olin raskaana.

Totta puhuen tässon ny viime kuukausina tapahtunu aika paljon kaikkee mistä kertoo juttui, esim. siitä ku ennoo enää raskaana ku kävin synnyttää. Mut alotetaan nyt tästä itkeskelystä, kerron muista hommista sit myöhemmin.

Siis jokaineha tietää et ku on raskaana ni oikeestaan kaikki itkettää. Vaiks se et ku flamingonpoikanen kaatuu telkkarissa. Se on kans paha ku jotkut vanhukset kävelee käsi kädessä kaupungilla. Tai ku ysikytlukulaisen saksalaisen dekkarisarjan murhaaja jää jakson lopussa kiinni ja sillä on ollu vaikee lapsuus ja taustalla soi semmonen synamusa.

Mut ehottomasti eniten mua itketti raskaana ollessa nää asiat:

Ku muutin Ruottiin ja sain Malmön kaupungilta postissa tervetuliaiskirjeen ja alennuskuponkei. Kaks yhen hinnalla teatteriin ja sillee. Ne haluu et mullon täällä kotosa olo, mä hoin värisevällä äänellä mun ruottalaiselle tyttöystävälle, vispasin niitä ruttusii alennuslipareita ilmassa ja kyyneleet valu poskia pitki.

Ku mun ruottalainen tyttöystävä katto yhtä kuvaa meistä ja sano vitsikkäästi et hän näyttää kuvassa ihan siltä et hän ois päälaelta kalju. Siinä otoksessa ku valo oli polttanu hänen tukan sillee ihan valkoseksi. Ni aloin vaikertaa et MÄ oon tän perheen kalju mun nöyhtätukan kaa, et hänellä se on vahva ruottalainen hiuslaatu. Et hän ei voi sanoo kaljuna olemisesta YHTÄÄN MITÄÄN. EI YHTÄÄN MITÄÄN. EI NIIN YHTÄÄN MITÄÄN. Sitte mä heittäydyin sängylle ja laitoin tyynyn naaman päälle ja paruin maailman epäoikeuenmukasuutta ainaki vartin.

Ku luin Feispuukissa et VR alkaa tarjoo ravintolavaunuissa vegaanisii vaihtoehtoja. Tavasin sitä VR:n postausta uuestaan ja uuestaan ja pillitin sillee katkonaisesti hengittäen, oikeen piti haukkoo välillä ilmaa. Tää on niin upeeta, ne saa kaikki myöhästelyt anteeks, mä ulisin yksikseni kotona, silmät iha turvonneina, ja pyyhin räkää nenän alta.

Että semmosta. Oon ihan ilone et oon hämäläine, ku me ei sillee olla kauheen tunteellisii. Et mitä myrskyy se raskausaika sit ois ollu jos oisin vaiks savolaine tai joku muu semmone, kysynpä vaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *