Luetuimmat postaukset ja mitä seuraavaksi?

Stronger by Hanna

Olen saanut paljon positiivista palautetta blogista, kiitos siitä! Kirjoitan tätä ihan harrastuksena, ja siksipä tuntuukin erityisen kivalta, jos joku pitää tekstejäni lukemisen arvoisina! :) Tsekkasin Google Analyticista, mitkä ovat olleet viisi luetuinta postausta:

Bikini fitness - syömishäiriö luvan kanssa

Ohjaajan tähtihetkiä - pahimmat jumppamokat

Ryhmäliikuntaohjaaja - ÄLÄ ALIPALAUDU!

Mitä kehosi koittaa sanoa sinulle - asiaa ylikunnosta

Ohjaajan tähtihetkiä - pahimmat jumppamokat vol.2

Otin vertailuun kaikki kirjoitukset, joten tosiaan vanhemmat tekstit ovat keränneet enemmän lukemiskertoja kuin uudet, mutta listalle on nopeiten nousemassa kaksi uutta postausta, ja ne ovat nämä:

Nyt lopetetaan se ruualla pelleily!

Olisiko teillä hetki aikaa puhua hihhuloinnista?

Voi siis vetää johtopäätöstä, että teitä kiinnostaa kehopositiivisuusideologia ja hyvinvointi ainaisen rääkkäämisen ja laihduttamisen sijasta, sekä ryhmäliikuntaohjaajien mokat! Alrighty then... :D :D

 

Haluaisinkin kysyä nyt teiltä, että mitä tahdotte minun kirjoittavan?

Voitte kysyä kysymyksiä, joihin toivotte vastauksia, tai sitten voi heitellä aihepiirejä, tai juttuvinkkejä. Toivotko asiaa kehopositiivisuudesta, itsensä hyväksymisestä, terveellisistä elämäntavoista kuten syömistottumuksista tai liikunnan aloittamisesta? Vai tekniikkavinkkejä salille? Jotain muuta?

Voit laittaa palautetta joko tämän teksti.n kommenttiosioon, tai sähköpostiin hanna.karhu.riikonen (a) gmail.com tai vaikkapa facebookin (Personal trainer&fysioterapeutti Hanna Karhu-Riikonen) tai instagramin @karhu.hanna kautta.

Kiitos!

<3 Hanna

Kommentoi