Ohjaajan tähtihetkiä - pahimmat jumppamokat

Stronger by Hanna

Mun blogi on melkoisen asiapitoinen. Vastapainoksi keräsin ryhmäliikuntaohjaajien ryhmästä heidän noloimpia mokiaan. Mukana myös omia! Kaikkia en kehtaa edes kertoa! Kun ohjaa monta tuntia viikossa vuosien ajan, on selvää, että aina ei vain niin sanotusti mene nappiin... No, lue itse. Ehkä olet ollut paikalla todistamassa jotain näistä IRL?

 

Ohjaajan tähtihetket

 

-Sh'bam-tanssitunti, ja on sanomattakin selvää, että olen koko kaupungin - ellei jopa koko Suomen kuumin kissa! :D Ciaran biisi "Put your hands on my ah! Baby touch me like that. Make my body, boom zoom. When you touch me like that. Touch me like that, when you touch me like that". Yyyyberseksikäs haaran levitys ja housun takasauma: RÄTS!! Yyberseksikäs haaran levitys lukuisia kertoja, ja jokaisella kerralla housun takasauman repeämä jatkaa repeämistään... Vähän siinä meinas seksikkyys kärsiä. Ja yli puolet tunnistakin oli vielä edessä. Eniten harmitti kyllä ne housut. Pidin niitä kaapissa tähän syksyyn asti. Ne oli mun lempparit. A.H.

 

-Ohjasin kerran spinningiä haaremihousuissa, ja yhden nousun aikana haarakohta tarrasi kiinni satulan kärkeen. Itse nousin satulasta ylös, mutta housut eivät... Enpä ohjaa enää kyseisissä housuissa. -P.V.

 

Kuva: Pixabay

 

Ennenvanhaan, kauan sitten cd-levyjen aikaan, kun miksailin Bodypumpia useasta eri ohjelmasta, niin kerran ei ihan biisi ja koreografia kohdanneet. Unohtui vaihtaa levy. Ohjasin ihan väärään biisiin liikkeitä. Ja huolestuttavinta on, että saattoin vedellä vaikka kuinka pitkälle sitä biisiä ennen kuin edes tajusin et joku on pielessä. Pokkana loppuun asti vaan. M.P.

 

Minä oon käyny kusella mikki päällä, ei ollu ku joku 60 henkee salissa myhäilemässä ku palasin...Kyssyin että mikä se niin naurattaa? Tuumasivat että kävitkö vessassa...? M.K.

 

-Kerran pidin Bodybalancea ja mun laukku oli siinä ihan mun vieressä (sali oli aika pieni). Loppurentoutuksessa huomasin että mustasta laukusta roikku kirkkaan pinkit rintsikat ihan kokonaan ulkopuolella. KUKAAN asiakas ei voinu olla niitä näkemättä koko ajan. Niihin oli varmaan hyvä kohdistaa katse tasapainobiisissä! Semmonen team teaching-class rintaliivien kans sitte. H.K.

 

-Ehkä eniten hävetti mun vikalla pumppitunnilla raskaana ollessa, ennen äitiyslomaa kun askelkyykyssä sanoin, että "Tämä biisi on kova ilman painojakin, mutta itellähän on tämä lisäpaino vaikken haluaisi." Kuulosti lähinnä siltä että en halua tätä vauvaa. E.H.

-Kerran Bodycombat-lanseerauksessa olin unohtanut opetella kasibiisin ja tämä selviää minulle ja ohjaajakaverille kutosbiisin kohdalla? Me ratkaistiin tilanne niin että kaveri juoksi seiskan viimeisellä sekunnilla soittimelle, ja skippasi kasin ja miä tyynesti ilmotin että "Hienoo hei, treeni kohta takana, vatsat enää jälellä, hakekaa matot". Yks jäi eturiviin tuijottamaan meitä ja tuli tunnin jälkeen kysymään että mitä meijän kasibiisille kävi. M.R.

 

-Yhesti oon Bodycombatissa ollu muay thai-kappaleessa niin in the essence ja badass, et heitin hanskat nurkkaan, mahtipontisena ja huusin: "Nyt taistellaan tosissaan..." ja lauseen lopun muistan elävästi: "...ja kovimmat vetää paljaalla!" A.I.

 

 

 

 

 

-Mulla oli tarkoitus pyöräilytunnilla ohjeistaa asiakkaita jännittämään napaa selkärankaa kohti, mutta käskinkin sitten kovaan ääneen "Nännittämään napaa selkärankaan"? Pakko myöntää, että hetkeksi ihan itsekin häkellyin että mitäs sitä tuli sanottua. Ja on mulla kerran pyöräilytunnilla jäänyt poljin kenkään kiinni -ja kyllä poljin siis irtosi pyörästä kokonaan. Siinä sitten tuli pari asiakasta repimään poljinta avuttoman ohjaajan jalasta irti. J.P.

-Kerroin bodypumpissa miten ei missään aikaisemmassa koreografiassa ole hartiabiisi jälkeen "ottanut eteen" näin paljon. Sormellani osoitin olkapäätä, mutta pääni sisällä repesin räkänauruun. H.H.

-Ihan jotain ensimmäisiä Cxworx-koreoita ohjatessani liikkeenä oli tietynlainen vuorikiipeilijä, jossa polvi piti viedä reippaasti ohi kyynerpään. Reteesti ohjasin hidasta versiota ”Polvi liukuu ulos, palautuu taakse jne jne”. No sitten lähti liikkeelle ykköset ja hyvä noste musiikissa, niin meikäläinen kajauttaa ilmoille tahdin ja ohjeet hieman lyhennettynä: ”ULOS-TAA ULOS-TAA ULOS-TAA!” H.H.

 

-Koska hyvä kollegani kertoo tätä juttua avoimesti, niin voinen kai jakaa hänen kommelluksensa täällä. Hän oli ohjannut erään tunnin alkulämppää ja hänen oli pitänyt sanoa seuraavan liikkeen nimi kanta-peppuun. Noh, jostain syystä hän oli miettinyt mielessään, että sanoako kanta-peppuun vaiko kanta-pyllyyn. Siinä epähuomiossa peppua ja pyllyä takellellessa, suusta olikin livahtanut: "Kanta-pilluun!" M.A.

 

Meillä käy yks näkövammainen, lähes sokea tyttö tunneilla, ja mulla on joku ongelma, kun aina sanon vahingossa jotain tyyliin "Kato tänne. Mä nään teidät. Hyvältä näyttää. Eipäs lintsata mulla on silmät päässä." Ja aina ku saatan hänet ovelle tunnin jälkee nii sanon että "Nähdään!" En kyl usko että hän on mitenkää ottanu itteensä, mut mua hävettää kyllä. Oon vaan joka kerta että fuck my life. I.R.

 

-Ohjasin uusinta sh'bam-ohjelmaa. Seiska-biisissä kun hypätään ja nostetaan kädet niin rintsikat räpsähti auki! Koska uus ohjelma, en pystynyt lopettamaan, koska asiakkaat ei osannu ohjelmaa vaan oli pakko jatkaa loppuun asti tissit irrallaan! (Huom, ne pysy kyllä topin sisällä). Biisin jälkeen kaikki sai seurata kun kaivoin rintsikat esiin kainaloista ja jotenkin takas kiinni. A.R.

 

-Tää legendaarinen, mistä naisasiakkaani eivät olleet ilmeisen mielissään... Bodycombat-tunnilla aikoinaan olin just ennakoimassa side shufflea ja osoitin käsillä vasemmalle ja huusin, että "Let's go lehemät, navetta palaa!" (Meillä oli siis tämmöne sanonta aikoinaan Evijärvellä)...Samalla sekunnilla ku sannoin ton, mielessäni ajattelin, että olisko nyt hyvä hetki hypätä Tuiran silloilta pää eeltä Merikoskeen. M.K.

 

Kerran kesällä sanoin yhelle tutulle asiakkaalle tunnin alussa kun puhuttiin säästä, että "Sä olet ainaki ollu auringossa ku oot noin ruskee!" Sit hokasin, et just sen takana oli eräs tummaihoinen asiakas ja kaikki luuli varmaa et tarkotin sitä! Haastetta ei ole vielä kuulunut. H.K.

 

-Tänään tipuin lavalta selkä edellä joka ny ei todella oo noloin tai pahin moka mutta ainaki tuorein. Ja oon tavallaan odottanut koska se tapahtuu. I.R.

 

Tunnilla ohjatessa tunnen miten tamponi lähtee niinkun seuraavilla jalannostoilla, jos en tee asialle mitään. Painoin mikin kiinni ja huusin vaan että "Nyt loppu muuten patterit. Haen nopeesti spinnisalista. Huonompi juttu vaan, että ne patterit sitten oikeesti loppu myöhemmin kesken tunnin." Sit on ne housut revenneet haaroista combatissa... ja tietty ei vaihtareita mukana. Joko mä vedän tulevan pumpin niin että stringit vilkkuu tai katon löytyykö takahuoneesta mitään... No löytyyhän sieltä: jotkut 80luvulta jääneet vanhat, pitkät ja paksut sinapinkeltaiset toppahousut.... Ei muuta kun lahkeet käärien polviin ja heinäkuun helteissä ohjaamaan!
Ja vielä viimeinen loppukevennys: kehonhuoltotuntia ohjatessa ja jotakin liikettä näyttäessä täydelle ja hiljaiselle salille... tulihan sieltä JÄRJETÖN pieru.... Saako jo valua lattialautojen välistä maan alle. Luojaaah! C.N.

 

Oon huutanut: "Nyt laitetaan valot pois ja aletaan hommiin!" Ja lisäksi "Kakkonen on parempi kuin ykkönen!" J.L.

 

-No siis vaikka tää perus että mikki jää kaulaan tunnin jälkeen, virta päällä tietty, (täysi sali odottamassa seuraavaa ohjaajaa, kuulee kaiken kajareista..) ja meet respaan ilmoittamaan reippaasti että "LÄHDEN NYT KOTIIN HARRASTAMAAN SEKSIÄ!" H.B.

 

Jatkoa luvassa.... Lue täältä osa2.

 

Kirjoittaja on fysioterapeutti ja personal trainer Oulun Beauty Centerillä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Jv (Ei varmistettu)

Kiitos TODELLA hyvästä blogista!

HannaKR
Stronger by Hanna

Kiitos paljon! Kiva jos joku lukee. :)

Kommentoi