Ohjaajan tähtihetkiä - pahimmat jumppamokat vol.2

Stronger by Hanna

Ryhmäliikunnan ohjaajille sattuu ja tapahtuu. Täällä parhaimpia kämmejä, joko luit ne? Kaikki eivät mahdu yhteen juttuun, joten toinen osa, olkaa hyvät. Jostain syystä Bodycombat-tunnilla vaikuttaa sattuvan eniten... Mistäköhän se johtuu? Onko combat-ohjaajat kenties jotenkin enemmän kämmäysalttiita? :)

 

 

Haarat vaahdossa on poljettu spinningiä! Edellisenä päivänä oli shampoo levinny kassiin ja yksiin trikoisiin se oli kuivunut...en  siis huomannut shampoota kun vedin housut jalkaan ja menin pitää tuntia. Jossain kohtaa mietin että tuoksuupas täällä ihanalle, tuttu tuoksu. Käytin tietysti kaikkia valoja tunnilla esim. niitä mitkä saa valkosen vaahdon hohtamaan mustissa housuissa pimeessä. Tunti loppui, kukaan ei sanonut mitään....jatkoin samoissa vehkeissä kuntonyrkkeilytuntia. Lämmittelyssä katsoin alas kun kengännauha oli vähän löysällä ja huomasin vaahdot haaroissa. Hetken raksutti että mitä helvettiä? Sit hiffasin shampoon, vedin shortsit trikoitten päälle ja treeni jatku. Kukaan ei voinut sanoa mitään, kai koska eivät tienneet, mitä olisivat sanoneet. H.L.

 

Onhan noita,mutta kyllä paras jäänmurtaja ja hymyjen irrottaja on ollu kollegan esittely. Ohjattiin pumppia yhdessä, Riku oli vielä varastossa hakemassa kamoja. Ehti just tulla siihen salin puolelle ja... Ihan pokkana sitten sanoin, "Hei mä oon Inari ja tässä on Riku,joka just tuli ulos kaapista." I.M.

 

Eräs ohjaaja-kaverini unohti mikin päälle. Ennen seuraavaa tuntia hän jorisi respassa: ”Tän tunnin jälkeen lähen kyllä terassille! Näillä rakennekynsillä on vaan vähän hankala avata siideritölkkiä” ja mallintaa tölkin avaamista oikein kuvailevalla TSUUUPPPPP-äänellä. H.K.

 

Sanoin joskus spinningiä ohjatessa kun tuli palautus; ”Nyt on hyvä hetki pyyhkiä vettä ja juoda hikeä”. H.M.

 

Kiertoharjoittelu kuntonyrkkeilyssä: Asiakkaat halusivat treenata myös potkuja. Siirryimme pareittain pisteeltä toiselle. Vain yksi nyrkkeilysäkki oli käytössä, muilla pisteillä pistehanskat. Kun nyrkkeilysäkillä oli ainoa ryhmän mies vaimoineen, sanon: ”Ei haittaa, jos sulla on säkit ku potkit”. Siis tietenkin piti sanoa HANSKAT. Valitettavasti kaikki tajusivat, kun hämmennyin. Äkkiä musa kovemmalle ja ajanotto käyntiin. Ihan kuin se musiikin kovemmalle laitto jälkeen päin estäisi sen, että ihmiset jo kerkesivät kuulla lausahduksen. E.K.

 

Oon aloittanut soutuspinningtunnin 35 min myöhässä luullen että olin itse hyvissä ajoin! Vetkuttelin aloitusta ja heitin kaikkee läppää... Tunnin piti alkaa 9:30 ja luulin että 10:15. Menin paikalle n. 9:37 ihan rauhassa virittelee musaa ja ihmettelin miten kaikki oli niin ajoissa paikalla? H.L.

 

Päivitin salin facebooksivulle bodypump-maratonista näin: TERVETULOA PIMPPIMARATONIIN!! L.K.

 

Kerran Bodycombat-tunnilla vedin alakoukulla itseäni nenään, niin että seurauksena oli valtava nenäverenvuoto! H.H.

Pidin kerran yhelle synttäriporukalle tuntia, ja juhlakaluhan sattu olemaan miespuoleinen. No, venyttelyn aikana mun oli tarkotus sanoa tyyliin että "Vedä kädet..." Tuijotin synttärisankaria suoraan silmiin ja sanoin että "Vedä käteen..."  Olihan se asiakkaan ilme ikimuistoinen . V.T.

 

Ehkä mieleenpainuvin on vuosien takaa. En edes muista mikä oli laji, mutta siinä oli peruutus taakse ja törmäsin selkä edellä vauhdikkaasti lattialla olevan isoon kajariin sillä seurauksella, että kajari kaatui alas lavalta, minä kuperkeikalla perässä, piuhat irti ja jäätävä pauke kunnes tuli ihan hiljaista. Nousen ylös lavan takaa ja kykenen vaan sanoon "Oho." K.K

Ojentajadippiä ohjeistaessa neuvoin: "Laittakaa kädet niin, että sormet menee peppuun." L.Y

No kerran mulla meni maha jotenkin tosi sekaisin tunnilla ja tuli ihan hirveä isompi hätä. Oltiin selinmakuulla joissain venytyksessä ja sanoin jumppareille, että sulkekaa silmät ja rauhoittukaa olemaan tässä venytyksessä pidemmän ajan. Sit juoksin äänettömästi alakerran pukkarin vessaan ja heitin vuosisadan nopeimmat ripulit pönttöön ja hipsin takaisin saliin. K.T.

 

Olen jäänyt hiuksistani kiinni pumppitankooni. Tarvittiin kolme asiakasta irroittamaan minut siitä. M.P.

 

Bodycombat-tunnilla housut repes niin että pakara oli kokonaan ulkona kun oli stringit alla.  Ystäväni oli tunnilla ja tuli kuiskaa asiasta juomatauolla. Oli näkyny paljas pakara vasta 2 biisiä peilin kautta....ei oo niin justiinsa? H.L.

 

Kerran pidin Bodybalancea niin että palohälytys alko soimaan ja samalla tulee kuulutus että hotellin asukkaiden on pysyttävä huoneissaan, vikaa selvitetään (hotelli samassa talossa). Hälytys meni nelisen kertaa päälle. Ei ollu kauheen rentouttavaa. Onneks liekkejä ei näkyny. Js sitten kerran loppurentoutuksen aikana joku alkoi maailmanennätysmaastavedon seinän takana. Asiakkaat kirjaimellisesti pomppas kattoon. Kahdesti ehti pudottaa tangon ennenku kerkesin juosta sanoon et oota 5min, meillä on rentoutus menossa! Lopuks kysyin asiakkailta että rentouduitteko hyvin? H.K.

 

Olen tunnilla pyytänyt vetämään ison hepin sisään. (En osannut päättää sanoakko vedä iso happi vai hengitä). H.L.

 

Torkahdin ohjaamani venyttelytunnin loppurentoutuksessa. Heräsin, kun musa loppui. Onneksi kukaan ei tullut herättämään ja häiritsemään kauneusuniani. A.K.

 

Unohdin laittaa lentotilan puhelimeen, josta soitin musiikkia tunnilla. Lapsi soittaa kesken kaiken "Äiti Poisonfinland alkaa!" J.L.

 

Keskustelu kouluttajan kanssa, Bodycombatin englanniksi ohjaamisesta: Mulla oli skriptissä laini, "Make your kick longer by leaning back and pushing you hips forward". Kouluttaja Dan Cohen tuumas että "Älä... Ei oo oikeen hyvä." Kyssyin että no miks ei, sehän on ihan hyvä laini?! Dan siihen, että "No se saattaa kuulostaa massiivisella äänentoistosysteemillä, että sanot "Make your DICK longer by leaning back and pushing your hips forward..." Jeppp, hyvä  pointti. Vaihdoin lainin. M.K.

Oma unohtumaton lainini lienee Bodystepissa, kun taso ykkösen tarjoilleena (taso ykkönen = helpommat vaihtoehdot) totesin voimakkaasti, että "Nyt jos haluat, tule täysillä kakkoseen." H.V.

 

Mulla on sellanen aktiivisuusmittari joka on magneettinen. Se on mulla ohjatessa usein urheiluliiveissä kiinni. Pumppitanko vetää sitä magneettia puoleensa, ja kun tehdään esim. hitaita rinnallevetoja, on useammin kuin kerran käynyt niin että paidan alta aktiivisuusmittari lähtee nappasemaan kiinni siihen tankoon ja väliin jää paita joka karkaa tangon kanssa ylös. Onneksi urkkaliivit pysyy paikallaan, mutta tuosta striptease esityksestä saa kyllä aika jännän hetken aikaiseksi jos etukäteen ohjeistaa että asiakkaiden tulee silmä kovana vahdata kuinka läheltä rintakehää se tanko nousee... T.A.

 

Kerran unohdin vitoskappaleen kokonaan välistä Bodycombatissa. Tunnin jälkeen asiakas tuli kysymään, että miksi ei tehty vitosta. Vakuuttavasti sanoin vain että tehtiinhän me! Asiakkaan ilme oli erikoinen. Kotona vasta tajusin, että eihän me muuten tehtykään! Sori! H.K.

 

Se tunne, kun aloitat tunnin viittilöimällä asiakkaille kutsuvasti ja huudat: ”TULKAAPA PILLUSEN LÄHEMMÄKSI"! S.S.

 

Kirjoittaja on fysioterapeutti ja personal trainer Oulun Beauty Centerillä

 

 

Kommentit

JollyHolly

nää on niin hyvii! :D Repesin monelle näistä, mutta tää on mun lemppari: Kerran Bodycombat-tunnilla vedin alakoukulla itseäni nenään, niin että seurauksena oli valtava nenäverenvuoto! H.H. ahahha! Niin tuttua, tosin en ole ohjaaja vaan ihan vasta vähän aika sitten combatiin hurahtanut tribe member.

HannaKR
Stronger by Hanna

Siinä on oltu kyllä in the essence tosissaan! Seurasikohan asiakkaat perässä...? :D

Kovalainen
Pappadaduda

Aivan huippu! Näitä on hyvä lukea, niin muistaa, että muutkin mokailee, kun itse höpöttää sekavia asiakkaiden edessä

HannaKR
Stronger by Hanna

Aa säkin ohjaat? Mitä lajeja? :) Ja kyllä, kaikki mokailee. Ja kivempi niille on nauraa tälleen yhdessä. :D

Kovalainen
Pappadaduda

Nyt en oo ulkomailla ohjannut mitään, mutta Suomessa tuli ohjattua mm. kahvakuulaq, spinningiä, VPR:ää ja kehonhuollollisia tunteja. Se on kyllä kivaa hommaa niistä mokahetkistä (tai ehkä just niiden takia) huolimatta haha

Kommentoi