Äitin ja isin vapaailta

...tai siis itseasiassa toinen yhteinen vapaailta, mutta samalla ensimmäinen vapaayö ! Olihan tässä jo kaks kuukautta mennykin. Mutta onneks ipana ei nukkunut sen kauempana, kuin viereisessä huoneessa mummin ja ukin kanssa. Sen vapaayön tarpeellisuudesta ja varsinkin piristävyydestä voidaan olla montaa mieltä.. Huijasin. Vaan yhtä mieltä. Ei piristäny. Sen yön unen määrä ja laatu - ei hyvä. 

Äitin lauantai-vapaailtaan kuului 

  • LAHTI !
  • Ida (pitkästä,pitkästä aikaa !)
  • Disco Ensemble
  • juomat, jotka on olleet kiellettyjen asioiden listalla piiiiiitkäään
  • kännykkä,josta tarkastettiin kello (lue: katsottiin pikkumiehen kuvia........)

Disco Ensemble oli ...hyvä. Valehtelisin, jos väittäisin, että loistava, mutta sain rahoilleni vastinetta. Tunnelmaa latisti, mun mielestä, myös yleisön vähäisyys TAI liian iso tila. Mut en valita, oli kivaa. 

Iskä liittyi seuraan velipoikani kanssa vähän ennen puoltayötä ja luovutti vähän jälkeen puolenyön. Väitti, että väsytti. Ja vain vuorokauden valvomisen jälkeen  ! Ilmeisesti rankat duunit ei vaadikaan rankkoja huveja, niinkuin jossain laulussa väitetään.. 

Lauantai meni iskällä nukkuessa, tai kai lähinnä torkkuessa, kun äiti sit juoksenteli ympäri Lahtea ja lähikuntia näyttämässä poikaa ja pojan suhteellisen massiivisia poskia ja kaksoisleukaa. Eipähän pidetä raukkaa ainakaan nälässä. Iltapäivällä lähdettiin vihdoin kotia kohti. On se vaan niin, että reissuun on kiva lähteä, mut vielä kivempi on tulla kotiin. Toisaalta,​ Lahti-ikävä pahenee vaan päivä päivältä.. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

plääh lahti-ikävä, jyväskylä on parempi! oli mullakin varmaan ekat puol vuotta ikävä etelään, mut aika nopsaa se sit unohtu. sit kun mr. kaksoisleuka uskaltaa tulla yökylään, voi tulla meille.

esgert

tätinainen, oletan?

Kommentoi