17.5.1994, tiistai, kotoa

Yx tyttö '81

Mä nukuin tänä aamuna – hik – puol – hik – kaheksaan. – hik – Ehin mä silti ihan hyvin kouluun – hik – ja noin. Matikas – hik – sa oli %-laskuja ja 
– hik – mä oon päässy niistä – hik – jyvälle. Mä en ollu muistanu lukee hissan kappaletta, ja siitä kyseltiin.

Ihanaa! Meil oli hymypatsasäänestys ja mä äänestin Minnaa ja Tapioo. (Ihanaa, toi hikka lakkas!) Ihanint siin oli se, et ainaski kaheksan äänesti mua! Mul on ekan kerran mahiksii. Pojista saa varmaankin Tapio. Jotkut pojat äänesti sitä ihan vaan Raijan kiusaks. Ope nimittäin inhoo Tapioo.

Lumikki-näytelmään on tullu lisää tosi hyvii pukuja ja lavasteita. Pakko onki. Se nimittäin esitetään ens’ viikolla.

Ku’ mä olin Ressun ja Piian kaa kävelyllä, tuli yx skitso ämmä valittaa, ku’ Ressu nuuski jotain puskaa. Mä vittuilin sille päin naamaa!

Klo 18:30 meiän luokkalaisia tapas ostarin puistossa. Sielt’ me lähettiin kävelee ympäriinsä. Isä oli nähny ku me ”hilluttiin” Isoäidin talon ohi. Se oli huutanu mulle kolmesti, mut Susa oli huutanu nii kovaa jotain ”rumaa” etten ollu kuullu. Parempi nii. OSKU (pääasiassa) ja Ville hakkas Tapion kallioilla.

Huomenna on bilsan kokeet, enkä mä oo viel’ lukenu yhtään. (kello on 22:25)

<3 Topi taitaa tykätä musta aika paljon. Se oli esim. äänestäny mua hymytytöksi, mutta sehän ei merkitse mitään, mut’ muutenki: se näyttää siltä. <3

Kommentit

Gigi
Olipahan taas..

Onneks hikka loppu :D

Yx tyttö '81

Älä! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.