18.5.1994, keskiviikko, kotoa

Yx tyttö '81

Meillä oli ”koulua” oikeastaan vaan 2 tuntia: 9:00–10:00 matikkaa, 10:00–12:00 Lumikki, 12:00–13:00 bilsan koe. Koe meni hyvin, vaikka en ollut lukenut kuin kerran. Paikallislehdestä tuli kuvaaja ja reportteri tekemään Lumikki-näytelmästä juttua. En tainnut päästä kuvaan, sillä Tiina oli esittämässä: joissain rooleissa on kaksoismiehitys, niinku esim. mulla. Leena-ope oli kipee, joten meil ei ollu liikkaa.

Koulun jälkeen mä piffasin Minnalle jätskit, je me mentiin niiden keinuihin syömään niitä. Sitte me leikittiin Minnan pihan söpöjen pienten sisarusten kanssa. Peter, 3, käy kaupassa itse. Sillä on ostoslista kädessä, ja se näyttää sen myyjälle, joka laittaa ostokset niiden tilille. Peter oli selvästi ylpeä tullessaan kaupasta. Ne olivat saaneet eilen kilpikonnan, Lillin. Sitä katsoessamme söimme sulaneet tikkujätskit. Sieltä lähimme Minnalle. Niillä me syötiin mehujäät. Lääh! Päivän – eiku viikon, jädekiintiö alkaa olla täynnä.

Ruoan jälkeen me lähettiin keskustaan, ja mä sain ihanat mustat tennarit, ja ku mä myöhemmin tarkastelin niitä, mä huomasin, et ne oli ihan niinku Susalla! Kaupungin ainoot, ja just sellaset, kun mä halusin. Jee!

 

 
(Kengät olivat paljolti kuvassaolevien kaltaiset, mutta Andiamot. Ysäritrippailuun suosittelen googlaamaan hakusanalla 90's shoes! Kuva lainassa täältä.)

Piia ”ottaa musta jotenkin tukea”, ku mä oon sille nii kiltti, ku sen paras kaveri Sirpa ”jätti sen”. En mäkään sitä rakasta, mutten inhookaan, enkä varsinkaan näytä sitä sille.

Kommentoi