18.6.1994, lauantai, Minnan maalta

Yx tyttö '81

Herätys oli noin yheksältä. Mä en ollu viel hirveen väsyny. Se tulee yleensä vähän myöhemmin, esim. huomenna. Täälläkään me ei paljo muuta tehtykään, ku luettiin ja pelattiin korttia. Mä opetin Minnalle Hysteria- ja Ryöstö-pelit. Mä opin Minnalta Sodan. Meiän piti herätä niin aikaisin siksi koska me lähettiin Tammisaaren keskustaan. Mä ostin vesi-ilmiskoita joista, silloin tietämättäni, oli myöhemmin suurta hyötyä. Minnan vanhemmat ostivat uuden vuodesohvan, jota me saatiin ekana kokeilla.

Ku’ me oltiin oltu Annen ja Harrin kanssa kirkkistä, me mentiin uimaan. Meri oli noin 15 asteinen, eli aika kylmä. Ku’ me mentiin uimaan, mä väitin meneväni kuselle. Mä otinkin kätköstä täytetyn ”veskarin” ja tähtäsin sillä Minnaa. Se ei osunu ja mua sapetti vietävästi. Me käytiin saunassa, ja sen kautta myös uimassa.

Muutimme saunatupaan täksi yöksi. Meitä kiellettiin menemästä ulos enää kahentoista (noin) jälkeen. Mä olin ostanut ”tuliaisiks” 3 pussii karkkii ja Fazerin suklaakakun. Kakku me syötiin kahestaan eilen illalla. Olo oli sen jälkeen aikamoisen turpea. 

Kyl me sit pienen peluun jälkeen mentiin ulos. Kello oli sillon 2. Me istuttiin kalliolla kattomassa auringon hidasta nousua yli tunti. Me juteltiin ja meil oli tois nastaa. Yhen pienen saaren puut muodosti selvästi pienen auton. Me annettiin sille saarelle nimex Formis (=formula). Se on myös yhen Tammisaaren kaupan nimi. Ku’ me mentiin sänkyyn, me nukahdettiin melkeen heti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.