19.5.1994, torstai, kotoa

Yx tyttö '81

Tää aamu oli niin tavallinen, etten muista siitä melkeen mitään. Susa ja Outi tekee semmost’ 
”slämäri-vihkoo”, jossa on kysymyksiä, joihin vastataan. Jokainen käyttää alussa valitsemaansa nimimerkkiä esim. Maiju = #.

Opettajat ei ollu hyväksyny meiän hymypoika-äänestyksen tulosta, Tapiota, koska se ei muka
”täyttäny kriteerejä”. Sitte me äänestettiin uudestaan silleen, et piti laittaa 2 tyttö- ja 2 poikaehdokasta. Koska Tapio on meiän LUOKAN hymypoika, sano opet mitä halus, me aiotaan ostaa sählypallo, ja kaikki luokkalaiset kirjottaa nimensä siihen.

Koulun jälkeen me mentiin, Piia, Susa ja mä, ulkoiluttaa Ressua. Me käytiin ostaa karkkii partion nyyttäreihin. Takas tullessa tuli kirjaston parkkiksella yx mies, joka halus paijata Ressuu. Ku’ mä kohta vedin Ressun pois, tää halus viel’ rapsuttaa. Sit’ ku se lähti, me revettiin. Se nimittäin koukkas siihen parkkikselle ihan epänormaalisti, vaan silittää Ressuu. Sit me luultiin, et se lähti tulee takas päin, ja lähettiin juoksee. Me mentiin Susan kaa meille, ja pantiin musa soimaan.

Sit me boletettiin Emmaa (vähän Nooraa) kunnes Susa lähti kotiinsa.

Partiossa meil’ oli vika kerta ja nyyttärit. Ninnu jatkaa meil viel onnex jouluun, mut lopettaa sit ku se rupee kirjottaa ylioppilaaks’. Sit se tulee ehkä taas meille johtajaks.

Kommentit

TommyGirl84 (Ei varmistettu)

Hei ei saa bolettaa

Kommentoi