25.5.1994, keskiviikko, kotoa

Yx tyttö '81

Aamulla mul’ oli ihan kaamee olo. Mä olin siis Susalla. Mua huimas, väsytti, heikotti, oli kuuma… joku hirvee kuume. Sit’ mun korva viel on tulehtunu kaiken lisäx! Susa kyysäs mut kouluun. (Mun pyörällä. Sen pyörä on rikki.)

Meillä oli yx ”ehjä” tunti. Sitte me mentiin Lumikki-harkkoihin. Sitte tuli eskarilaiset ja me esitettiin Lumikki niille. Liikassa me mentiin puistoon pelaa sählyä tai pesistä. Alux suurin osa pelas sählyä, mut sitte kaikki siirtyki pesiksen puolelle. Susa, joka oli ollu pelaamassa sählyä, nosti hirveen äläkän, josta se puhu huomennaki (kirjottaessani tätä on torstai), ku se ei saanu olla 2-pesällä, ja se piti sitä mun kannalta tosi itsekkäänä (siis mua), koska SE ei saanu olla sillä pesällä. Kokoajan mua heikotti. Kotona mä pyysin isää hakee korvalääkettä töistä tullessaan. (Se on vähän jo auttanu.)

Illalla mä jaksoin raahautua just ja just Lumikin viimeseen näytäntöön. Sain naamaani, taikasauvaani ja käsiini sinistä hile-meikkiä. Kaikki meni hienosti! Kokki vähän takelteli. 

<3 Mä oon huomannu et’ Matti-Beibe ja Svante tykkää musta <3 (olettamus). (Maybe myös Ale?)

Kommentoi