29.4.1994, perjantai, kotoa

Yx tyttö '81

Äiti piti tänään jonkun lomapäivän, joka sil oli rästissä. Mä vein sille aamupalan sänkyyn ja Ressu nouti sanomalehden.

Koulussa ei ollu yhtään koulutuntia, koska aamunavauksen jälkeen oli näytelmäharkat, ja sit oli dise, joka epäonnistu, koska pojat oli nöriä ja istu kokoajan reunoilla. (Paitsi Tapio! <3) 

 

(Mitä musaa diskossa kuunneltiin? Fiilistele aitoa Yx Mix -kasettiani Spotify-playlistin muodossa.)

 

Tulin suoraa kotiin, ja me lähettiin saattaa Elinaa, äitii ja mummii Lontooseen. Takas tullessa me käytiin ”Mäkistä” hakee hampurilaiset kotiin.

Noora oli Annen/Linan synttäreillä ja meni sitte Emmalle yöx. Meil oli tosi kivaa kolmistaan kotona (Isä, Ressu ja mä). Katottiin joku vanha SF:n filmi, joka kerto vapusta (joka on tänä viikonloppuna)

TOP 5 (meiän luokan pojat)

1. Topi – hupaisa, hyväkäytöksinen
2. Tapio – hupaisa, kiva
3. Roni – kiva, hyväkäytöksinen, hoppari
4. Sampo – hassu, hyväkäytöksinen, säälittävä
5. Anton – kiva, hassuja lausahduksia

Aion äänestää hymytytöx (perinteen mukaan) Minnaa: ”Susa ei anna koskaan omista karkeistaan, mutta on aina ruinaamassa muilta. Suuttuu helposti ja Minna ei!”, ja hymypojax varmaan Sampoo: ”Hyväkäytöksinen ja kiltti sekä hauska”.

Kuva lainattu täältä

Kommentit

Peps (Ei varmistettu)

AAARGH tää on ihan mahtava blogi, mutten saa tätä lisättyä blogloviniin että voisin ryhtyä seuraajaksi &gt;:( Eli: "yx-tyttö-81, pystysixä lisään blogloviniin?? Ois cool"

Yx tyttö '81

Moi, nyt on myönnettävä, että taidot loppuivat! Loin profiilin Blogloviniin, mutta palvelun haku ei löydä tätä, ja ohjeita ei tunnu löytyvän mistään. Mikä neuvoksi?

Peps (Ei varmistettu)

Persus, mulla kävi siis aivan sama jostain syystä sillon äsken kun yritin lisätä, hämmentävää. Ennen kuka tahansa pystyi lisäämään vaan kirjottamalla url:in hakukenttään... Noh, toivottavasti korjaantuu jotenkin, tää on meinaan ihan loistavaa luettavaa :D"

Yx tyttö '81

Nyt onnistuin lisäämään blogini Blogloviniin! Joko kyseessä oli joku hetkittäinen bugi, tai Lilyn toimitus on tehnyt asialle jotakin antamani palautteen pohjalta. Toivoin parannuksia myös Facebook-linkitysten pikkukuvakkeisiin ja tuokin ongelma oli tänään korjaantunut, joten ovat ilmeisesti tehneet työtä käskettyä. Niin tai näin, nyt kaikki toimii kuin unelma!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.